Skocz do zawartości
IGNORED

Związki partnerskie

Rekomendowane odpowiedzi

generalnie hetero z lalka to nie problem dla nich, tak jak homo pod warunkiem ze nikt o tym nie wie.Takie bacie spod kosciola.

katolik grzeszną tajemnicę musi na spowiedzi ujawnić. Nie znam kościelnych zaleceń z obsługą gumowych lal.... może zalecane ale tylko odpłatnie poświęcone

muls mnie nie interesuje czy ty żresz z nocnika czy z talerza.Twoja sprawa,żryj jak chcesz ale nie obnoś się z tym i nie wyzywaj,ze to nie normalne, jak ktoś z talerza.Jeszce troche a zaczniecie ludziom wmawiać,ze z małpami seks normalnym jest a z kobitom to zboczenie.

Prawa natury a właściwie, to wszystkie prawa som po to,by je łamać-boś człowiek-a mnie sie zdaje,że od człowieka jesteś daleko...normalnego.Walisz niemca po chełmie,to wal jak żonka cie wygoniła z wyra.Widocznie uznała,że jesteś normalny i kazała wracać do małp.

Obyczajowość jest wynikiem ewolucji człowieka a nie praw natury. Gdyby było inaczej nie sralibyśmy do kibla i chodzilibyśmy z gołą dupą. A jeszcze nie tak dawno przecież tak nie było...

Jaruś pomyliło ci sie biedaku wszystko,postęp cywilizacyjny u ludzi z seksem a kibel z miłością o prawie naturalnym nie wspominając.

A generalnie to mlus powinien - na zasadzie,że można - współżyć ze świniom...wtedy udowodni.

A czasem mlus to nie jest normalne?Z tom świniom?

fakt spowiedz to straszna rzecz.

Za każdym razem jak idziesz masz traume?

Rób jak ja-nie chodze i nie mam traumy.

w czasach seks przemysłu onanizm raczej zanika. Sztuczne cipki , penisy z instrukcją jak używać .

Znafca i konesur...psia mać.

dziwne , piszemy o zaspokajaniu praw natury a nie o twoim seksie , którym już nie raz tutaj się popisałeś.

korzonek nie moja wina , że tylko o dupie masz coś do powiedzenia. Tematy z niezbędnym użyciem głowy są dla ciebie za wysoko

Problemy Grodzkiego są jego problemami.Nie znasz większych?Wiesz ile dzieci głoduje na świecie,ilu bezdomnych przymiera głodem i zamarza?To większe od Grodzkiego problemy.

spokojnie , tutaj czytam o tobie i twoich problemach z Grodzką . O dzieciach poczytam na innych stronach , tam ciebie nie ma .

wiesz korzonek , że nie dotyczy tylko Grodzkiej a tolerancji . Tego kulawego z którego się śmiejesz .

Edytowane przez wladz

i jak z tobą ,miej jaja jak facet . W tym kraju Grodzka 80% ludzi bulwersuje . Część do siebie przekona a reszta jak ty będzie się śmiała .... dla mnie również jej postać a właściwie nowe spojrzenie nie jest komfortową sytuacją. Lepiej było gdy żyli w ukryciu i nikt ich problemów nie znał .Ale są ,podatki płacą , kraj bronią więc dlaczego poza nawias , tym bardziej gdy ty siebie uważasz za wzór.

nigdy nie uważałem siebie za wzór a co do Grodzkiego,jakbyś chwile się cofnął i przeczytał co napisałem,to wiedziałbyś,ze dla mnie może istnieć ale nie musi być od razu marszałkiem.I oto chodzi.Ten świenty co koło mnie mieszka też na marszałka i do sejmu.W psychiatryku jest ich więcej,oni też do sejmu,zamiast do szpitala?P R O P O R C J E.

No jednak cham prosty buraczany!

Walnij się w głowe i to czymś ciężkim.Potem pisz o mnie,bo to co napisałeś jest o tobie.

Każdy ma prawo do swojego zdania.Dzieci głodujące,bezdomni itd.są większym powodem do zmartwień w tym kraju niż Grodzki.

nigdy nie uważałem siebie za wzór a co do Grodzkiego,jakbyś chwile się cofnął i przeczytał co napisałem,to wiedziałbyś,ze dla mnie może istnieć ale nie musi być od razu marszałkiem.I oto chodzi.Ten świenty co koło mnie mieszka też na marszałka i do sejmu.W psychiatryku jest ich więcej,oni też do sejmu,zamiast do szpitala?P R O P O R C J E.

Walnij się w głowe i to czymś ciężkim.Potem pisz o mnie,bo to co napisałeś jest o tobie.

Każdy ma prawo do swojego zdania.Dzieci głodujące,bezdomni itd.są większym powodem do zmartwień w tym kraju niż Grodzki.

chociaż jeden procent podatku na głodujące dzieci przeznaczyłeś . Czy jak zwykle przy takich typach gęby pełne górnolotnych słów a z gęby śmierdzi.

Posłanka Grodzka została wybrana i jak każdy poseł może zostać marszałkiem sejmu . Wystarczy wygrać głosowanie.

Czy ja negują twoją niechęć do Grodzkiej . Normalna reakcja na nieznane .Wywołuje sprzeciw , strach ,ciekawość tylko u ciebie jeszcze hehehe jak z kulawego . Tak więc możesz dla mnie istnieć ale nie miej pretensji , że mam Ciebie za idiotę

Edytowane przez wladz

Walnij sie w pusty barani łeb. Oczywiście że dzieci sa większym problemem. Dlatego należy wybrać Panią Grodzką na wicemarszałka sejmu i zająć się dziećmi.

Jestem Europejczykiem.

Tak więc możesz dla mnie istnieć ale nie miej pretensji , że mam Ciebie za idiotę

Czy można do idioty mieć pretensje o wyzywanie innych?

Nie można,więc wladziu nie mam pretensji.Wyluzuj bo żyłka ci penknie.

Dlatego należy wybrać Panią Grodzką na wicemarszałka sejmu i zająć się dziećmi.

To szczęście,że tyko zdaniem niewielu.Dopiero by było....chłopcy dziewczynkami a dziewczynki odwrotnie.

Może właśnie o to chodzi?

korzonek znowu ogon pod siebie . Lepiej przeczytaj i powiedz czy porusza problemy tylko jej środowiska dotyczące . Czy jednak podobne do twoich plus problemy z takimi jak ty

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez wladz

ten przekonany , że Amerykę odkrył.

ile jeszcze razy pochwalisz się genialnym spostrzeżeniem

Jak widać, nie ma róznicy w działaniu religii. Wszystko jedno czy to katolicyzm czy religia boskiego pedała pana, obie skutecznie złomotay ludziom mózgi. :)

nie masz Boga , twoje odbicie w lustrze nie ma boskiej aureoli ?

koleś qrwa mąć napisz coś więcej od tępej nienawiści podpartej oklepanym spostrzeżeniem .....

Edytowane przez wladz

Ta dyskusja jest jak wojny gwiezdne Georga. Coś w stylu, że jak homoseksualiści byliby tolerancyjni, to głosowaliby na Korwina. Każdy chciałby butami i jedną ustawą zmieniać obyczajowość, czy też mentalność innych "durnych, głupich" ludzi, mieszając z błotem ich inny od mojego, jedynie słusznego, punktu widzenia. To dotyczy każdej butnej strony. Hipokryzja w najlepszym wydaniu. Ja tutaj nie dostrzegam tolerancji.

napisz jasno , bez bzdurnych teorii jakie zagrożenie dla gatunku ludzkiego ma związek partnerski ..... bez tych głupot o zaniku cywilizacji , chrześcijaństwa i kultury .

napisz ,zostałem wychowany przez KK i jego wartości są obowiązujące a nauka jeżeli przeczy kościelnym zasadom jest z założenia fałszywa.

Edytowane przez wladz
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.