Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  92 członków

Klub Hyuna Kim
IGNORED

Hyuna Kim artystka wszech czasów. - KLUB MIŁOŚNIKÓW

Rekomendowane odpowiedzi

971528_636999179680025_316852280_n.jpg

Czy to nie jest Szub, ta osoba zaciekawiona Hyuną, niestety nie rozpoznamy jego twarzy.

Nie jest to Sittek, nie widać podręcznego uzbrojenia.

946929_636999159680027_1222373826_n.jpg

74909_636998996346710_1757356905_n.jpg

Czy Hyuna czasem nie posiada wizerunku tych osób na swym ręczniku, jest tam miejsce jeszcze na kolejne, ciekawe które?

21374_636998979680045_336390616_n.jpg

http://youtu.be/5aRHLUjuqKU

Dziś Hyuna ubrała białe spodenki.

Masz zdiagnozowane przeniesienia osobowości czy to tylko z nudów?

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Sitek

Jak wprawiasz jakąś energię w ruch, to licz się z tym, że ma to konsekwencje.

Sittek

Pamiętasz jeszcze przedstawione tu video, możesz wskazać inne, o podobnym poziomie odbioru u słuchaczy oraz zainteresowaniu na przykład polityków?

Czy dalej jesteś zdziwiony, że na forum audio w dobrym tonie było to wydarzenie zauważyć.

Zwłaszcza, że w tym materiale występuje Hyuna, przede wszystkim dla tego, Kolego Sittek.

A Hyuna jest piękna, co wykazałem pokazując nieco fotografii.

Sittek, poszukaj i przedstaw amerykańskie muzyczne video, dowolnego wykonawcy, które osobiście uważasz za bardziej interesujące od tych tu teraz przedstawionych, czytelnik będzie wiedział o jakiej skali rozbieżności w ocenie między nami dyskutujemy.

To są najlepsze materiały jakie wytworzył człowiek kiedykolwiek w historii.

To są najlepsze materiały jakie wytworzył człowiek kiedykolwiek w historii.

Ty na prawdę masz ze sobą problem. Szkoda, myślałem że to przemyślane działanie. Cóż, nie raz działania pod wpływem wad psychicznych sprawiają wrażenie celowych, przemyślanych a nawet genialnych.

Zadbaj o siebie.

W.

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Ty na prawdę masz ze sobą problem. Szkoda, myślałem że to przemyślane działanie.

Dlaczego obrażasz 747? Jedni kochają gęste kremowe sieciówki, a inni Hyunę.

Źle odebrałeś mój wpis. Ja nie obrażam 747. Niech sobie Hyunę wielbi, Jego sprawa. Ja odnośnie wypowiedzi którą wyraźnie zacytowałem.

Jak wprawiasz jakąś energię w ruch, to licz się z tym, że ma to konsekwencje.

Ja widzę to inaczej :to energia wprawia dany obiekt (ciało) w ruch. Oznacza to nic innego jak tylko to, że jesteś zwykłym matołem piszącym o rzeczach, o których nie masz bladego pojęcia.

Czy dalej jesteś zdziwiony, że na forum audio

Ja cały czas jestem zdziwiony, że na forum nadal funkcjonujesz jak normalny user.

Hyuna jako jedyna wykonawczyni w historii znalazła się na trzech pierwszych miejscach listy przebojów TOP 100 serwisu YouTube.

Nikt tego przed nią nie dokonał, nikt tego nie powtórzył i nikt tego nie przebije za naszego życia.

To największe osiągnięcie w historii muzyki naszych czasów, nie zmieni tego żadna opinia, żadnego człowieka, gdyż nie zmieni ona faktów.

Proszę zaprzestać już korzystania z domniemań posiadających konotacje medyczne czy inne o podobnym charakterze.

Hyuna swoją popularnością nakręciła zasięg popularności nagrania innego wykonawcy, PSY Gangnam Style, co spowodowało konsekwencje do natury politycznych włącznie.

Proszę osoby nie zorientowane, żeby nie próbowały więcej na nie przystającym do rozważanego poziomie, odnosić się do tego stanu rzeczywistości, który wiąże się z tak przedstawionymi zdarzeniami, ponieważ powoduje to bałagan pojęć i treści, nie pozwalający na czytelność i przejrzystość tematu.

Źle odebrałeś mój wpis. Ja nie obrażam 747. Niech sobie Hyunę wielbi, Jego sprawa. Ja odnośnie wypowiedzi którą wyraźnie zacytowałem.

Proszę aby Szanowny Kolega oddzielił w swej percepcji treści tematu, te, które są kontynuacją przekazu dotyczącego jego sedna, od reaktywnego działania wobec ataku osób, nie potrafiących takiego rozumowania przyjąć.

Sam i to w dodatku we własnym temacie wprowadzasz bałagan.

Kolega z swymi groźbami karalnymi w przeszłości do straszenia uzbrojeniem włącznie jest przed ostatnią osobą, która posiada uprawnienie aby wypowiadać się na jakikolwiek temat tu poruszony.

Ty na prawdę masz ze sobą problem. Szkoda, myślałem że to przemyślane działanie. Cóż, nie raz działania pod wpływem wad psychicznych sprawiają wrażenie celowych, przemyślanych a nawet genialnych.

Zadbaj o siebie.

W.

Proszę wytworzyć, lub współuczestniczyć w wytworzeniu przez dany zespół ludzi, produktu, który osiągnie podobny zakres oddziaływania, na którego temat ktoś napisze na blogu treści, o wymowie podobnej jak tu.

Witam.

Proszę życzyć smacznego ich potencjalnym posiadaczom !

747 zredaguj pilnie porządny Regulamin Uczestnika Tematu bo burdel masz nieziemski.

Zamiast rozpływać się nad niebiańską urodą i niespotykanym talentem tej małej podfruwajki o dwóch skośnych oczach, wyłącznie pozamerytorycznie pouczasz i ganisz, tracąc na pierdoły cenny czas

Weź się więc do roboty, wracam pojutrze !!!

:-) Z punktu widzenia europejczyka nie zauważyłem przytłaczającej popularności wielbionej przez Ciebie artystki. Powiem więcej, gdyby nie Twoja zakładka, zapewne nigdy bym się o niej nie dowiedział. Zasłyszawszy gdzieś w mediach jeden z jej "przebojów" zapewne również nie zwróciłbym uwagi na arcy kunszt jej interpretacji, walorów wokalnych, czy mistrzostwa prezentowanych clipów.

Zrozum i mnie, wszak twoje działania prowadzą do wyciągania przeróżnych wniosków. Jeśli jednak powiesz mi wprost, że jest to celem Twojego działania, to oczywiście zrozumiem.

Nic nie dzieje się bez przyczyny.

Gdyby uczestnicy dyskusji zechcieli dociekać, jak to się stało, że młodziutka, piękna, utalentowana artystka z Korei, pokonała defacto, wszystkich anglosaskich reprezentantów amerykańskiego rynku muzycznego, zmuszając jeszcze Prezydenta największego mocarstwa światowego, który przeznacza na zbrojenia sumy dwukrotnie większe niż cała reszta świata, to Kolega znalazłby w takiej treści jak sądzę, odpowiedź na nurtujące pytania, nasuwające się po oglądzie dotychczasowego kształtu tu dyskusji.

To nie moja wina, że 95% osób biorących w niej udział, odnajduje tu lustro dla własnych problemów, które dzięki podjętemu przeze mnie tematowi uzyskały postać faktów.

vlado

Z punktu widzenia statystycznego obywatela USA, postrzeganie jakichkolwiek spraw zewnętrznych, jest również potężnie ograniczone, nawet co do absolutnie podstawowych faktów historycznych, nawet tak drastycznych jak hitlerowskie obozy koncentracyjne.

http://youtu.be/Jkc2OlwLzgA

Smutny materiał.

Ten materiał jest najlepszym możliwym potwierdzeniem tez jakie przedstawiłem a dotyczyły artystki Hyuny Kim.

Wrodzona wrażliwość o nieograniczonym zasięgu, wrodzona inteligencja, nie posiadająca ograniczeń, pracowitość aby 10 godzin dziennie ćwiczyć choreografię, wrodzony wdzięk i subtelne piękno fizyczne, połączone harmonijnie z wszystkimi pozostałymi aspektami, spowodowały efekt promieniowania popularności na cały świat.

Takie zestawienie wartości w jednej osobie nie mogło mieć innych konsekwencji.

1069257_637091026337507_1228211028_n.jpg

303236_273098472736766_327087669_n.jpg

Tak, wręcz zastanawiająca jest wrażliwość, otwartość dla ludzi zachodu i dobroć, ludzi z rejonów Korei, Wietnamu, Kambodży, Laosu tak doświadczonych przez okrucieństwo. To bardzo "młode" kraje i zdolnej młodzieży jest tam dużo.

Jeszcze w jednym się z Tobą zgodzę, Ona ma bardzo ekspresyjną mimikę. Wyróżnia się nawet na tle własnego zespołu. To dosyć rzadkie u ludzi rasy mongoloidalnej.

431130_341575385889074_843284954_n.jpg

To dostrzegane jest na azjatyckich forach oraz w komentarzach do filmów na TouTube, sam jestem czasami zaskoczony skalą tej właściwości.

Posiada bardzo uniwersalną urodę, lecz wystarczy ułamek sekundy i natychmiast odsłania się jej faktyczne pochodzenie.

Osobiście dla mnie, najpiękniejsze są te jej ujęcia, w którym występuje cudownie harmonijne połączenie obu typów charakterystycznych, uniwersalnego i rodowitego.

429026_343851498994796_543098440_n.jpg

419287_343852222328057_1904065758_n.jpg

64331_343852405661372_794928846_n.jpg

64318_343852508994695_218213529_n.jpg

Wrodzona wrażliwość o nieograniczonym zasięgu, wrodzona inteligencja, nie posiadająca ograniczeń, pracowitość aby 10 godzin dziennie ćwiczyć choreografię, wrodzony wdzięk i subtelne piękno fizyczne, połączone harmonijnie z wszystkimi pozostałymi aspektami, spowodowały efekt promieniowania popularności na cały świat.

Jakoś dziwnie jej popularność omija to forum. Tu powinno wrzeć od zachwytów, a tak się nie dzieje.

Ciekawe dlaczego?

Nie rozumiesz intencji założenia tematu.

Buractwo i słoma z butów wyłazi tu jak na dłoni.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Piano, widziałeś video, niemożliwość powstrzymania łez, przez Hyuneczkę?

Czy to nie wystarczy?

Tu nie ma żadnej zabawy, to jest prawdopodobnie najpoważniejszy temat na forum, zaraz po podstawowych, określających status naszego kraju oraz warunki dla egzystencji.

Zastanów się przez chwilę, jesteś gospodarzem wątku o audio, do tego nie ma tam żadnych domniemanych ram i reguł, dlaczego nie jest on eksploatowany, z intensywnością na jaką wydawałoby się że zasługuje?

Przecież na forum audio, luźną rozmową powinno teoretycznie być zainteresowane potencjalnie najszersze grono osób.

Dlaczego czasami ani jedna osoba w danym dniu, nie inicjuje dyskusji ?

Czyżby brakowało tematów?

To jest interesujące, jaki jest tego powód.

Znasz odpowiedź?

Jakoś dziwnie jej popularność omija to forum. Tu powinno wrzeć od zachwytów, a tak się nie dzieje.

Ciekawe dlaczego?

Jest zapisanych wiele stron, odnalazłyby się wyrazy zachwytu napisane zarówno przez najbardziej doświadczonych userów, jak i moderatorów.

Można napisać raz, że osoba jest w jakiś sposób atrakcyjna dla każdego z innej perspektywy i to zostało uczynione.

Większość stron stanowi treść mojej obrony założeń jakie przyjąłem oraz walkę przeciwko mnie innych osób, które jak pisze fox, pokazały się od strony, z której jeszcze nie były znane, bylibyśmy jako społeczność forum ubożsi o tą wiedzę, gdyby nie poboczny skutek założenia tego tematu.

Nie ma takiej możliwości aby pretendować do miana osoby rzeczowej na gruncie rozpoznania subtelnych emocji potrzebnych do oceny sytuacji na polu audio hi end, prezentując jednocześnie postawę, która oparta jest o chwiejny fundament emocjonalny dotyczący przecież nikomu tu nic nie winnej młodej osoby.

1003486_637125089667434_708664210_n.jpg

Hyuna zaciekawiona pewnie jak wyjdzie zdjęcie, domyśla się że będzie recenzowana z powodu jego jakości i wszystkich innych.

45436_637125643000712_2120236717_n.jpg

http://youtu.be/-HcKrd3K8_A

http://youtu.be/GqvCEtlgLT0

Piano

Rozumiesz, to jest różnica jak dookoła świata i z powrotem, między talentem Hyuny, a osobami wśród których cech można znaleźć na siłę podobieństwa.

Sly30 odważył się krytyki Hyuny za Jego zdaniem niedojrzałość, proszę o opinię na temat dojrzałości Hiromi Uehary.

MIX Hyuny z przeszłości.

http://youtu.be/I5eSezfCYNk

Porównanie skali talentu Hyuny z Michaelem Jacksonem uznałbym za rozsądne, inne nie wchodzą w grę w branży POP.

Edytowane przez 747

Hiromi jest artystką jazzową i ma 34 lata, grała z Oscarem Petersonem, Chickiem Coreą czy Stanleyem Clarkiem, ma na swoim koncie sporo albumów, ukończyła wartościową uczelnię, coś umie. Hyuna jest popkulturowym zerem i ma 21 lat.

http://www.youtube.com/watch?v=LKuEJBKRW4M&sns=em

Szub

Przedmiot działania ma trzeciorzędne znaczenie, kiedy rozpatruje się talent, dar, zdolności, predyspozycje, oraz idące w ślad za tymi cechami determinację, zdolność osiągania celów, przebojowość, atrakcyjność, powodzenie i inne skutki procesu twórczego.

Można być kompletnym laikiem, ale odmówienie skali talentu Michaelowi Jacksonowi czy podobnej osobie nie jest poważne, to chyba oczywiste.

Właśnie minęło 40 lat od dnia kiedy odszedł od nas Bruce Lee, posiadał talent?

Hiromi jest w procesie twórczym, Hyuna jest w procesie koroporacyjno-popkulturowym. Oglądają ją na YT dzieci nieświadome pojęcia "sztuka". Natomiast zdumiewa mnie próba porównywania tych dwóch osób. Hiromi jest na antypodach Hyuny.

Hyunę oglądają dzieci?

Proszę o elementarną wyrozumiałość, włącz video z koncertem w którym występuje Hyuna, solo lub z zespołem 4minute i pokaż mi jedno choć dziecko na widowni?

Żartujesz sobie Szub, a nie jestem w nastroju do żartów.

Jackson i Lee także są na antypodach Hyuny, bo ją wyprodukowano, a tamci wyprodukowali się sami.

Antypodach?

Dowcipny dziś jesteś.

Czy jest człowiek chodzący po Ziemi, który nie widział Wejścia Smoka?

Chyba antypody, rozumiesz jako centrum świata.

Ty jesteś stary, a rozumiesz mnie jak dziecko. A zatem nie wiek określa przynależność. Lee był osobowością i umiał się bić. Hyuna umie tylko być... przedmiotem w łapach popkultury. Ona nie ma osobowości. Czy dlatego tak ją kochasz?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.