Skocz do zawartości
IGNORED

Czy Kim Hyun-a jest artystką wszech czasów?

wiatrak

Czy Kim Hyun-a jest artystką wszech czasów?  

62 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Kim Hyun-a jest artystką wszech czasów?

• TAK!!!!!!
      17
    • Nie.
      45
  2. 2. Czy wiadomy wątek założony przez kol. 747 powinien zostać "podpięty"?

• TAK, OCZYWIŚCIE!!!!
      24
    • Nie.
      38

Rekomendowane odpowiedzi

6591.jpg

Widać jaką ma kompletną osobowość, choć jako perfekcyjnej indywidualistce, niezwykle trudno będzie znaleźć jej odpowiedniego partnera.

Mężczyzna jako partner, powinien pod każdym niemal względem przewyższać partnerkę, wydaje się to w tym przypadku dość trudne..

Hahahaha

Mija drugi rok, gdzie jest porównywalny hit?

Czekamy dalej, czas szybko leci, życie jest krótkie..

Jakich metod?

Tu chodzi o ich metody..

To centrolew..

DNO

Przekaż swoje uwagi administracji amerykańskiej Obama zaprosił wykonawców do siebie, nawet Beatlesi nie grali w Białym Domu..

Biznes muzyczny od razu wykupił wszystko co jest związane z tym hitem łącznie z twórcą i wykonawcą głównym PSY.

Coś czuję, że mam tu do czynienia z fanem/fanką wychowankiem TVN24 .............................................

Tracę czas.

Żegnam.

maxresdefault.jpg

Proszę lepsi muzycy u Obamy, według mnie i pewnie większości osób na tym forum grający nieporównywalnie lepszą piosenkę niż ten Twój "hit".

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Obama śpiewa lepiej niż ta dziewczynka ;-)

Żegnam.

Czyżbyś zauważył, że mam rację ;-)

Ukryta Zawartość

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Ja analizowałem przez dwa miesiące całą przestrzeń publiczną, efektem było otworzenie tematu i takie sformułowanie tytułu, gdyż posiadałem pewność, że nikt nie znajdzie niczego ponad Hyunę Kim.

1350739581_by_Peppone_600.jpg

Na wielu forach jestem obecny,ale takiej dziecinady napalonego gimbusa to na żadnym nie uświadczyłem.A wydawało by się że to forum dla dorosłych...

Gdzie kolega numerek czerpie inspiracje?Czyżby w dyznej czanel?

Polecam posłuchanie audycji o Koreańskim show biznesie, to wiele wyjaśnia :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Już wiem, dlaczego nie znałem tej wielkiej artystki, zanim nie wszedłem do tego tematu:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jej nie ma na tych listach. Cóż za wielka szkoda!

Jak oni w tej Korei się rozpoznają?Możę po peselu?

Po PESELu to oni mogą rozpoznawać tylko Wietnamczyków i Chińczyków z Polski.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

It doesn't matter what we're losing,

It only matters what we're going to find.

I pomyślałby kto? W drugim linku są Stonesi, a w każdym są jacyś degeneraci ;-)

I pomyślałby kto? W drugim linku są Stonesi, a w każdym są jacyś degeneraci ;-)

Też się dziwię, jakaś Celine Dion, jakiś pedał z Queen, stare dziady z Rolling Stones, a pięknej Huyni nie ma. Takie wielkie niedopatrzenie.

It doesn't matter what we're losing,

It only matters what we're going to find.

Przypomniało mi się coś jeszcze numerek. Znasz Tinę Turner kobieta, w życiu bym jej nie dała, że ma 75 lat, będąc w wieku 50 lat wyglądała znacznie lepiej niż Twoja paniusia, nagrała naprawdę dobre piosenki i płyty. I co?! Kolejna wybitna artystka to Aretha, może nie wygląda oszałamiająco, ale brzydka nie jest, ma wspaniały głos i mogę ją słuchać godzinami. Chociażby to:

I co gimbusie, łyso?! ;-)

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

Też się dziwię, jakaś Celine Dion, jakiś pedał z Queen, stare dziady z Rolling Stones, a pięknej Huyni nie ma. Takie wielkie niedopatrzenie.

Na wielu forach jestem obecny,ale takiej dziecinady napalonego gimbusa to na żadnym nie uświadczyłem.A wydawało by się że to forum dla dorosłych...

Gdzie kolega numerek czerpie inspiracje?Czyżby w dyznej czanel?

Czy naprawdę nie widzicie jak jesteście wkręcani? To typowy, nomen omen, numer.

Rzuca się możliwie najbardziej absurdalną tezę, żeby wywołać gwałtowną reakcję i wyprowadzić ludzi z równowagi. I tym samym wygenerować totalną zadymę, aby im nerwy puściły. A, którą się można dokarmiać, na zasadzie "jakie to chamy przyszły "rozmawiać" i "nie dorośli do dyskusji ze mną". A jak zadyma przycicha, to się ją podsyca kolejną wrzutką i zabawa się kręci od nowa. I tak w kółko. A wystarczy zignorować farmazony i problem sam się rozwiąże. Bo jeśli jest to w istocie wypucha, to nie należy dawać się wkręcać. A jeśli by to nie była wypucha, tylko życie w równoległej rzeczywistości, to i tym bardziej wkręcanie się w nią jest z góry skazane na niepowodzenie, dla osób które do tej równoległej rzeczywistości nie przystają. Tak czy inaczej, obie opcje są równie niemiłe dla tych co się dają wkręcać.

Właśnie. Czytanie niektórych tematów bawi bardziej niż oglądanie Monty Pythona ;-)

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

Ej, no, Sławek, nie psuj zabawy.

Oki, rozumiem, niektórzy po prostu chcą być wkręcani :D.

Ja tylko napisałem, co napisałem, tym którzy dają się w kanał wpuszczać nieświadomie . Ot tak dla równowagi napisałem, no po tych wszystkich wpisach powtarzanych upierdliwie, ktoś jeszcze mógłby pomyśleć że ta równoległa rzeczywistość przestaje być równoległa i jest na serio.

Ale jeśli ktoś lubi, jak sobie z niego jaja robią. Cóż, jego wola. Taki rodzaj masochizmu intelektualnego :).

Taki rodzaj masochizmu intelektualnego :).

Ja bym to określiła mianem zwykłej rozrywki, a nie masochizmu, tym bardziej intelektualnego, do tego jest inny temat ;-)

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

Właśnie. Czytanie niektórych tematów bawi bardziej niż oglądanie Monty Pythona ;-)

No właśnie, problem polega na tym, że jednego bawi bo czuje dystans. Ale ktoś inny może to wziąć na serio. Szczególnie jak ci bawiący się zbyt długo, sprawiają pozory poważnej dyskusji. Chodzi tylko o to, aby zachować równowagę w tym wszystkim, między przeginaniem i rozsądkiem. Bo jak Xymox słusznie zauważył, od pewnego momentu tej "zabawy", równowaga przestaje być zachowana. A wtedy zaczyna się robić dziwnie, gdy świat Monthy Pythona zaczyna być rzeczywistością obowiązującą.

Ja bym to określiła mianem zwykłej rozrywki, a nie masochizmu, tym bardziej intelektualnego, do tego jest inny temat ;-)

Widzisz, problem polega na tym, że rozrywka, gdy trwa za długo, przestaje być intelektualną rozrywką, a staje się mashochistyczną kąpielą w oparach absurdu. I to przy kompletnej bezwolności kąpiących się i ratowników :).

Spojrzyj na datę początkową tamtego durnego wątku, o którym mowa i jego absolutnie pustą treść. Czysta wypucha i tak przez 2 lata podsycana. A ktoś mądry kiedyś napisał, że teza jeśli będzie wystarczająco długo powtarzana, to staje się rzeczywistością. A nie wiem czy w takiej rzeczywistości akurat większość chciałaby funkcjonować.

Sławek wystarczy bzur nie czytać , jak ktos chce czytac robi to na wlasne zyczenie

o co cały zamęt ten zamęt wszak to bocznica pole bitwy dla trolli

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

początkową tamtego durnego wątku, o którym mowa i jego absolutnie pustą treść

Nie mogę uwierzyć że to zostało napisane przez dorosłą osobę, która do tego była moderatorem forum.

Dla czego nie jestem zdziwiony, że temat wydawałoby się idealnie pasujący do forum audiostereo, dotyczący wyjątkowego wydarzenia w kulturze o światowym zasięgu i politycznych konotacjach, pozostał nie do udźwignięcia przez społeczność tu funkcjonującą.

Pokazanie sukcesu młodej dziewczyny, próba odnalezienia tego przyczyn oraz prognoza dalsza, rozpoczęła bezprzykładny i bezpardonowy atak, na mnie i na podmiot rozważań.

Musicie posiadać ważne powody aby to czynić.

W stosunku do mnie użyto nawet oskarżeń o charakterze czysto kryminalnym.

Podajecie treści jako wyuczone odruchy, sterowane rodzajem poprawności, niszczycie w ten sposób samych siebie, własną wrażliwość i spontaniczność, przyjmujecie wzorce, które ktoś chce abyście przyjęli i się nimi posługiwali, oraz abyście dzielnie stawali w ich obronie.

Wygląda na to, że nie jesteście zadowoleni z swego modelu życia, dlatego to czynicie, nikt z Was nie może znieść, że fantastyczne perspektywy, posiada ktoś inny, żadna osoba, która na prawdę coś zrobiła sensownego z swoim życiem, nie jest zdolna do deprecjonowania innej, gdyż posiada rozwiniętą świadomość sukcesu i jako taka nikomu niczego nie zazdrości, gdyż wie jaka jest jego cena, jakich wyrzeczeń on potrzebuje, aby był prawdziwy i trwały.

Zastanawiam się do kogo ja to piszę..

747 a jak podoba ci sie ta bladyna (Rosjanka) ?

jest o wiele lepsza od hujany i ma piekny glos

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

Sławek wystarczy bzur nie czytać , jak ktos chce czytac robi to na wlasne zyczenie

o co cały zamęt ten zamęt wszak to bocznica pole bitwy dla trolli

Jasne, wystarczy zamknąć oczy i udawać że debilizmów nie ma. Wszyscy będą zadowoleni. I to jest właśnie zasadniczy problem tego forum i jego administracji.

Bocznica nie jest polem bitwy dla trolli, to jet wylęgarnia dziadostwa, gdzie normalnym ludziom puszczają nerwy i zamieniają się w trollingowe zombie, wpadająch w pułapki wyrachowanych chamskich zaczepek, bo nikt na ten syf nie reaguje. Ale jasne, sami sobie winni, mogli nie czytać...... Otóż to.

Nie mogę uwierzyć że to zostało napisane przez dorosłą osobę, która do tego była moderatorem forum.

....

Nie wierz. A najlepiej pójdź za radą moderatora, nie czytaj. Jak nie przeczytasz to okaże się, że nic nie napisano. Ot prosta rada, nieprawdaż?

Możesz też zgłosić mój wpis do moderacji, powtórzę dla pewności aby nie było cienia wątpliwości. Uważam ten wątek za durny, z samego założenia i tezy tytułowej. Założony w celach trollingowych, aby drażnić się z innymi i wywołać w nich gwałtowne kłótliwe reakcje. Druga opcja, czyli młodzieńcze infantylne zauroczenie, nie wchodzi w grę. Więc pozostaje opcja pierwsza.

Na szczęście tego nie napisałem, bo tego nie przeczytałeś, bo przecież nie musiałeś. Jakie to proste... Podobno tego wymaga wolność słowa. A jak Ci nie pasuje co napisałem, czujesz się obrażony, zgłoś mój post. Wolna droga.

Założony w celach trollingowych,

Dziś w celach trollingowych moderator Palton zwyzywał zwolenników Jarosława Kaczyńskiego, od moherów, a szesnastoletnie dziewczątko zwyzywało mnie od debili.

Jaka szkoda, że Kolega nie jest już moderatorem.

Forum zaczyna znów źle wyglądać, proszę powrócić do poprzedniej roli.

Szesnastoletnie dziewczątko chętnie powtórzy oraz zgadza się z opinią Paltona. I co?!

Prawda jest taka, że jesteś skończonym chamem, sam wyzywasz i naskakujesz na wszystkich dookoła, ale gdy ktoś wyzwie Ciebie, to jest apokalipsa, jak on w ogóle śmiał tak Ciebie nazwać i tu pojawia się problem, tolerujesz Twoje bezmózgie napady na każdym poziomie, ale jak ktoś naskoczy na Twoją osobę jesteś wielce oburzony. Idź się lecz.

P.S. Nazwanie Ciebie "debilem" było eufemizmem.

Uważam ten wątek za durny,

Nie neguję prawa do poglądu, podpowiem tylko Koledze, że człowiek planuje, a Bóg kreśli, jak mogłem przewidzieć, że taka sytuacja w ogóle powstanie, zdarzy się taki hit, zajdą takie okoliczności, nie mogłem tego zaprojektować, do tego zebrałem mnóstwo wiedzy, a to zajmuje czas, a czas jest w moim wieku cenny..

Wystarczy żeby nie zaszła okoliczność, poproszenia Hyuny o promocje Gangnam Style i temat by nie powstał.

Wydaje mi się osobiście bardzo intrygująca sytuacja, kiedy zachodzi sprawdzenie praw kosmicznych w naturze w czasie rzeczywistym.

Przecież wydarzenia mogły przybrać zupełnie inny obrót.

Jednak nie, Hyuna promowała, śmietankę spił PSY, los się odwrócił, PSY nie ma dobrego pomysłu na dalszą działalność sięga po repertuar Hyuny, która święci sukcesy.

Prawie materiał na książkę lub film..a Kolega uważa że nie dostateczny nawet na bocznicę..

jest o wiele lepsza od hujany i ma piekny glos

helene-fischer-laesst-ihren-bauch-blitzen.jpghelene-fischer-mit-hand-auf-der-brust.jpg

2,w=559,c=0.bild.jpghelene-fischer-in-sexy-pose.jpg

helene-fischer.jpg

helene-fischer-mit-sexy-blick.jpgbambi-06_8014731-original-portrait_6col.jpg?v=10473164

medium.jpg?1402783780

helene-fischer_article_hoch_1_main.jpg

• 11 miesięcy później...
Użytkownik 747 dnia 27.12.2014 - 23:11 napisał:

":Ja analizowałem przez dwa miesiące całą przestrzeń publiczną, efektem było otworzenie tematu i takie sformułowanie tytułu, gdyż posiadałem pewność, że nikt nie znajdzie niczego ponad Hyunę Kim."

Wpis typowy dla Ciebie.

Może jedynie w kategoriach sportowych :)

Siekiera, Nirvana, Who, Stranglers, Morrison i Doors lepiej angażowały emocje.

Ponieważ kluczowe osoby z tych składów nie żyją lub się nie udzielają więc już tyle bezczelstwa nie może zaistnieć.

Ty jesteś na forum pod tym względem dość skuteczny :]

Wolę takie coś:

Скрябін - Маршрутка. Відеокліп (HD)

youtube.com/watch?v=QZ5jI_sQ2No

Grupa Skriabin i Andriej Kuźmienko czyli również :

Поющие трусы Поющие трусы HD

Lider, kompozytor, aranżer też już nie żyje (wypadek samochodowy).

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

@ # 161 27.12.2014 - 17:45

Jednak nie audiofilska jakosć bo telefonowa:

Podbarwienia jak przez rurę.

Z opisu wynika, że:[ W High-End Trans Tube Preamp & High-End 300B SE Monoblocks Power Amps (4minute HyunA K-POP iPhone-1) ]

Była Doda, Cleo. Ja wtrącę się z nią :

Оля "Шпрот" Лизгунова - Будь со мной

(Пой если сможешь)

PS. Wszechczasy nie kończą się na raperce i graficiarstwie.

PPS.Rozumiem, że cyfra rządzi ?

jest jako artystka jedyną osobą w wszechświecie, która bierze udział w materiale muzycznym wszech czasów Gangnam Style,

oglądalność tego video pobiło wszystkie rekordy i rozbiło bank możliwej zliczalności wyświetleń servisu YT

- Jedyną ?

Ślepy chyba jesteś, tam jest spory tłum

-Gangnam Style

To wyjaśnia te parę miliardów kliknięć Przynajmniej nudno nie jest.

Ale z tym bankiem to już bzdury.

"Gangnam Style" pobił rekord. Serwery przestały liczyć

To akurat otwieralny link do matrixa pochodzącego od wydawców portalu tvn24.pl/

Egzotyka językowa też robi swoje w nabijaniu kliknięć.

Może i tak chwilowo się zdarzyło ale co z tego, że bezczelna skotłowanina tak skutecznie sponiewiera.

Niekoniecznie to choreografia decyduje o sukcesie Owszem ma wpływ na odbiór ale to jednak beat decyduje. A ten jest świeży.

Właściwie całość jest istotna.

Zarządzam poranną medytację nad zmarnowanym talentem gwiazdy jednego przeboju.

Należy się jej i jemu [wg mnie zwłaszcza] chwila zadumy nad chimerami muzycznego przemysłu i sezonowością celebrowanych stylów mody.

Mniemam, że nie wszystek marność :]

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.