Skocz do zawartości
IGNORED

Audiofile i melomani z Górnego Śląska

kapelli

Rekomendowane odpowiedzi

negocjujemy termin udostępnienia pubu. Właściciel jest również konstruktorem wzmacniaczy lampowych i właśnie dopieszcza nową konstrukcję którą chce pokazać. Będzie się działo...

• 2 tygodnie później...

czy wiadomo już coś o tym spotkaniu w Katowicach...???

chętnie poprzebywałbym w gronie audiofili... nie mam za bardzo z kim z "branży" sie napić piwa bo niestety moi znajomi i kumple nie bardzo kochają muzykę...

Ja też wpadne, mogę przytargać mój modyfikowany PM78 i zrobimy sparing z McGyverowym PM68 :-)

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

• 2 lata później...

Witam Drogich Kolegów Audiofili !

Dzięki uprzejmości kolegów z Małopolski uczestniczyłem jakiś czas temu w spotkaniu u kolegi Rocha. Bardzo mi się spodobało i postanowiłem zorganizować podobne spotkanie u nas na Śląsku.

Zapraszam więc serdecznie do mnie 10.05.2008 od godz. 11 do 18.

Mapkę dojazdu i adres prześlę już na priva konkretnym osobom. Dojazd jest rewelacyjny jakby co.

Z racji charakterystyki posiadanego przeze mnie sprzętu testować możemy wszystko oprócz wzmacniaczy poniżej 100W. Po prostu moje kolumny nie grają ze wzmacniaczami poniżej 100W.

Kolega Roch z Krakowa zaproponował do testów swoje monobloki Audiomatusa.

Kolega Tadeo (o ile czas mu pozwoli) wpadnie z Yamaha CD-S2000. Test: CD vs SACD ?

Zapowiada się więc ciekawie.

Prosiłbym o przywiezienie porządnej listwy zasilającej po takowej nie posiadam.

Możemy otworzyć zatem listę obecności !!! W sumie nie jest potrzebna ale warto wiedzieć ile będzie osób i z jakim sprzętem, żeby wszystko zaplanować.

pozdrawiam i czekam

Piopio

tel. podam na priva jak będzie konieczność ustalenia czegoś dokładniej

Fanless PC + Roon ROCK -> WiFi -> Arcam SA30 (Gigawatt LC-2 mk2) DIRAC! -> QED Silver Anniversary XT -> Fyne Audio F500SP

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.