Skocz do zawartości
IGNORED

Klub "grających kabli", albo: o radościach audiofila

SzuB

Rekomendowane odpowiedzi

tak,kupiłem w HK z A&B,są jeszcze sprzedawcy na ebay.

chce tam kupic sieciowke z Beldenem i caly czas sie zastanawiam, czy to wszystko oryginalne produkty:)

Gość Arek__45

(Konto usunięte)

Jak niewiele jest systemow ktore graja muzyke ...tu na forum...

Ciagle tylko gonitwy za sprzetem ale bez rozwagi... jak maja cos zbudowac gdy nie wiedza czego szukac?

Arku, ja sobie znalazłem system: Leben + Vandersteen, i nie gonię. No, już tylko za źródłami. Ale czy to jest odpowiedź? Zamykać - nie zamykać?

Nie, rydzu, ty nic nie rozumiesz. Kable to przyjemny dodatek, często zasadniczy element toru, ale jednak nie w tym jest radość audiofila. Nie dla ciebie taki klub, serio.

Rydzu to nie twoje klimaty tak że po co się tu wysilasz?

To jak z gotowaniem jedni lubią gotować inni smakować a inni zaspokajać potrzebę życiową; może niech i tu tak zostanie.

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Gość

(Konto usunięte)

Rydzu to nie twoje klimaty tak że po co się tu wysilasz?

To jak z gotowaniem jedni lubią gotować inni smakować a inni zaspokajać potrzebę życiową; może niech i tu tak zostanie.

Jakoś do lustra sobie tego nie powiedziałeś, kiedy co dzień panoszyłeś się w "Klub ateistów Audio-Voodoo"...

Gość rydz

(Konto usunięte)

Kable to przyjemny dodatek, często zasadniczy element toru,

Owszem"bez często nawet" zasadniczy,żródło-wzmacniacz-kolumny bez połączeń kablami nie zagra.

To jak z gotowaniem jedni lubią gotować inni smakować

Popatrz,ja lubię i jedno i drugie no.

Owszem"bez często nawet" zasadniczy,żródło-wzmacniacz-kolumny bez połączeń kablami nie zagra.

Popatrz,ja lubię i jedno i drugie no.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Bez tego wątku niektórzy Koledzy by nie mogli zabłysnąć. A tak przynajmniej sobie wkleją filmik lub jakieś inne bzdurki napiszą, czerpiąc przy okazji olbrzymie samozadowolenie z dobrze wykonanej, ale nikomu niepotrzebnej pracy. Do czego prowadzi permanentna głuchota i awersja do kabli...? Jest w tym chyba drugie dno: do Hi-Fi poprzez Wi-Fi :)))

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)

Bez tego wątku niektórzy Koledzy by nie mogli zabłysnąć. A tak przynajmniej sobie wkleją filmik lub jakieś inne bzdurki napiszą, czerpiąc przy okazji olbrzymie samozadowolenie z dobrze wykonanej, ale nikomu niepotrzebnej pracy. Do czego prowadzi permanentna głuchota i awersja do kabli...? Jest w tym chyba drugie dno: do Hi-Fi poprzez Wi-Fi :)))

Domniemam, że masz na myśli np. [email protected], bo on to już nawet nic nie pisze, tylko gify wstawia...

Domniemam,

żle mniemasz,chodzi konkretnie o ciebie i twojego kolegę.gdyby nie uporczywa negacja-sens waszego istnienia na forum byłby żaden.

ku pamięci, dla młodzieży ;-)

Ukryta Zawartość

Tak jest ;-)

Ukryta Zawartość

Gość partick

(Konto usunięte)

Tak jest ;-)

no to, po dwie sety... ;-)

PS. i tak siedzę przy BECK'S - chyba jedyne dobre piwo (niemieckie zresztą) dostępne w sklepie na rogu.

PS2. wbrew pozorom, w Glasgow jest zbyt ciepło na mocne alkohole.

Gość Arek__45

(Konto usunięte)

Mam w domu takie dwa systemy.

Wpadniesz posłuchać?

Oczywiscie ale w najblizszym czasie to nie jest mozliwe.Mimo ze mam 35 dni urlopu to jednak niewiele.

Koniec kwietnia bede w Polsce ale to czas dla rodziny nawet nie wiem czy kolegow odwiedze(tego od "kredensow" tez)

Gość partick

(Konto usunięte)

Mimo ze mam 35 dni urlopu to jednak niewiele.

zwłaszcza, że z tego osiem dni, to bank holidays, a nie urlop - chłopie, zastanów się jak nisko upadłeś, że próbujesz tu nam zaimponować w ten sposób.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.