Skocz do zawartości
IGNORED

Sennheiser 380 Xonar D2 Fiio E7 E9

O'DoG

Rekomendowane odpowiedzi

Wiatam wszystkich forumowiczow.

Mam problem co i jak podobierac,mam sluchawki Sennheiser HD380 i Beyerdynamic 770 oraz karte Asus Xonar D2 , do tego mam jeszcze Fiio E7,ale to dziala tylko przez port USB.Karta dzwiekowa za slaba do samych sluchawek a Fiio E7 wyklucza mi Xonar-a.Jezeli dokupie do zestawu Fiio E9 to czy da sie to polaczyc z karta muzyczna Xonar D2,jezeli tak to jakim przewodem i czy ma to wszystko sens?Karta ma wyjscie optyczne RCA.Jrestem raczej laikiem w temacie,ale cenie sobie obra jakosc dzwieku 95% muzyki ktora mam na kompie jest w formacie flac.Dlatego prosze o pomoc czy ma to sens dokupywanie E9 ?

https://www.audiostereo.pl/topic/99201-sennheiser-380-xonar-d2-fiio-e7-e9/

Jeżeli jesteś zadowolony z brzmienia karty to ten Fiio E9 jest Ci zbędny bo płacisz też za Dac'a w nim, lepiej znaleźć jakiś tańszy wzmacniacz słuchawkowy bez dac'a (może coś Ci tu poradzą na forum no i jest masę tematów) A podepniesz kablem mały jack z karty (heapdphone output jack) do RCA (chinch) we wzmacniaczu słuch.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.