Skocz do zawartości
IGNORED

MODECOM 2.0 -MC-SHF56U czy MODECOM 2.0 - MC-HF32

BobW

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zastanawiam się nad zakupem głośników do kompa.

Biorę pod uwagę zestawy 2.0 dwa modele firmy MODECOM MC-SHF56U i MC-HF32.

Przeczytałem opisy, kilka opinii. Niestety nie mam możliwości posłuchania i porownania osobiście.

Zastanawiam się jakie są różnice w ich brzmieniu i czy uzasadniają 2-krotnie wyższą cenę modelu MC-SHF56U.

Nie wiem również, czy jest sens dopłacać do głośników do kompa. No chyba że MC-HF32 to kompletna kaszana i szkoda kasy i czasu żeby się męczyć z nimi.

Może ktoś słuchał obu, porównywał lub rozważał ich zakup i ma jakieś wnioski doświadczenie.

z góry dzięki za pomoc

tutaj masz test w tym przedziale:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tak, czytałem ten test. Stąd też moje zainteresowanie modelem MC-SHF56U całkiem dobrze oceniony.

Pytanie jaka różnica w brzmieniu w porównaniu z tańszym modelem. Czy przy zwykłej zintegrowanej dzwiękówce bez DAC-a będzie duża różnica?

Słuchałem tych i tych u siebie w domu. Polecam MC-SHF56U. Grają wyśmienicie. Produkowane w tej samej fabryce co Microlab...

Dzięki "monitor". Doceniam zdanie osoby, która miała okazję porównać oba modele i to do tego u siebie.

W dzisiejszych czasach nie jest to proste skoro pustki w sklepach, a większość towaru na zamówienie. Tym bardziej że to sprzęt za 200-400 PLN.

W tej samej czyli w ChRL?

chyba juz od dawna nie produkuje modecom u microlaba dlatego tez slychac coraz czesciej ze nowe serie sa slabsze i maja wiecej wad...

Wiesz może coś więcej na ten temat?

Które serie u microlaba, a które już nie?

Oj to przepraszam za wprowadzenie w błąd. Myślałem, że Modecom to nadal rebrand Microlaba. Zbadam temat w poniedziałek. Tak sie składa, że mam znajomego w Modecomie. Dopytam.

BobW skąd pochodzisz? Jeżeli nie daleko Kutna lub Pajęczna to miałbyś możliwy odsłuch przed zakupem :)

No niestety. Kutno znam tylko z pewnej piosenki ;-). Ale z tego co słyszałem od znajomych dworzec już piękny ;-).

Zachodni brzeg Odry się kłania ;-) - zach-pom.

Dzięki za zaproszenie.

Podpytaj znajomego i daj znać - ciekaw jestem opinii i info "od kuchni"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.