Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki TV LED 55" wybrać w kwocie 5000zł

stempel

Rekomendowane odpowiedzi

Po wypitce będziemy mieli częściowo zniesioną świadomość w związku z czym w trakcie zakupu TV możemy niewłaściwie pokierować swoim postępowaniem :)

Przecież to był przepis na walkę z grypą i przeziębieniem, a nie na kupowanie telewizora :)

Jednakże napisany w dziale "jaki TV LED wybrać", więc nauczony w szkołach wszelakich odniosłem go do głównego tematu :))

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Niniejszym chciałbym Wszystkim, którzy udzielali mi rad jak szybko dojść do zdrowia serdecznie podziękować. Sposób, który uzyskał u mnie najwięcej punktów, to ten zaprezentowany przez Witka (dzięki). Niestety ze względu na okoliczności mało realny (pozostało to tylko w sferze wyobraźni - dobrze że ją akurat mam :-) ). Praktycznie więc zastosowałem sposób nieco podobny do propozycji Bobcata, z tym że kapelusz zamieniłem na TV z włączonym koncertem a raczej koncertami (było ich 4). W ostatnim jak już widziałem na scenie dwóch Paul Simon-ów (koncert z N.Y.) uznałem, że stężenie leku we krwi jest na dobrym poziomie ;-). Stosowałem lek o nazwie zaczynającej się na W (Ł). Oczywiście stosowałem też jakieś drugorzędne środki medyczne, o których nie warto nawet wspominać. Chyba pomogło choroba jest w głębokim odwrocie (przestraszyła się). Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

• 4 tygodnie później...

Większej głupoty dawno nie słyszałem.

Jak i dalszego brnięcia w ten idiotyzm.

Nie czujesz ironii? xD ....

Ja z powyższych bym wybrał LG 55LM615 S, ze względu na to, że już go używałem.

Dobrze czy źle - nie wiem. Najważniejsze, ze sam jest zadowolony.

Skoro jest zadowolony to chyba dobrze. No chyba, że zrobił sobie na złość :-)

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.