Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  92 członków

Klub Hyuna Kim
IGNORED

Hyuna Kim artystka wszech czasów. - KLUB MIŁOŚNIKÓW

Rekomendowane odpowiedzi

Tu jest psychiatryk.

20141111_kfashionista_hyuna2.jpg

Była swojego czasu informacja, w rodzaju pogłosek, że Hyuna może kontynuować karierę w USA, KAŻDY z fanów, kto był przy życiu jej tego szczerze odradzał.

Nie mam czasu szukać dokumentujących materiałów, wszyscy tu wiedzą że piszę prawdę.

Trzeba skorzystać z pomocy psychiatry, jeśli się sądzi, że dla exportowej koreańskiej idolki nie znajdzie się praca w USA.

Większość jej teledysków powstaje w USA, oczekiwany również, takie były zapowiedzi.

Hyuna przeszła katorżniczy trening wygrała m in ich taniec z gwiazdami , o wszystkim pisałem zamieszczałem video, zdjęcia.

Ale ona w ogóle tańczyć nie potrafi - nawet kursy tańca jej nie pomogły z zawodowcami. Wystarczy spojrzeć na poniższe klipy - tragedia! Rusza się jak robot i to jeszcze w dodatku bez koordynacji ruchu, nie wspominając już o fatalnym timingu i brakiem poczucia rytmu. Póki czas, powinna Hynua zrobić sobie nagą sesję dla Playboy'a albo Hustlera - coś po niej przynajmniej zostanie, bo ten jej taniec to o kant doopy rozbić.

http://www.youtube.com/watch?v=tolMWaYNUz8

http://www.youtube.com/watch?v=hD-PVKKOFDA

Parker's Mood

Gość

(Konto usunięte)

Wystarczy spojrzeć na poniższe klipy - tragedia! Rusza się jak robot i to jeszcze w dodatku bez koordynacji ruchu, nie wspominając już o fatalnym timingu i brakiem poczucia rytmu.

Fakt fatalnie wypada w tych klipach. I nie trzeba być znawcą, żeby to zobaczyć.

Chicago uważam jednak, że i tak nie wpłyniesz na 747, więc szkoda czasu, daj mu się cieszyć, każdy ma jakiegoś tam konika, na którym lubi se pojeździć, a tu ot taka Hyuna...

Może my czegoś nie jesteśmy w stanie zobaczyć czy tym bardziej usłyszeć.

Nie darmo w przepowiedniach Nostradamusa było "żółta rosa zaleje świat" ;)

Widać że zalewa, oj zalewa :)

Ale bezguście i beztalencie. Płyt brak, utworów brak, o tańcu nie ma pojęcia ani talentu. Faktycznie gwiazda światowegom formatu. Żenujące.

fatalnie wypada

Pewnie uważasz że praktyką jest wyskakiwanie z wózeczka na scenę, może już z kołyski..?

https://youtu.be/is-DrlLZeWc

To jest definicja samozaorania intelektualnego, obejrzyj sobie ten materiał, już go tu przywoływałem.

Cała dyskusja na wszelkie tematy już tu się odbywała wcześniej, nie sposób w kółko pisać o tym samym, wszystko zostało wyjaśnione, poparte przykładami video, fotografiami etc.

https://youtu.be/-o2FZtMEsn4

Masz tu dla otrzeźwienia krótki, i tak łaskawy materiał o wielkiej madonnie w czasie korespondencyjnym do niedawnych realizacji Hyuny, czy solowo czy z zespołem.

https://youtu.be/1vXva2lvqdE

Tu jeszcze jeden, a jak nie wystarczy, obejrzyj sobie wywiad, przykładowy..

https://youtu.be/fqwQq_eAyY4

Albo ten

https://youtu.be/77wYyewmpZM

Komuś w USA musiało niezwykle zależeć na tym, żeby akurat ta osoba stała się ikoną..

Porównywanie wszelkich cech, bez wyszczególniania, po prostu wszystkich razem wziętych, z Hyuną Kim, jest obrazą rozumu.

Madonna przy Hyunie w porównywalnych okresach po prostu nie istnieje, z castingu w Korei miała by pamiątkę - lusterko...

Jeśli Madonna na starcie kariery, to jest wszystko co miało do zaoferowania 250 milionowe USA, w dziedzinie rozrywki, to...pozostawię bez komentarza..

Faktycznie gwiazda światowegom formatu

https://youtu.be/zwT7XOl0HlY

PIC143-44169.jpg

Tak, to jest gwiazda światowego formatu.

To nie jest moja wina, że podoba ci się popelina.

Zupełnie mi nie pasuje ten match - z jednej strony hi-endowy naukowiec, a z drugiej miłośnik popeliny. Zachwyt i maniakalne bicie piany nad koreańską Britney Spears? Ale ok - rozumiem i nie przeszkadza mi to. Chciałem poznać prawdziwe oblicze 747 - jeżeli jest to naprawdę szczere, to spoko. Życzę ci 747 jazdy na maxa i szczęśliwych chwil spędzonych z Hyuną, zarówno tych w wyobrażni jak i na ekranie. Good luck man.

A Madonnie, to Hyuna może co najwyżej laske zrobić.

Parker's Mood

może co najwyżej laske zrobi

Działalność na niwie publicznej o wielkiej skali oddziaływania przez bardzo wiele lat nie jest możliwa bez wsparcia "starszych i mądrzejszych", którzy lepiej od nas wiedzą czego potrzebujemy do szczęśliwego życia, wiedzą że NIE potrzebujemy Boga, religii, rodziny, własnej waluty, etc, to co ta piosenkarka wyprawia na koncertach, zapewne nawet nie śniło się jej samej u progu kariery..

Nie obejrzałeś zaproponowanych materiałów z młodości Madonny, nie mogłeś ich widzieć pisząc treść odniesienia do Hyuny, Madonna nie istnieje w obecności Hyuny, tak działa ludzka psychika, dobro stoi wyżej od zła, kiedy osoba pełna dobroci, ustawi się przy złej, zepsutej, zdegenerowanej, efekt jest miażdżący, diabeł boi się światła, nie można tego nie wiedzieć.

Tu w internecie, też nie jest specjalnie trudne oddzielenie ziaren od plew, wystarczy trochę wiedzy i czytania między wierszami.

Chciałem poznać prawdziwe oblicze 74

To jest forum, nikt tu nie pokazuje swojego prawdziwego oblicza, moim byłbyś zszokowany.

Good luck man.

H1SUEn.gif

Komentarz zdjęciowy.

Rozumiem, pozdrawiam i przesyłam pocztówkę dżwiękową. Twój wierny klubowicz.

http://www.youtube.com/watch?v=bw9CALKOvAI

Parker's Mood

https://www.youtube.com/watch?v=SXiSVQZLje8&feature=youtu.be&t=225

Porównaj poziom teledysku jako produktu, przygotowanie wokalne i sceniczne wykonawczyni, profesjonalność baletu i chórków a na koniec, urodę, wdzięk i klasę piosenkarki.

Jak myślisz? Twój koreański produkt marketingowy zbliża się choć do cienia profesjonalizmu jaki prezentują dzisiejsze gwizdki zachodniej muzyki POP? A jest mnóstwo, którym to koreańskie dziewczęcie do pięt nie dorasta.

Tak jak powiedziałem, szkoda czasu na dyskusję z człowiekiem opętanym fobią na tle swej wyimaginowanej GWIAZDY Wszechświata :-)))

To mój ostatni wpis w Twoim wątku.

Serdeczności jak zawsze.

Włodek.

Porównaj poziom teledysku jako produktu, przygotowanie wokalne i sceniczne wykonawczyni, profesjonalność baletu i chórków a na koniec, urodę, wdzięk i klasę piosenkarki.

Odrobiłem i tę lekcję, dawno temu, nawet teraz po zamachu w Manchesterze powtórzyłem, zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości, jednak jest wyjątek, przestawieniu musiałyby ulec nazwy wykonawców, musiałyby zamienić się miejscami.

Twoja Gwiazda jest martwa, po prostu, nie mogę wejść w czyjś świat wartości, by dać mu to odczuć, w czyjąś wrażliwość, każdy ma prawo do innej.

Profesjonalność baletu uderza najmocniej, / nie wiem czy może być balet nieprofesjonalny zatrudniony na kontrakcie/ powolne, zamulone ruchy, choreografia, skala trudności, doprawdy poraża, wyczyn fizyczny Ariany wobec dokonań Hyuny, to już arcymistrzostwo, widać że poprzedzone wieloletnim treningiem, ruchy doprowadzone do perfekcji, uroda na twarzy, szokuje, całość ciała dopełnia efekt.

Vlado, po co ja tu wklejałem te tysiące fotografii, te dziesiątki video..?

Przecież musiałbym teraz wszystko OD NOWA przywoływać wszystko jeszcze raz po kolei, wyjaśniać.

Nawet nie wiem jaki materiał jednostkowo przedstawić, gdyż jeden jest lepszy od drugiego, a są ich setki, sama ilość tzw focusów jest ogromna, są focusy przyjęte już jak "kultowe"do tego videa z treningów.

Ręce opadają..brak słów.

Jak mogłeś powołać się na taki przykład do prawdy nie pojmuję, nawet nie próbuję zrozumieć, gdyż nie ma się czego uchwycić, jeszcze ratunkiem dla Ariany by było, gdyby posiadała dłuższe nogi, jakąś elementarną figurę, na video - same bliskie plany, ujęcia maskujące, pozostali aktorzy, - muchy w smole, NIE WIEM, JAK MOGŁEŚ, dać mi coś takiego do porównania i skomentowania.

Nagranie muzyczne w skali od 0 do 10, - 1,5 - to jest moja ocena.

W życiu realnym, są osoby poważne, które z jeszcze większym sceptycyzmem niż tu na forum podchodziły stricte muzycznie, bez oddziaływania video do muzyki Hyuny solo czy z zespołem, wypaliłem nośniki, wmusiłem wręcz żeby pozostały, wiesz jaki był efekt, Panie 747, te nagrania to są nawet takie sobie, a jedno...tu przykład, to nawet...i tu następuje opis indywidualnych odczuć.

Nie jest moją rolą tu wmuszanie na siłę produktu Hyuna komukolwiek, opisałem wydarzenie historyczne, aktualne pięć lat temu, w tamtym czasie szokujące rozmachem, obroty całego rynku POP w Korei zwiększone trzykrotnie, co się dało przejęte przez rynek USA, WSZELKIE prawa, wygrzewanie się czołowych celebrytów w blasku Gwiazdy PSY, przymuszenie skalą publiczną, czyli de facto odebranie podmiotowości Prezydentowi Obamie, do zaproszenia artystów na koncert charytatywny, a to największe prestiżowe wyróżnienie Globu, niemal 3000000000 miliardy podglądów do dziś..i tak dalej, całe to zamieszanie PROMOWANE, PROMOWANE, PROMOWANE, po stokroć PROMOWANE przez Hyunę Kim, a Ty mi tu podsumowujesz temat niedouczoną śpiewu, bez głosu, bez fizyczności, z zerową aparycją, z czarem, który jest odwrotnością czaru, jest matowością, wyblakłą, zakompleksioną, wspomaganą innymi, zasłoniętą nimi...Arianą.

Szczerze jest mi żal Ariany, tak samo jak CL, CL ma ogromną klasę, jest niezwykle popularna, posiada fanów oddanych bezgranicznie, nienawidzą Hyuny za urodę, Hyuna posiada gigantyczny negatywny zasób hejterów, za swoje sukcesy, za to że jest niekwestionowaną ikoną w społecznościach, za to że istnieją nie policzalne już filmy z występów publicznych, wieloodcinkowe seriale, specjalne sceny budowane tylko dla niej....nie wiem co jeszcze można tu dopisać, gdyż ta dziewczyna posiada tak szczelnie wypełniony grafik, że codziennie są robione poważne przedsięwzięcia reklamowo-biznesowe, modniarskie, celebryckie, czy jakieś inne społeczne, na to nakłada się codzienny traning, skutkujący całkowitym brakiem życia prywatnego.

Ariana jakby wytrzymała jeden taki dzień, była by za pewne szczęśliwa.

Nigdy nie porównuj Azjatów do Anglosasów pod kątem wydajności czy perfekcji, to nie przystoi, to inna kultura, tu nikt nie jest wygodny, tu daje się z siebie wszystko..

Bruce Lee, Mas Oyama, M Musashi, - mówi Ci to coś ?

photo.jpg

To są legendy, Hyuna swym perfekcjonizmem to kontynuuje, jest maxymalnie zmotywowana, wielokrotnie odmawiała przejścia do aktorstwa, rozumiesz to ?

Odrzucać role filmowe ?

To niepojęte wręcz..!!!

Świadomie chce doskonalić dziedzinę, do której ma idealne, wymarzone predyspozycje.

Nie mam czasu na zbytnie udzielanie się, dlatego powstrzymam się również przed rodzajem przekonywania do artystki, każdy ma prawo do indywidualnego wartościowania, oby tylko poruszał się w rzeczywistości, wtedy da się to upublicznić z sensem.

747

Kolego, bądźmy poważni.

Włodek.

https://youtu.be/lf_wVfwpfp8

Tu jest Ariana w całości, solo, to wygląda m w tak, Hyuna trenuje 10 godzin, Ariana 45minut, dla uzyskania wydajności na scenie.

Edytowane przez 747

Bruce Lee, Mas Oyama, M Musashi, - mówi Ci to coś ?

Albo taki Mao i banda czworga? Wydawali się niepokonani - coż to był za kwartet! Albo Japończycy? Najlepsi byli podczas II wojny światowej w zadawaniu bólu - nikt im nie dorównał. Czy wytatułowałeś sobie 747 portret Hyuny na klacie?

Parker's Mood

ostatni wpis

Jak byś przedstawił 2Unlimited za swoich najlepszych czasów, no to bym był zaniepokojony, zwróć uwagę jaki sukces odnieśli, wystrugana solistka, policjantka z raperem.

Tam vocalistka posiada potrzebną ekspresję, bezdyskusyjnie.

Japończycy

Palili dzieci w piecach ?

Bo Niemcy palili.

Zastanów się przez chwilę, w którą stronę skręcasz w dyskusji.

Pierwsze obozy koncentracyjne zdaje się że budowali Brytyjczycy, a Amerykanie zarzynali się nawzajem. uprzednio zarżnąwszy Indian, sfinansowali naszą rzeź w II wojnie światowej, Hitler z amerykańskim paliwem w czołgach walczył z aliantami na froncie zachodnim..

Rosja też nie jest kryształowo czysta, ani Turcja.

Chiny...?

Palili dzieci w piecach ?

Bo Niemcy palili.

Niemiecki piec to był pikuś w porównaniu do pomysłow Japów - trzeba być naprawdę nieświadomym faktów historycznych, żeby się w ten sposób odzywać. Bo co do twej świadomości muzycznej i smaków, to nie mam wątpliwości, naukowcze.

Parker's Mood

szkoda czasu na dyskusję z człowiekiem opętanym fobią

https://youtu.be/j7_lSP8Vc3o

Niech sobie obejrzy CL każdy, komu nie podoba się Hyuna, tu jest z zespołem, bo solo ma bardzo niewiele nagrań i są katastroficzne.

Ariana z swoją linią melodyjną wszystkich przebojów razem wziętych..może..

naukowcze.

Odwiedź Oświęcim.

Smerfie marudo 747 - jesteś lotny jak bąk i takie też są te twoje opowieści - bez pojęcia, bez świadomości i spod kołdry.

Odwiedź Oświęcim.

A ty odwiedż Japonię, bo jak na razie to same bąki latają w twych historyjkach. Lubisz sushi japończyku 747?

Parker's Mood

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Niemiecki piec to był pikuś w porównaniu do pomysłow Japów

Znam historię. Jednak palenie żywcem dzieci i kobiet w Hiroshimie i Nagasaki przez USA dorównuje Japończykom, również pod względem liczby ofiar. Naprawdę trzeba znać historię do końca nie jednostronnie ....jeszcze wspomnę o głodzeniu kolonialnej Indii przez Churchilla pod koniec wojny. Kto niewinny niech rzuci kamień w Japonię

To kiepsko znasz historię - gdyby ich nie poczęstowali atomem, to pewnie wojna z Japończykami trwałaby do dziś. Polecam książkę 'Cena życia' Arcta, albo kilka filmów dokumentalnych. Zresztą nawet w czasach feudalnych Japsi nie robili nic innego, tylko wyrzynali się nawzajem. Okrutna kultura i bardzo krwawa.

Parker's Mood

Gimbus 747 broni Azjatów, a oskarża świat zachodu. Ale gimbus nie wie, że w Japonii czy Chinach wyrzynano całe wioski na długo przed tym nim Kolumb odkrył Amerykę, a nawet na długo przed tym nim wikingowie odwiedzali tereny dzisiejszej Kanady. Okrucieństwo Azjatów jest nieporównywalne nawet z najgorszymi nazistami, a okrucieństwo amerykanów to przy tym niewinne pieszczoty.

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

A najbardziej mnie śmieszą wpisy na YouTube dotyczące japońskiej armii, że powinni zniszczyć Japonię za to itp Tak jakby zwykły japończyk był odpowiedzialny za te zbrodnie. Japonia dostała w d....a potem jeszcze zdemontowali boskiego cesarza co dla nich było upokorzeniem .

A najbardziej mnie śmieszą wpisy na YouTube dotyczące japońskiej armii, że powinni zniszczyć Japonię za to itp Tak jakby zwykły japończyk był odpowiedzialny za te zbrodnie. Japonia dostała w d....a potem jeszcze zdemontowali boskiego cesarza co dla nich było upokorzeniem .

Gimbus 747 broni Azjatów, a oskarża świat zachodu. Ale gimbus nie wie, że w Japonii czy Chinach wyrzynano całe wioski na długo przed tym nim Kolumb odkrył Amerykę, a nawet na długo przed tym nim wikingowie odwiedzali tereny dzisiejszej Kanady. Okrucieństwo Azjatów jest nieporównywalne nawet z najgorszymi nazistami, a okrucieństwo amerykanów to przy tym niewinne pieszczoty.

Tak Amerykanie najpierw wyrzynali indian, potem czarnych i to są pieszczoty...ale pieprzysz

To kiepsko znasz historię - gdyby ich nie poczęstowali atomem, to pewnie wojna z Japończykami trwałaby do dziś. Polecam książkę 'Cena życia' Arcta, albo kilka filmów dokumentalnych. Zresztą nawet w czasach feudalnych Japsi nie robili nic innego, tylko wyrzynali się nawzajem. Okrutna kultura i bardzo krwawa.

Doskonale znam historię. A ty widzę nie zrozumiałeś co napisałem. No ale jeśli usprawiedliwiasz tak Nagasaki i Hiroshime , to widzę że zbrodnia japońska to jest straszna....a palenie dzieci i kobiet atomem to jest spoko

No tak Europa to była niewinna tylko w Azji się wyrzynali. Naprawdę nie masz pojecia

Zwykły Japończyk nie był odpowiedzialny za to co się stało - odpowiedzialni byli pewnie tylko niezwykli. Ale za to teraz jak kochają Amerykanów i jak się cieszą. Zresztą ja też kocham Japsów - kocham ich za Jiro, za Lexusa, za zegarki Casio z kukułką i oczywiście za Reyimo.

Parker's Mood

Gdy Azjaci wyrzynali całe wioski, to o Indianach nikt jeszcze nie słyszał.Rzeź Indian zaczęła się ok XVII wieku, a rzezie Azjatów już 2000 lat wcześniej.

No tak Europa to była niewinna tylko w Azji się wyrzynali. Naprawdę nie masz pojecia

Myślę, że to ty nie wiesz co piszesz i nie rozumiesz tego co pisze gimnazjalista 747. Napisał, że Azjaci są cacy i tacy super, a Zachód i USA to okrucieństwo, mordy itd. Najwyraźniej nie znasz historii wbrew temu co piszesz, bo jeśli Zachód to okrucieństwo, a tak bywało, to Azja to 3x większe okrucieństwo i to na ponad 2000 lat wcześniej nim takowe pojawiło się na terenie Ameryki.

Tak Amerykanie najpierw wyrzynali indian, potem czarnych i to są pieszczoty...ale pieprzysz

Typowy polski język - szkoda atramentu. I tak jest w większości ze wszystkim w naszym państwie. Włącznie z językiem audio.

A wiecie, że Hyuna była esesmanką? Ale blues!

http://www.youtube.com/watch?v=Fym2Dg2TGq4

Parker's Mood

2000 l

Kto finansował wojny światowe, Japończycy ?

Kto stworzył totalitaryzmy ?

Kto dziś kreuje lewactwo, gender, kto buduje demokracje, obsadza władze drukowanymi politykami i łupi na setki miliardów kraje, Japończycy ?

Kto mówi zniewolonym społeczeństwom jak żyć, Japończycy czy Amerykanie ?

Kto w Polsce dogadał się z komunistami i zniewolił na całe lata społeczeństwo, rozkradając majątek, Japończycy ?

Kto chce od Polski odszkodowań za utracony majątek podczas II wojny, 65mld $, Japończycy ?

Kto produkuje dolary ?

Ile z tych papierków czy zapisów elektronicznych jest bez pokrycia w wszelkich dobrach, usługach, jakie są szacunki ?

Kto stworzył poprawność polityczną, niewolnictwo ekonomiczne, koncerny ponadnarodowe o budżetach większych niż państwa, kto dąży do podporządkowania sobie całego świata ?

Azjaci ?

Nigdy w historii.

Anglosasi ?

Nieustająco, planując działania na dziesiątki lat do przodu.

Dziś widać to jak na dłoni.

...........

Bardzo proszę..

747

Był tu już jeden człowiek z hi end, po przeczytaniu moich treści bardzo się rozczarował, wiesz co mu napisałem ?

Że rozczarował się sobą, moja osoba jest tą samą, która pisze w hi end, tego tematu mogłem nie otwierać, byłbym tym samym człowiekiem, a ocenę w oczach innych miałbym dużo lepszą, jednak uczyniłem to.

Napisałem temu koledze żeby nie przejmował się tym co tu zastał, oraz jeśli już postawił na mnie, uznał, że wiem co w trawie piszczy na niwie hi end, to żeby się tego trzymał, stabilność jest jedną z najważniejszych wartości w życiu, jeśli ktoś wykazuje chwiejność, zmienia oceny, przecież własne, to oznacza że ma problem z sobą samym, a sytuacja zewnętrzna dopomogła mu tylko w uświadomieniu tego, była więc pomocą.

Achtung Achtung! Nadchodzi 747! Lata luzem i jest w pełnej formie!

Założył krótkie spodenki i sandałki.

Parker's Mood

Moja propozycja jest następująca:

Kończymy wszelką infantylną aktywność, albo mamy coś istotnego do przekazania, albo nie udzielamy się, czynienie śmietnika z tematu nie wchodzi w grę.

Jeśli poważny facet zakochuje się w nastolatce z internetu, to musi to być poważny problem z psychiką. Gdy jeszcze prowadzi krucjatę wmawiając całemu światu, że nic nie znaczące beztalencie jest mega gwiazdą w skali świata, to zaburzenie psychiki musi być bardzo poważne. Wszyscy się jak widzę z tego śmieją, ale on dalej swoje. Nie jestem pewien czy to jest śmieszne. To raczej żałosne ale czy my możemy pomóc temu człowiekowi? Chyba nie, bo jak?

Kończymy wszelką infantylną aktywność,

Przestaniesz pisać i wklejać zdjęcia tej panny?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.