Skocz do zawartości
IGNORED

Czym się skończyła niemiła wizyta "grupy krakowskiej" na Analogu?

Yul

Rekomendowane odpowiedzi

Był sobie wątek "Dlaczego vinyl brzmi lepiej od CD", niemalże tak stary jak Audiostero.pl, a na pewno powstały w czasach, gdy moderacyja jaśnie oświecona jeszcze w pieluchy lała na całego. Był, ale wpadło do niego dwóch nawiedzonych z silnym poczuciem misji i przymusem kompulsywnego wpisywania się i...nie ma. Jak w russkim cyrku - było i nie ma. Usunięty z zastosowaniem metody russkiej - "pa uważaniju".

Mi osobiście szkoda tego wątku. Niech moderacyja jaśnie oświecona poda powód usunięcia wątku, bo moim zdaniem za chwilę moderacyja będzie sobie sama posty tworzyć na tym nieszczęsnym forum.

Mi osobiście szkoda tego wątku. Niech moderacyja jaśnie oświecona poda powód usunięcia wątku, bo moim zdaniem za chwilę moderacyja będzie sobie sama posty tworzyć na tym nieszczęsnym forum.

Mi także go szkoda. Dołączam się do prośby Yula, a raczej żądania chyba, aby moderacja podała powód usunięcia takiego wątku. No chyba że stało się to ot tak, wtedy "wsio paniatno":) Pozdrowienia Yul!

widać, że tylko "grupa krakowska" wie o czym pisze a Wy tak sobie tylko pitoliliście latami bez sensu

popatrzcie jak to się robi w Hi-End, pełna profeska ;D

a pisałem, że trzeba wpaść z rewizytą do "Cyfra vis Vinyl"

który to zielony tym razem zamachnął się na wątek?

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Szklanka ! Jutro wiecej doloze w tym temaci - a jestem bardzo wkurzony !!!!!!!!!!!!!!!

Nie bój, nie bój... Napisz ze dwa razy coś przeciw lokowanym konstruktorom i produktom to i Twoja nirwana w kosmos wyleci a Ty się obudzisz z objawami amnezji nie pamiętając hasła do konta :)

omawiany watek jest zawieszony do czasu zakonczenia sprzatania w zwiazku z pisaniem kompletnie nie na temat i agresja w połowie postów

własnie z poszanowania jednego z najstarszych watków na AS wszelkie przejawy chamstwa ktore zagoscły w nim bedą usuwane a userzy banowani

stosowne info było przed usunięciem watku

widac Yul poszedł spać

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Gość masza1968

(Konto usunięte)

czyli wątek koteczka wróci po wyczyszczeniu i ocenzurowaniu tak ?

Nowe czasy, nowa jakość.

A przez tyle lat to taka fajna, oderwana od śmierdzącej rzeczywistości zakładka była :(

Gość miniabyr

(Konto usunięte)

Jezu co to jest "grupa krakowska"czy ktoś może mnie oświecić . Pytam poważnie , naprawdę nie wiem.Jakaś audiofilska mafia co przykuwa ludziom błony bębenkowe?

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Czytałem wątek, czasem był niezły. Ale od pewnego czasu głownie trwała tam napierdalanka pomiędzy kolegami, którzy w zasadzie powinni trzymać sztamę, bo należą do dużo wiekszej grupy słyszących kable. Czemu pożarli się w takiej ubocznej sprawie? Meandry duszy ludzkiej są niezbadane.

PS. Rydz! To nie był marazm, to był meander. ;)

Cir, ty byś lepiej coś zrobił z tym forum żeby tak nie muliło, żeby nie trzeba czekać na otwarcie strony pół godziny. Miałbyś dobry uczynek i plusa u mnie, ale rozumiem, że do tego kompetencji ci nie wystarcza. Do cenzurowania się natomiast ochoczo zabierasz. Umiesz w ogóle coś więcej robić niż rąbać posty i "znikać" wątki???

omawiany watek jest zawieszony do czasu zakonczenia sprzatania w zwiazku z pisaniem kompletnie nie na temat i agresja w połowie postów

własnie z poszanowania jednego z najstarszych watków na AS wszelkie przejawy chamstwa ktore zagoscły w nim bedą usuwane a userzy banowani

stosowne info było przed usunięciem watku

widac Yul poszedł spać

Porządki robi człowiek ,który nie umie posługiwać sie językiem polskim.

Porządki robi człowiek ,który nie umie posługiwać sie językiem polskim.

Oj tam! Oj tam! Starał się - to widać. Powiedział co wiedział. Magister drwalstwa i rębactwa.

To nie był marazm, to był meander. ;)

Stary, od meandrów to była Śp. A. Osiecka, poetka wiecznie na zakręcie, jak sama pisała.

Tutaj wystąpiło jednoczesne mieszanie się z błotem adwersarzy, przy równoczesnym szczuciu na przeciwników Moderacji. Wyżej wymieniona, zobligowana do interwencji raz zamknęła już wątek, który po natychmiastowych protestach (także moich) został odblokowany z zaleceniem pohamowania temperamentu przez skłóconych.

Po tym nastąpił napływ "świeżej" krwi nawiedzonych bojowników (wcale niekrakowskich) i napier...ka nabierała rozpędu.

Moderacja miała obowiązek reagować.

Jednak nie zamykając kilkunastoletniego wątku. Jest on własnością nie tylko właścicieli forum, ale także nas ludzi w nim uczestniczących.

Tak drastycznych posunięć nawet komunistyczny cenzor by się wystrzegał. To MY tworzymy to forum, nie Moderacja. Ona niech na codzień czuwa nad poziomem wypowiedzi userów. W wolnym kraju odbieranie możliwości wolnej wypowiedzi jest karalne. Niech Moderacja każe winnych chamstwu do jakiego się dopuszczają, nie Autora wątku i znamienitej większości jego użytkowników. Po raz drugi proszę o przywrócenie wątku.

Z poważaniem Włodek.

• Redaktorzy

Czy mozna odwolac sie od bana? Szpile wbijalem, ale zeby bana dostac... Za co?

Blogi --> Blog Kangiego. Zapraszam.

<br /><br /><br />omawiany watek jest zawieszony do czasu zakonczenia sprzatania w zwiazku z pisaniem kompletnie nie na temat i agresja w połowie postów<br />własnie z poszanowania jednego z najstarszych watków na AS wszelkie przejawy chamstwa ktore zagoscły w nim bedą usuwane a userzy banowani<br />stosowne info było przed usunięciem watku<br />widac Yul poszedł spać <br />
Yul - może. Inni - patrzą i nadziwić się nie mogą , że "Pan Moderator" nie używa polskiego alfabetu. Nie ma , czy nie umie ?:))) Zresztą , Pan nawet po polsku - ledwo kleci.

W znakomitej "Konopielce" jest piękne zdanie : " Prendzy ... a może - wiency ???" Się było za rzeko , nic tam się nie zagina... :)))

Gość masza1968

(Konto usunięte)

umi, ino nie kce. tak jezd lepiej.

Może nam zrobi laskę 02icon_mryellow.gif i zachce.

umi, ino nie kce

- Mówiłem mamie, że się nie mówi ino.

- Ino jak?

- Ino tylko

:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.