Skocz do zawartości
IGNORED

Dlaczego "czerwone pająki" żądzą w mediach?

wa-lo-dia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano · Ukryte przez misiomor, 21 Czerwca 2013 - nie na temat
Ukryte przez misiomor, 21 Czerwca 2013 - nie na temat

"Odpowiadanie w temacie: Dlaczego "czerwone pająki" żądzą w mediach?"

A dlaczego na tym forum rządzą poprawni cenzorzy?

dieu est tres fin

Woiciech Iwaszczukiewicz - nie .

Wystarczy zobaczyć gdzie tkwią korzenie dzisiejszych pracowników tych stacji które wymieniłem ...

Synowie i córki wysokich oficerów SB , WSW ..

To takie "niezależne " dziennikarstwo rządzi w tych mediach które wymieniłem ...

W normalnym kraju zootechnik Monika Olejnik mogła by najwyżej donosić wodę mineralną w TV ...

No ale jak miało się tatusia wysoko postawionego w służbach PRL to i w stanie wojennym można było rozpocząć "karierę" w PR .

Widzisz co wyczynia Kraśko w TVP ? A to wnuk propagandzisty PZPR - Wincentego Kraśko ... Chyba nikt tak łapczywie jak Kraśko nie zachwyca się ruską dziczą ... W praktycznie KAŻDYM wydaniu wiadomości o 19.30 pojawia się korespondencja z rosji ... I tak już od długiego czasu ... No a czołówka Wiadomości TVP z 9.V.2013 to już był szczyt ... Poszukaj w necie ...

noise

Ważne jest co kto robi czy mówi a nie czyim jest dzieckiem.Mnie interesują poglądy a nie genealogia.Ale Ty tego nie zrozumiesz!

Co do tych wiadomości z Rosji.Nie zauważyłem aby było ich tak dużo natomiast zazwyczaj są złe.W myśl zasady,że w Rosji nie może się wydarzyć nic pozytywnego.

Olejnik czy Kraśko są dla ciebie lewakami nie dlatego,że głoszą lewackie poglądy( bo nie głoszą) ale dlatego,że są dziećmi dygnitarzy komunistycznych.To komletna bzdura!Poglądów się nie dziedziczy.Twoja teza miałaby sens gdyby rzeczywiście głosili lewackie poglądy.Po prostu nie pasuja ci i dlatego są lewakami.

<br />narodowych socjalistów.<br />

Czyli po prostu faszystów. Zresztą faszyści po Hitlerze to raczej klauny. Hitler - zanim zdobył władzę i przystąpił do mordowania - przesiedział swoje w bawarskim więzieniu. Naszym jakoś do kicia się nie spieszy, wolą pisać swoje podłości anonimowo na Bocznicy. Pierwszych wrogów już mają - wyimaginowanych Żydów. Za nimi w kolejce czekają tzw. lewacy.

Niech pamietają, jak zdechł Hitler.

Odpowiadając na tytułowe pytanie:

A dlaczego pies się gryzie pod ogonem?

Bo sięga!

Lewaki kradną i mieszają ludziom w głowach bo mogą!

A mogą dlatego, że Europa jeszcze się nie obudziła.

W końcu się obudzi i posprząta lewackie g***.

O " budzeniu się Europy " mówił już Hitler w "Main Kampf".

Czyli po prostu faszystów.

Aż tak daleko bym nie poszedł. PiS to narodowi socjaliści w sensie dosłownym, mimo niechęci faszyzmu bym im nie przypisywał. To domena innych ruchów, pokazali się na demonstracjach w Warszawie gdzie jawnie głosili swoje poglądy. O ile dobrze pamietam brylował tam niejaki Winnicki.

Jestem Europejczykiem.

Narodowy socjalizm = faszyzm.

PiS to zgraja zasrańców, ale nie wiadomo, czym ich propaganda i żądza władzy się skończą. Hitler i Mussolini też początkowo byli pajacami.

Hitler i Mussolini też początkowo byli pajacami.

To fakt. Na początku mało kto traktował ich poważnie.

Jestem Europejczykiem.

Lewaki kradną i mieszają ludziom w głowach bo mogą!

A mogą dlatego, że Europa jeszcze się nie obudziła.

W końcu się obudzi i posprząta lewackie g***.

aj waj... teraz już wiadomo dlaczego przyłączyłeś się do tych lewaków co kradną całą Europę, zamiast siedzieć w liberalnej .... wolsce albo POlsce.

Wystarczy zobaczyć gdzie tkwią korzenie dzisiejszych pracowników tych stacji które wymieniłem ...

Synowie i córki wysokich oficerów SB , WSW ..

Z lewactwem i lewicowością to oni mieli wspólnego tyle co świnia z lataniem. To są ludzie partii władzy ... Jeśli czarne szmaty kościelne dojdą do władzy, to te czerwone się zaraz przefarbują i będą tam gdzie byli.

Czyli po prostu faszystów. Zresztą faszyści po Hitlerze to raczej klauny. Hitler

Narodowisocjaliści - czyli ci po Hitlerze to byli naziści, a nie faszyści. Doczytaj najpierw o co chodzi, bo nie zawsze nazwa odzwierciedla poglądy.

PiS to narodowi socjaliści w sensie dosłownym, mimo niechęci faszyzmu bym im nie przypisywał. To domena innych ruchów, pokazali się na demonstracjach w Warszawie gdzie jawnie głosili swoje poglądy. O ile dobrze pamietam

Wróć do szkoły bo bredzisz jak potłuczony.

To fakt. Na początku mało kto traktował ich poważnie.

Dlatego trzeba toto tępić - na razie metodami pokojowymi. Ośmieszać, piętnować, wyszydzać, kompromitować.

Niechby polscy neofaszyści starli się z niemieckimi, ale pewnie sie ich boją.

Niech ich poprowadzi Skyrnysyn. Na barykady, swołocze!

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Bredzenie o jakichś mitycznych lewakach to zasłona dymna stawiana przez naszych narodowych socjalistów.

Chacha chacha chaha - Dżambo - porzuciła Cię kobieta?

Wszystko wyjaśni się rano - ci narodowi socjaliści znikną - mój post ma wyłącznie charakter terapeutyczny.

Chacha chacha chaha - Dżambo - porzuciła Cię kobieta?

Wszystko wyjaśni się rano - ci narodowi socjaliści znikną - mój post ma wyłącznie charakter terapeutyczny.

Eksperyment medyczny w Tworkach? Wal w klawisze, to Ci zaparcie minie?

Najlepiej wrzuć do jednego kotła wszystkich którzy nie kradną razem z tobą i ni enazywaja tego liberalizmem. Dobrze wymieszaj z nich tę zupę, a potem zjedz... Może przynajmniej sraczki dostaniesz.

Najlepiej wrzuć do jednego kotła wszystkich którzy nie kradną razem z tobą i ni enazywaja tego liberalizmem. Dobrze wymieszaj z nich tę zupę, a potem zjedz... Może przynajmniej sraczki dostaniesz.

Napisałes to sam do siebie? Zdaje się, że to Ty nienawidzisz tzw. liberalizmu i marzysz o powrocie PZPR. Swoją krucjatę zacznij od raczej od skyrnysyna, zrób mu lewatywe.

Z lewactwem i lewicowością to oni mieli wspólnego tyle co świnia z lataniem. To są ludzie partii władzy ... Jeśli czarne szmaty kościelne dojdą do władzy, to te czerwone się zaraz przefarbują i będą tam gdzie byli.

Nie trzeba na nic czekać!

PiSSmańskie lemingi plują na Kraśkę a ja pamiętam, jakie wzruszające opowieści snuje z Watykanu, jak pięknie opowiadał o JPII, prawie się popłakałem.

Jestem Europejczykiem.

A Ja znam czerwone pajaki z PEŁO co sie teraz stali bardzo prorynkowi i liberalni. A 35 lat temu podpisywali listy dziekczynne do towarzysza Breżniewa za moralne poparcie stanu wojennego.

Jeden taki politruk PZPRowski jest przecież teraz waszą liberalną ikoną.

Stan wojenny wprowadzono niecałe 32 lata temu, coś Ci się znowu pomydliło, choc lubisz poprawiac innych. A ja pamiętam, jak niektórzy obecni zwolennicy PO jeździli niedawno do Pinocheta z Ryngrafem z Matką Boską, mimo że Jaruzelski przy Pinochecie to pchła szachrajka.

Czyli - według Twojej logiki - Tomek Wołek i Michał Kamiński są już w porządku?

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

A co w nim widzisz złego

/

Chwała Bogu za Pinocheta - uratował Amerykę Łacińska przed komunizmem.

A ja pamiętam, jak niektórzy obecni zwolennicy PO jeździli niedawno do Pinocheta z Ryngrafem z Matką Boską, mimo że Jaruzelski przy Pinochecie to pchła szachrajka

To się wpisuje w to o czym napisałem.

A na dodatek wrogowie Jaruzela porównywali go ćwierć wieku temu do równie złego Pinocheta, któremu na pewno ryngrafu by nie dali.

Jest to tylko dowód twierdzenia że punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia.

jest w społeczeństwie zawsze pewien odsetek łachmyt które chcą się dopchnąć do koryta. I oni będą zawsze z aktualną władzą albo wobec niej w ostrej opozycji żeby tę władzę zdobyć. Patrząc na tych partyjnych towarzyszy z różnych stron polityki od 24 lat przewijają się te same gęby. Wyjątki skończonych politycznie przez tabloidy oraz samobójców są również utwierdzeniem tej prawidłowości.

Chwała Bogu za Pinocheta - uratował Amerykę Łacińska przed komunizmem.

Żeby napisać coś takiego trzeba być wyjątkowym tępakiem lub ideologicznie zaślepionym fanatykiem.

Przewrót Pinocheta dokonany był głównie w celu obrony amerykańskich interesów gospodarczych i utrwalał kolonializm i okradanie narodu z jego zasobów naturalnych.

Jeżeli ktoś chciałby jego zamach umieszczać w kontekście Polski to odpowiedni byłby taki scenariusz:

Bez żadnych układów Solidarność wygrywa wybory i Wałęsa zostaje prezydentem. Śląskie kopalnie należące do Rosjan zostają znacjonalizowane. Rosjanie uruchamiają swoją piątą kolumnę i organizują sabotaż i strajki poprzez odsuniętych od władzy komunistów. Jednocześnie Jaruzelski zawiązuje spisek z najtwardszym aparatem sowieckim i z KGB. Nastepuje zamach stanu w którym ginie Wałęsa i w pierwszym dniu 3000 członków Solidarności. Stadion Narodowy zostaje zamieniony w obóz koncentracyjny przez który przechodzi ponad sto tysiecy członków Solidarności i ich rodzin.

Przeciwnicy Jaruzelskiego są mordowani lub giną bez śladu a w ciągu 18 dni od zamachu liczba ofiar wynosi 18 tysięcy.

Rosjanie odzyskują śląskie kopalnie i pozbawiają Polskę wpływów i kontroli nad wydobyciem węgla. Czarna noc dyktatury, tortur i morderstw pod rządami Jaruzelskiego i z poparciem Rosjan trwała 17 lat.

No i na koniec znajdują sie idioci ktorym to wszystko bardzo sie podoba.

Jestem Europejczykiem.

Żeby napisać coś takiego trzeba być wyjątkowym tępakiem lub ideologicznie zaślepionym fanatykiem.

Przewrót Pinocheta dokonany był głównie w celu obrony amerykańskich interesów gospodarczych i utrwalał kolonializm i okradanie narodu z jego zasobów naturalnych.

Jeżeli ktoś chciałby jego zamach umieszczać w kontekście Polski to odpowiedni byłby taki scenariusz:

Bez żadnych układów Solidarność wygrywa wybory i Wałęsa zostaje prezydentem. Śląskie kopalnie należące do Rosjan zostają znacjonalizowane. Rosjanie uruchamiają swoją piątą kolumnę i organizują sabotaż i strajki poprzez odsuniętych od władzy komunistów. Jednocześnie Jaruzelski zawiązuje spisek z najtwardszym aparatem sowieckim i z KGB. Nastepuje zamach stanu w którym ginie Wałęsa i w pierwszym dniu 3000 członków Solidarności. Stadion Narodowy zostaje zamieniony w obóz koncentracyjny przez który przechodzi ponad sto tysiecy członków Solidarności i ich rodzin.

Przeciwnicy Jaruzelskiego są mordowani lub giną bez śladu a w ciągu 18 dni od zamachu liczba ofiar wynosi 18 tysięcy.

Rosjanie odzyskują śląskie kopalnie i pozbawiają Polskę wpływów i kontroli nad wydobyciem węgla. Czarna noc dyktatury, tortur i morderstw pod rządami Jaruzelskiego i z poparciem Rosjan trwała 17 lat.

No i na koniec znajdują sie idioci ktorym to wszystko bardzo sie podoba.

Z Pinochetem niestety tak łatwo nie jest. Metody miał brutalne ale faktem jest że uratował chilijską gospodarkę a Allende ją zniszczył.
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.