Skocz do zawartości
IGNORED

ARIA MS-2411 kilka pytań na poczatek przygody

nikifor

Rekomendowane odpowiedzi

wstyd się przyznać za mój polski ale pochodzę z rodziny nauczycieli,i zawsze tłumaczone miałem jak krowa na granicy,sam też potrafię chetnie tłumaczyć i robię to doskonale,zresztą pracuję z debilami którym trzeba tłumaczyć,aby wrócić do domu całym i zdrowym:)

do takich F41.0 jak ja

To było zbędne.

Proszę zrozum i nas. Założyłeś dwa wątki, jeden o gramofonie gdzie ustawienie wkładki MF-100 powaliło cie na kolana i drugi gdzie ustawienie głowicy uniwersalnej w je...nej Arii również wyłożyło cie na plecki:-)

No jak Kuźwa możemy traktować cie poważnie. Kilku się starało, jednak Twoja wiedza z zakresu mechaniki jest żadna:-(

Piszesz o usprawnieniach Arii nie spotykanych w realu:-) Motasz się w wypowiedziach.

Nie dziw się, że wzbudzasz wątpliwości. I włącz se kuźwa wskazywanie błedów pisowni, czy jak się to nazywa i nie olewaj języka. To jak byś pluł na Ojca i Matkę.

Nie jestem Twoim wrogiem, lecz odrobina szacunku również nam się należy. Może spróbuj ogarnąć choć trochę własne wpisy.

Pozdrawiam W.

podopieczni "po 24latach odsiadki?:" stoją w miejscu i Aria jest im doskonale znana,z pijańskich potańcówek:) wyprzedziłem was i mówiłem ze mam takie coś,to jeden zgred powiedział że robił na tym dyskoteki i mówił że jak to napier.... to szał hu.......:)

zawsze najdzie się jakiś arystokrata któremu nie pasuje to że zrobiłem błąd w zdaniu,penie nie mają żon bo byli maruderami:) albo są po rozwodzie albo w separacji:)

A wdowców przewidziałeś?

Komentarz uważam za zbędny.

według ich języka niestety tylko taką informację mi udzielił:) raczej nie naprawiali,takich maszyn,co najwyżej umieją centrować koła z zakładu w debicy itp,olbo malować:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.