Skocz do zawartości
IGNORED

O czym jest forum audiostereo

mlb

Rekomendowane odpowiedzi

@StaryM

a ja konsekwentnie nie zgadzam się na zawłaszczanie określenia Audiofil przez paru snobów z omamami słuchowymi, którzy np nie słyszą kolumn podłączonych w przeciwfazie czy spalonej kopułki wysokotonowej w jednym z kanałów - natomiast doskonale słyszą kabelki...

co do powiązania moderatorów z konkretnymi zakładkami, to jest to sprawdzone i faktycznie działa. ot, palton jako zawiadowca zakładki Hi-End - toż to jego ukochana Oaza Spokoju.

po takim tekscie,na każdym normalnym forum-odpocząłbyś dłużej od pisania i bajkopisarstwa.

@Risto:

Zakładka dla początkujących? Straciłaby sens, skoro wchodziliby tam sami początkujący, a nikomu innemu znudzonemu nie chciałoby się. Raczej widziałby te przyklejone tematy o wyborze KD lub wzmacniaczy i kolumn z dodatkową adnotacją [dla początkujących].

W sumie nie chodziło mi o zakładkę ale oddzielenie aby nie tworzyć setek wątków identycznych. Może tylko pomyśleć jak to zrobić żeby nie było wątpliwości gdzie takie watki umieszczać. To tylko moje zdanie .

A wiesz z tymi znudzonymi to z lekkim przymrużeniem oka. Branża za to jest niestrudzona:)

Gość partick

(Konto usunięte)

po takim tekscie,na każdym normalnym forum-odpocząłbyś dłużej od pisania i bajkopisarstwa.

akurat na to co napisałem dowody możesz znaleźć na forum - to może użyj najpierw wyszukiwarki nim zrzucisz mi kłamstwo, ok?

Napisz to w wątku o związkach partnerskich:))

W zasadzie to piszę wszędzie :)

Ale jakoś nikogo to nie interesuje. Dlatego nie zgadzam się na nowe.... i stare też.

Wiem jedno, ze po dyskusjach na takie tematy, jak ten, tutaj, następuje zawsze kolejny etap, i zawsze gorszy od poprzedniego. :) Tak więc na pewno lepiej nie będzie, bo dobrze to już było.

Bumek, nie napinaj się, lepiej powiedz czy ten skrypt będzie w tym języku co na foto? Bo wiesz, wtedy osiągniesz lepsze zrozumienie z... kulegami :)

A ty napisałeś podręcznik pt. "Jak z chamstwa uczynić cnotę" ?

Nie bumek, ale mam już trzecie wydanie tego twego autorstwa. Jedno nawet z twoim kulfoniastym autografem! :)))

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Gość rochu

(Konto usunięte)

bum1234, co merytorycznego do tej pory napisałeś w tym wątku?

Ja nie zauważam. Widzę natomiast, iż jak tylko tutaj wpadłeś od razu zacząłeś prowokować i wyzłośliwiać się.

Mam ci odpłacić tą samą monetą?

Mam ci odpłacić tą samą monetą?

Rochu, Ty już lepiej bumkowi nie odpłacaj żadną metodą, bo wiesz, chłop się znów nadmie i będzie wyglądał tak:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość rochu

(Konto usunięte)

Uczę się od ciebie. Myślę, że gdyby ciebie i paru podobnych tobie osobników tu nie było - forum byłoby znacznie spokojniejsze.

Widzisz, to forum było dużo spokojniejsze zanim ty, twoi towarzysze oraz wasi protoplaści zaistnieli tutaj.

Jestem tutaj wystarczająco długo aby nie pamiętać wielu takich jak ty co stąd zniknęli bo przeholowali w rokendlowaniu...

Więcej nie napisze bo znowu jakiś świętoszek będzie miał mi za złe, że naruszam cześć osób nieobecnych.

To prawda. Jesteś godnym jej reprezentantem. >>>> zaczelo sie od tego a skonczylo na tym>>>>>No i bumek po udanym wypróżnieniu poszedł się położyć. Tudzież raportuje..tak wiec panowie rochy mozna przemyslec kto pierwszy.

i do tego na jednego dwoch.Tak wiec teza ze kiedys był raj jest falszywa.Zawsze odbywalo sie to tak.

Gość rochu

(Konto usunięte)

Zastanawiam się, czy po takiej króciutkiej prezentacji ktoś ma jeszcze wątpliwości czy z bum1234 i jemu podobnymi jest sens w ogóle rozmawiać czy też podawać jakiekolwiek argumenty?

Moim zdaniem - nie.

Obawiam się, że mało kto na tym forum wie jak zbanować niechcianego użytkownika z wątku.

Wystarczy w każdej zakładce dać przypięty wątek na górze, gdzie są opisane zasady i sposoby moderowania własnym wątkiem.

Skoro rochu uważa, że większość jest nie rozgarnięta i nie potrafi korzystać z funkcji silnika forum, to może adminka metalofczyca dorobi pod każdym nickiem guziczek "BANUJ".

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

>fox?

Lepiej byłoby "Spadaj na szczaw" :)

Ale można by potem fajne rankingi robić i kto ile szczawiu już zjadł :)

Dla zwycięzcy nagroda pocieszenia w postaci wątku niemoderowanego na Bocznicy :)

Gość StaryM

(Konto usunięte)

@bum1234:

Dałeś się podpuścić niestety. O to właśnie im chodziło, żeby insynuacjami i złośliwościami oraz kłamstwami doprowadzić cię do szewskiej pasji. No i żebyś odpowiedział na ich poziomie. A oni wtedy wszyscy jednym głosem mogli zakrzyknąć: "O, a nie mówiliśmy?!"

Nie dyskutuj z głupcem, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Proponuję wrócić do meritum, czyli do ewentualnych zmian forum. Ostatnio padło trochę propozycji. Warto by moderacja i administracja zabrały teraz głos.

Widze, ze znow dialog o dupie maryni :) Nadyma sie jeden z drugim czyja racja wzniejsza, a jak napiszesz komus w zabawny, nienachalny sposob ze cos robi zle, to to skasuja, ale jak jeden z drugim nawrzuca sobie po mordach, jak jedna malpiatka opluje kilku oponentow to jest jak powinno byc. Wszyscy maja byc czysci, mili dla forumowych tuzow, bo inaczej przyjdzie Turecki w swojej kufajce i wywali.

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.