Skocz do zawartości
IGNORED

Czy Kim Hyun-a jest artystką wszech czasów?

wiatrak

Czy Kim Hyun-a jest artystką wszech czasów?  

62 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Kim Hyun-a jest artystką wszech czasów?

• TAK!!!!!!
      17
    • Nie.
      45
  2. 2. Czy wiadomy wątek założony przez kol. 747 powinien zostać "podpięty"?

• TAK, OCZYWIŚCIE!!!!
      24
    • Nie.
      38

Rekomendowane odpowiedzi

Poddaję pod głosowanie szanownych kolegów tytułowe pytanie. Sam oczywiście zagłosuję "dwa razy tak".

Odpowiedź jest twierdząca nawet w przypadku, jeśli weźmiemy pod uwagę nieskończoność wszech czasów, większy talent już nam nie zabłyśnie.

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

O rzesz Ty w dzwonek, nie zauważyłem opcji, spróbuję edycji.

Nooooo, była opcja edycji ankiety, ale chyba za późno edytowałem bo uprawnienia do takowej się skończyły... :(

Jest tym samym co reszta szołbiznesu - produktem dla masowego odbiorcy z tyłkiem na 102. A Ci audiofilozofile to niech sie zajmą swoją Jopkową, bo męża ma dziwnego.

.

Kolega raczy sobie żartować!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

a nie lepiej od razu..za życia beatyfikować.

Tak czy siak Panowie...jednego nie można odmówić. Zobaczcie jak cudownie dzieki wiadomej Pani wszyscy pieknie odmłodnieliście, na ciele i na duchu hu hu hu hu,,,

niektórzy nawet w awatarach.

Hyuną zaraża się każdy sam.

Wystarczy spojrzeć.

No wiesz, ja artystów nie oceniam po wyglądzie, bardziej interesuje mnie talent, o ile takowy jest.

A tak poza tym lubię Azjatki :)

Sittka jeszcze nie ma?

jak nie ma, jak jest. Byłem nieobecny ponieważ przez 16 godzin oglądałem non stop teledyski Hujni, czytałem tomiki jej poezji oraz doskonaliłem warsztat układów tanecznych w jej wykonaniu. I jeszcze nie mam dość.

W związku z powyższym zgłaszam 747 do Nagrody Nobla za szerzenie kultury wszech czasów i propagowanie gwiazdy o wszech światowym zasięgu. Proponuję zmienić nazwę Sun na Hujnia, a wszystkie gwiazdy we wszechświecie ( co do jednej) nazwać od jej tytułów nagrań.

I w ogóle 747 jak śmiesz łajdaku nie mieć avatarka z JEJ podobizną? To jest klasyczny zamach terrorystyczny na jej godność i żądam abyś poniósł w związku z tym dotkliwą karę.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Jaką "muzykę", nie żartuj, ta dziewczyna wystarczy że istnieje, już jest w wszystkim najlepsza, w "muzyce" również.

Malikali

Przecież ona tańczy w absolutnym supermegahicie Gangnam Style, nie wiedziałeś tego, czy żartujesz?

Od 2min 11 sek.

Promowała swoim wizerunkiem ten utwór, który podbił świat, nie znasz podstawowych faktów z branży muzycznej obecnego czasu?

Utwór zrobił furorę m in w USA, tak wielką, że zmusiło to amerykańską administrację do zaproszenia głównego wykonawcy, czyli PSY oraz właśnie Hyuny, na występ w Białym Domu, podczas zeszłorocznego koncertu świątecznego, który to jest absolutnie najbardziej prestiżowym miejscem na Ziemi dla każdego wykonawcy.

To podstawowe fakty.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.