Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  92 członków

Klub Hyuna Kim
IGNORED

Hyuna Kim artystka wszech czasów. - KLUB MIŁOŚNIKÓW

Rekomendowane odpowiedzi

747 wklejasz w kółko te swoje debilne fotki to twoja sprawa, jesteś wariat i nic na to nie poradzimy, widocznie leczenie nie powiodło się, ale na te drętwo sadzone populizmy to już wybacz ale nikt z nas nie da się nabrać. Im więcej głupot napiszesz tym bardziej głupszym będziesz. Już ci kiedyś sugerowałem, idź do Jarka lub Donka, tam takich potrzebują.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Risto

Wprowadzasz zamieszanie.

E tam, jak znajdzie się kilkudziesięciu takich jak Ty to potem każdy z ciekawości wejdzie i zerknie "o co gościu chodzi".

Zerknąłem i ja wczoraj po raz pierwszy za Twoją przyczyną . Toż ta laska skrzeczy i piszczy a nie śpiewa, !!! Pierwszy raz muzyka wywołała u mnie zdenerwowanie. Jej głos przypomina tarcie zdartych klocków hamulcowych.

Struktura charakteru Hyuny jest tak zaawansowana, że za naszego życia raczej nie pojawi się druga podobna osoba, tak jak nie narodził się drugi Bruce Lee.

Co jest zaawansowanego w pustym bębnie?

Z jednym się nie zgodzę mamy już jeden egzemplarz o podobnie wyrafinowanej złożoności. Jak myślisz o kim mowa i po co ta skromność?

sittek

Do prawdy nie wiem jak się odnieść do tak pochlebnych komentarzy, Twojego i pozostałych Kolegów, zawsze twierdziłem i twierdzę, że ludzie mino swej różnorodności postaw i charakterów, w zasadzie są tacy sami, a co za tym idzie ich rzeczywiste odczucia wewnętrzne muszą być tożsame.

Nie wyobrażam sobie innej możliwości, jak tylko że Stwórca, tak nas zaprojektował, że na dany bodziec w sercu czujemy to samo, inaczej byłby nieprawdopodobny bałagan, a tego nie ma, o czym choćby świadczą wspólne dla wielu różne religie.

Dlatego przekora i zazdrość,że to akurat moja skromna osoba wprowadziła Hyunę na najwyższy stopień podium, tu na forum, jest niepotrzebna.

Jej sukces jest zasługą Boga, z którego darów ona czepie.

Jej duch przybrał sobie potrzebne ku jej przeznaczeniu ciało, które fizycznie odbieramy i możemy podziwiać je w ramach estetyki.

Skromność jej postaci, nietypowa niestandardowa ścieżka kariery, pozwalają mieć pewność że mamy do czynienia z działaniem sił wyższych, niedostępnych naszemu poznaniu.

Proszę zawsze zwracać uwagę na jej wzrok i pochodzące z niego informacje, szczególnie z materiałów bliskich teraźniejszości, kiedy sukces już jest, kiedy jest spełniona.

To niezmiernie pouczające.

.

Hyuneczka, jesteś najwspanialsza, dziękujemy Ci, za występ w nowym MV.

Będzie ponad 200 000 000 odsłon w tydzień, gratulujemy PSY.

http://youtu.be/J8g31Qs8fBU

Nowa Hyuna z 4Minute

Edytowane przez 747

Zdecydowanie i bez wątpienia - erotomania loquacitatis w terminalnym stadium.

Lekarza !!!!!

Edytowane przez argus

Ja jednak proponuje koledze 747 zakup kutego łoża i białego szalika na wypadek wizyty Hyuny , podobno lubi jak Sharon Stone szpikulce do lodów !!

Edytowane przez tomaszE

Pozdrawiam

Tomasz

Wiem, wiem, Hyuna w nowym video jest fantastyczna.

Very talented, very beautiful, very good dancer, 100% perfect superstar.

To przykładowy komentarz z YT.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ QUEEN ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Mą muzą bądź.........

Miron Białoszewski tak oto pisał.

"Muzo natchniuzo"

"Muzo-natchniuzo

tak ci końcówkuję

z niepisaniowości

natreść

mi

ości i uzo"

Edytowane przez climax99

Z wiarą nigdy nic nie wiadomo..... Może autor miał na myśli ze jest jak współczesna Aurora , Junona a nawet Gracje. Kto wie?

Może Pax..... będzie przydatna.

No i Concordia też.

Edytowane przez climax99

Napisz że nie rozumiesz wyzywającej estetyki sexualnej Hyuny, zamiast używać podrzędnej gry słów.

Zobacz jaki piękny wiersz podarował Hyunie climax, w zamian za kota, który zabłądził wśród zdjęć Hyuny, a został zaprowadzony do niego, w wierze że się nim specjalistycznie zaopiekuje.

SzuB

Wiem, że Hyuna jest tylko jedna, wiem że Bóg wybrał dla niej męża, ale, póki nie nadszedł czas małżeństwa, nie zgrzeszysz i nikt inny, oglądając jej videa z efektem natchnienia emanującą z nich energią.

http://youtu.be/uDgF_WtpNEQ

Hyuna prywatnie jest miłą sympatyczną osobą.

Zobacz jaki piękny wiersz podarował Hyunie climax,

To nie ja, to pan Miron. Lecz ku jakiej muzie się zwracał... któż to wie?

w zamian za kota, który zabłądził wśród zdjęć Hyuny, a został zaprowadzony do niego, w wierze że się nim specjalistycznie zaopiekuje.

Oj, kot to się niemal sam sprowadził, i to na tyle dawno że "mocy" artystki bym w to nie mieszał.

Napisz że nie rozumiesz wyzywającej estetyki sexualnej Hyuny,

estetyka wyzywająca..... niesamowite. :) i do tego seksualna, muszę sięgnąć po jakiś dar Eskulapa, choć nie wiem czy pomoże.

w wierze że się nim specjalistycznie zaopiekuje

ach jakże....... jasne że specjalistycznie.

Wiem, że Hyuna jest tylko jedna, wiem że Bóg wybrał dla niej męża, ale, póki nie nadszedł czas małżeństwa, nie zgrzeszysz i nikt inny, oglądając jej videa z efektem natchnienia emanującą z nich energią.

a i Momos się przyplątał.

Edytowane przez climax99

estetyka wyzywająca..... niesamowite. :) i do tego seksualna, muszę sięgnąć po jakiś dar Eskulapa, choć nie wiem czy pomoże.

Estetyki nie rozumie SzuB, rozumie za to doskonale frustracje, której ujście następuje wraz z każdym jego wpisem w tym temacie.

ach jakże....... jasne że specjalistycznie.

a i Momos się przyplątał.

Bez wyjaśnienia kim jest ten gość wpis jest nieczytelny.

Bardzo interesujące, operowanie nazwami greckich bóstw z minionej epoki, w odniesieniu do dzisiejszej bogini sexu półkuli południowej.

747, nie będę oglądał tego plastikowego gówna. To twoja królowa. Ja mam inne, gdyż tłukowate, wykreowane, pustogłowe beztalencia mnie nie kręcą. Kręci mnie np. ta pani, a nie to twoje NIC:

To jest artystka, a ta twoja Hyuna nie dorasta jej do trzewików. I nigdy nie dorośnie, bo za mała jest w swoich chudych uszach.

Artystka w akcji

SzuB

Nie popisałeś się nomenklaturą, z obiektem treści nie polemizuję, wystarczy posiadać wzrok.

Tu masz vocal

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.