Skocz do zawartości
IGNORED

Bohater, Idiota, czy naiwniak ?

Shrek777

Rekomendowane odpowiedzi

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

No - chyba nie. Facet sp***dolił sobie całe życie. Chciałbyś być na jego miejscu?

Gdyby to był Rusek, to już by nie żył.

Zostanie wydojony ( o ile już nie został) i kopnięty w dupę.

Najgorsze jest to, że ludzie go zapomną. Nic się nei stanie po ujawnieniu tej inwigilacji. Rządy poudają oburzenie, wyjdzie oświadczenie, że ograniczono inwigilację i wszystko jest cacy. Barack spotka się z Angelą, poklepią po plecach, ochłodzenie w stosunkach EU-USA zostanie zastąpione nowym programem ściślejszej współpracy w zakresie kontroli internetu i zwalczania terroryzmu, a wszystko pozostanie po staremu... Jako społeczeńśtwo poddamy się ze zgiętym karkiem i będziemy udawać, że tematu nie ma. A stopniowo to, co miało być największym forum wolnej wypowiedzi (czyt. internet) stanie się doskonałym i niedoścignionym historycznie medium inwigilacji. A ludzie będą się jeszcze cieszyć, że nawet ich kibel wie ile kilo kupy i o jakim składzie spuścili, bo też ma chip podłączony do netu. Ciekaw jestem jak szybko wizje futurologów o możliwości geolokalizacji każdego człowieka się sprawdzą - 5 - 10 lat..? Niekoniecznie w formie chipa wszczepianego, ale za zgodą każdego znas, którzy nosimy telefony przy sobie i całe nasze życie na nich nagrywamy i rejestrujemy w tej lub innej formie.

Powrót po dłuższej przerwie...

Wiasz bady, tak sie sklada, że zawodowo zajmuje sie bezpieczeństwem systemów informatycznych więc nie wpisuj mi takich pierdów skoro nie masz nawet pojęcia, o czym mówimy.

W swojej łaskawości nie bede sie nad tobą znęcał tylko wyjaśnię, że zgadujemy, co jest robione natomiast szczegóły techniczne nie zostały ujawnione. Rozumiesz taką prostą różnicę?

uczciwie myślałem, że ludzie złapią ironię, tym bardziej jaro. A tu dupa. Pewnie te 2+ też dostałem od takich :( życie jest ciężkie...

A ty nie poznałeś, ze właśnie kopnęła cię w zadek ironia.

HURRA chociaż jeden :)))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.