Skocz do zawartości
IGNORED

Klub miłośników bana!

Risto

Rekomendowane odpowiedzi

I za co ten ban? Za prawdę Panowie, za prawdę.

Zapraszam do wymiany poglądów zbanowanych w temacie, uciśniowych, pokrzywdzonych lub po prostu nielubianych. Lub ogólnie o zabawie w moderatora.

Żeby pod osłoną nocy nie wylecieć w kosmos to klub od razu przeniosłem na bocznicę.:)

I uwaga, to mój wątek i może być ban!:))

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

I za co ten ban? Za szczere pytanie:)

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/102794-klub-mi%C5%82o%C5%9Bnik%C3%B3w-bana/

Mnie już dawno szuja zbanował. I to za szczere wyznanie miłości i jeszcze do moderacji donosił i usuwał moje posty! Ale sie zemszczem. Nie podaruje!!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

I to za szczere wyznanie miłości i jeszcze do moderacji donosił i usuwał moje posty!

Mój post też wyleciał, widać trafiłem w sedno. Ale z jaką prędkością ? Odwróciłem głowę na chwilę :)

A to było tylko moje przypuszczenie do czego jeszcze wykorzystywane są zdjęcia:)

A w ogóle to mam teraz takie cacuszko :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mnie już dawno szuja zbanował. I to za szczere wyznanie miłości i jeszcze do moderacji donosił i usuwał moje posty! Ale sie zemszczem. Nie podaruje!!

Ukryta Zawartość

Trza się było nie obnosić ze swoim uczuciem , a tak na serio , to też nie lubię donosicieli , kojarzą mi się z komunistami .

Ukryta Zawartość

Piotr

Ale sie zemszczem. Nie podaruje!!

+

Nie warto Fox , po co sobie zaprzątać głowę błahostkami ? Gówno lepiej omijać z daleka , gdyż śmierdzi i można się ubrudzić .

I za co ten ban? Za prawdę Panowie, za prawdę.

Zapraszam do wymiany poglądów zbanowanych w temacie, uciśniowych, pokrzywdzonych lub po prostu nielubianych. Lub ogólnie o zabawie w moderatora.

Żeby pod osłoną nocy nie wylecieć w kosmos to klub od razu przeniosłem na bocznicę.:)

I uwaga, to mój wątek i może być ban!:))

Ukryta Zawartość

I za co ten ban? Za szczere pytanie:)

+

Dlatego wyznaję zasadę , nie wchodzę tam , gdzie mnie nie chcą i nie odwracam się za każdym razem , gdy zaszczeka pies .

I proszę się nie przejmować tym , że ktoś lub ktosie pana , panie Risto nie lubią (to ich problem) , ważniejsze jest to , kto pana lubi , pozdrawiam serdecznie , Piotr

Ukryta Zawartość

Piotr

747 śmierdzi? myślisz? hmm... cóś pewnie wtym jest...alter ego, tylko czyje?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

jem to łyzkami jako szczegolnie znienawidzony przez bezradnych.Nic sobie z tego nie robie bo zwykle przewidujac bana spuszczam na pooczatku co mam spuscic.Potem juz tylko pozostaje zamknac klape.Elita bezradnych to jakies fixobaty ,jakies zdzieciniale dziady.piteryzety zmaglowane z jagodami, piotrusie pawly pierwsze etc...barachło.

747 śmierdzi? myślisz? hmm... cóś pewnie wtym jest...alter ego, tylko czyje?

Fox uważam , że ludzie , którzy szukają z każdym zwady , nie potrafią się zdobyć na kulturę wypowiedzi i kompromis (takt ) na dłuższą metę sami się spychają na margines życia społecznego oraz forumowego i w końcu nie mają z kim zwyczajnie pogadać i wypić , wszyscy lub znamienita większość forumowiczów stroni od takich samolubnych typów . Pamiętam forumowicza , który z każdym " darł koty " i po pewnym czasie założył nowy temat na Bocznicy , jakież było moje zdziwienie , gdy po paru dniach zamknął temat , ponieważ nikt z nim nie chciał gadać (pisać ) .

Fox , pamiętaj , co człowiek sieje , to i żąć będzie , z autopsji wiem , że zawsze i w każdej sytuacji , wcześniej czy później , to co robimy się na nas zemści .

Piotr

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Z dyszkę takich prywatnych banów zaliczyłem. Parę słusznie, parę nie.

747 też mnie zbanował swego czasu w swoim natręctwie o Hujni, ale była jakaś amnestia chyba :)

>>muls

Hehehe

Fixobat też sie boi? Niemożliwe hehe.

Ale jagódka cie w wontku o pedziach odblokował!

Co Wy wiecie o byciu banowanym!!

Fakt , ja niewiele wiem o banowaniu , gdyż byłem tylko sześciokrotnie banowany na Bocznicy , ale to i tak nic w porównaniu z "wilczym listem "

Z dyszkę takich prywatnych banów zaliczyłem. Parę słusznie, parę nie.

747 też mnie zbanował swego czasu w swoim natręctwie o Hujni, ale była jakaś amnestia chyba :)

Amnestia była , bo inaczej nie miałby z kim gadać (pisać )

Piotr

Kubri

Skoro sie tego koniecznie domagasz.Czy mógłbyś to udowodnić,że cię zbanowałem?Czy ty tak jak Macierek na lewo i na prawo?E,pewnie za dużo wymagam!

I proszę się nie przejmować tym , że ktoś lub ktosie pana , panie Risto nie lubią (to ich problem) , ważniejsze jest to , kto pana lubi , pozdrawiam serdecznie , Piotr

Bany dostałem dwa, jak na ponad trzy lata to jakiś kulturalny muszę być:)

A na ostatniego bana zareagowałem lekkim uśmieszkiem, o takim:

:))

Banujący nie jest intelektualnie statystyczny więc luzik.

Bany dostałem dwa, jak na ponad trzy lata to jakiś kulturalny muszę być:)

A na ostatniego bana zareagowałem lekkim uśmieszkiem, o takim:

:))

Ja , jak już pisałem byłem sześciokrotnie banowany i nie tyle z racji niewyparzonego języka , co raczej (tak mniemam) z uwagi na niewygodne wypowiedzi , niemniej Moderacja nigdy nie informowała mnie , kto na mnie doniósł i nie ukrywam , że bardzo ładnie to świadczy o Administracji , banują lecz nie dolewają oliwy do ognia i za darzę ich (Moderację ) szacunkiem w tej niewdzięcznej roli .

+

Piotr

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.