Skocz do zawartości
IGNORED

Jakiego stylu audiostereo uzywasz?

rafal735r

29 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ktorej skory uzywasz?

• Classic
      11
    • Neomammut Mod
      0
    • Black
      3
    • Grayscale
      0
    • Brown
      3
    • Red
      9
    • Nie wiem.
      2
    • Ch... cie obchodzi.
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Neuropatia uciskowa nerwu promieniowego.

Wszystko przez łokcie oparte na stole. Schorzenie może skończyć się martwicą palców dłoni.

Co jakiś czas rozluźniać trzeba rękę, i przede wszystkim nie przyciskać rąk podczas snu. Z tym nie ma żartów.

Dzięki , masz rację , zdarzyło się mi tak , że gdy kładłem się spać było już OK , a w nocy budziłem się ze " złamanym prawym łokciem " , no i bolało mocno .

To jak optymalnie układa się ręce w trakcie pracy na komputerze ?

Miałem kiedyś taki przypadek w delegacji : popiliśmy i poszliśmy spać , dwa łóżka każdy oddzielnie , jednak głowami skierowanymi na do siebie , obudziłem się , czuje cudzą rękę na swojej głowie , złapałem i odrzuciłem ją do sąsiada , poszła bokiem , walnęła w wóz ( łóżko ) , a to moja ręka . Miałem ją bardzo długo do góry i spłynęła krew , myślałem , że nie odzyskam władzy w tej ręce .

a podłokietko masz na wysięgniku czy na stałe jednopunktowo mocowane do stoła?

Bo mnie chodzi po głowie taki na na wysięgniku przegubowym. Widziałem kiedyś w obcym kraju jak kolo jeden przy biurku miał.

Ut conclave sine libris, ita corpus sine anima. Cicero

a nie, bo ja o tym podnadgarstko. widzisz jak juz napisalem wczesniej widzialem taki wynalazek montowany do stolu na podtrzymanie przedramienia i mnie sie we snie wczora zwieczora cos pomierdolilo i tak juz wyszlo. musk mi zmylke zrobil. dzis to widze.

nicto.

Ut conclave sine libris, ita corpus sine anima. Cicero

i przede wszystkim nie przyciskać rąk podczas snu.

Przepraszam za infantylne pytanie ale , co to znaczy nie przyciskać rąk podczas snu ? Pytam , ponieważ w czasie snu zawsze kładę głowę na prawym ręku (dokładnie na bicepsie - nie znoszę poduszek) , czy może to mieć niekorzystny wpływ na rękę ?

Piotr

To mój sprzęt .

A inkaust skąd bierzesz?

- Kart jest trzy, ale nie ma piór i inkaustu.[/size]

- Nie ma piór? A ptactwa tu jakowego nie ma w lesie? Choćby z rusznicy ustrzelić.[/size]

- Jest jastrząb przybity nad szopą.[/size]

- Dawaj skrzydło, ruszaj![/size]

Kiemlicz pomknął co prędzej, bo w głosie Kmicica była niecierpliwość i jakoby gorączka. Po chwili wrócił ze skrzydłem jastrzębim. Kmicic chwycił je, wyrwał lotkę i począł ją temperować własnym puginałem.[/size]

- Ujdzie! - rzekł patrząc pod światło - ale łatwiej łby ludziom zacinać niż pióra ! A teraz trzeba inkaustu.[/size]

To rzekłszy odwinął rękaw, zakłuł się silnie w rękę i umoczył pióro we krwi.[/size]

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• 4 tygodnie później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.