Skocz do zawartości
IGNORED

Metronome C8 vs.CH Precision vs. DCS Vivaldi

Gość jarek&ania

Rekomendowane odpowiedzi

Stasiop ludzie wiedzą o co tu chodzi w przeciwieństwie do Ciebie :>)))

Jak zwykle trolling. A pozniej placzesz ze dostajesz punkty...Nie wnosisz nigdy nic do watkow tylko trollujesz. Dlugo jeszcze tu bedziesz pisal? I jeszcze tworzysz teorie spiskowe pomiedzy konszachtami moimi z moderatorami... Przeciez sam sie prosisz o punkty kolejny juz raz. Bo co ma ta odpowiedz znaczyc, zwykla czazepka i pisanie o misiu koralgolu...

Stasiop ludzie wiedzą o co tu chodzi w przeciwieństwie do Ciebie :>)))

Tak marketing pełna gębą po wyeliminowaniu oponentów ciosami poniżej pasa, jeszcze tylko adres i numer komórki mógł publicznie podać.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Tak marketing pełna gębą po wyeliminowaniu oponentów ciosami poniżej pasa, jeszcze tylko adres i numer komórki mógł publicznie podać.

? Nie rozumiem mozesz jasno napisac o co Ci chodzi? Chodzi Ci tutaj o to ze uprawiam jakis marketing sprzedaz? Hehe. Rafaell tracisz klase, no chyba ze chodzi Ci o cos innego? ;)

? Nie rozumiem mozesz jasno napisac o co Ci chodzi? Chodzi Ci tutaj o to ze uprawiam jakis marketing sprzedaz? Hehe. Rafaell tracisz klase, no chyba ze chodzi Ci o cos innego? ;)

Nie Ty :) tylko farbowany "nirvanek"

Gość jt211

(Konto usunięte)

Jak zwykle trolling. A pozniej placzesz ze dostajesz punkty...Nie wnosisz nigdy nic do watkow tylko trollujesz. Dlugo jeszcze tu bedziesz pisal? I jeszcze tworzysz teorie spiskowe pomiedzy konszachtami moimi z moderatorami... Przeciez sam sie prosisz o punkty kolejny juz raz. Bo co ma ta odpowiedz znaczyc, zwykla czazepka i pisanie o misiu koralgolu...

Misiu Koralgolu jak się nie wie o co chodzi to się nie pisze :>)

http://blog.sony.com/press/sony-demonstrates-pass-laboratories-40th-anniversary-commemorative-vfet-amplifier/

http://www.stereophile.com/content/pass-labs-pays-tribute-sony

Wystarczy ? I sorki Jarek za offtop.

Gość jarek&ania

(Konto usunięte)

Wystarczy ? I sorki Jarek za offtop.

Józek , spoko Steszek ma jak zwykle gorącą głowę i zazwyczaj najpierw coś napisze a potem pomyśli.

Ale ja lubię chłopa pomimo jego wyrywnego temperamentu jak koń w Wielkiej Pardubickiej ;)

XA60.5.

Zadowolony?

Jakie kolumny i okablowanie do Pass-ów?

Sorry ,że jestem taki wścibski ale chętnie zaczerpnę kilku informacji na ten temat.

Kolega już gra na Pass - ach a ja dopiero będę grał od kwietnia.

Oczywiście przymusu odpowiedzi nie ma ;)

Gość jt211

(Konto usunięte)

Zadowolony?

Jakie kolumny i okablowanie do Pass-ów?

Sorry ,że jestem taki wścibski ale chętnie zaczerpnę kilku informacji na ten temat.

Kolega już gra na Pass - ach a ja dopiero będę grał od kwietnia.

Oczywiście przymusu odpowiedzi nie ma ;)

Jarek sprzęt Psilo jest w o mnie może kliknij :>)

Gość cybant

(Konto usunięte)

To się chłopaki od Vintage ucieszą;))

Powrót do korzeni?

Inna sprawa , że nic z tego nie wynika.

Ale ja lubię chłopa pomimo jego wyrywnego temperamentu jak koń w Wielkiej Pardubickiej ;)

Nie chce Cie martwic ale w tym Soniaku sa uzyte lepszej jakosci tranzystory, ekranowane tranzystory uchodza za lepsze i sa lepsze.

I co ja biedny teraz mam począć ?!

Zaczynam sie na powaznie zastanawiac czy ten caly High-End to nie jest jednak wielka marketingowa sciema...

Wiesz czemu w Passie dali takie tranzystory tzn w plastikowych paczkach bo sa sporo tansze i latwiej je zdobyc, nikt juz nie mysli o dzwieku moze nawet bardziej Sony uwaza na dzwiek niz Pass...to smutne :(

Gość Firewall 1

(Konto usunięte)

Zaczynam sie na powaznie zastanawiac czy ten caly High-End to nie jest jednak wielka marketingowa sciema...

Faktycznie coś nie teges z twoją wiedzą ... skoro się zastanawiasz........

....bo wszyscy już o tym wiedzą...

Gość jt211

(Konto usunięte)

Wiesz czemu w Passie dali takie tranzystory tzn w plastikowych paczkach bo sa sporo tansze i latwiej je zdobyc, nikt juz nie mysli o dzwieku moze nawet bardziej Sony uwaza na dzwiek niz Pass...to smutne :(

Stasiop to Sony zrobiło te Passy na V-Fet ???

Czasami warto przedstawione linki przeczytać :>)))

A po za tym pitu pitu ... jak zwykle.

Gość Firewall 1

(Konto usunięte)

Stasiop to Sony zrobiło te Passy na V-Fet ???

A po za tym pitu pitu ... jak zwykle.

Słuchałeś czy tylko walisz linkami ? i cytatami z interneta ?

Gość jarek&ania

(Konto usunięte)

Józek ale Ty czepialski jesteś ;)

Czy Ty aby nie wymagasz za dużo ?

Nawklejałeś tych linków , można się normalnie pogubić .... ;)

Gość jt211

(Konto usunięte)

Józek ale Ty czepialski jesteś ;)

Czy Ty aby nie wymagasz za dużo ?

Nawklejałeś tych linków , można się normalnie pogubić .... ;)

no tak po huk czytać swoje się wie :>)

a mogłem jeden wkleić :>(

idę szukać w kartonach jakichś pokrywek militarnych na moje tranzystory coś tam znajdę na bank może mamumatalowe czy jakoś tak ...

Gość cybant

(Konto usunięte)

Twoje kolumny to też taki osobliwy i niegrożny korzeń...co ?

Ja Tobie coś zrobiłem..?;))

Dziewczynę poderwałem , czy coś?;) jak tak to przepraszam....

Coś masz jakiś problem ze mną...

Masz jakieś uwagi do nich to proszę ..chętnie posłucham , poprawię .

I co ja biedny teraz mam począć ?!

Za ekranuj, folią samoprzylepną, nożyczki i po robocie; no i jak tanio ;)

Możesz zrobić jeszcze większy High End dając na to zamiast pod elektronikę na klepkach od podłogi jak to jest w ostatnio ulubionym topowym sprzęcie firmy Elbelizator matę głuszącą do samochodów ale nie wiem czy to nie jest własność intelektualna chroniona, czy też broniona przez ich szefa?

Gość jarek&ania

(Konto usunięte)

Pass-Sony V-fet

Staszek to ty pracujesz w UK , ja pracuję w Polsce więc Twój angielski powinien być lepszy od mojego.

Zrozumiałeś o co chodziło Sony i Pass z tym wzmacniaczem bo obawiam się ,że po tym co wypisujesz chyba nie do końca ? ;)

Te artykuły są kolejnym przykładem i potwierdzeniem tezy ,że niestety chłam wyparł dobre ale drogie w produkcji produkty.

Dlatego większość obecnych tranzystorów brzmi tak jak właśnie brzmi - kiepsko.

I jak tutaj się dziwić ludziom ,że kupują sprzęty lampowe ? ;)

Gość jt211

(Konto usunięte)

Z tym Soniakiem to fajowa historia. Ciekawe czy da się kupić ten wzmak i za ile?

Jarek pewnie jest zachwycony.

Mister Chlewik poczytaj linki albo poproś kto kamam po angilski :>)

Staszek to ty pracujesz w UK , ja pracuję w Polsce więc Twój angielski powinien być lepszy od mojego.

Zrozumiałeś o co chodziło Sony i Pass z tym wzmacniaczem bo obawiam się ,że po tym co wypisujesz chyba nie do końca ? ;)

Te artykuły są kolejnym przykładem i potwierdzeniem tezy ,że niestety chłam wyparł dobre ale drogie w produkcji produkty.

Dlatego większość obecnych tranzystorów brzmi tak jak właśnie brzmi - kiepsko.

I jak tutaj się dziwić ludziom ,że kupują sprzęty lampowe ? ;)

Mogli dać chociaż wspólną nazwę np. Sonopass :)

Chętnie bym tego soniaczka porównał do lampeczek. Ciekawe czy gra bardzo podobnie do passka?

Gość jarek&ania

(Konto usunięte)

Mogli dać chociaż wspólną nazwę np. Sonopass :)

Chętnie bym tego soniaczka porównał do lampeczek. Ciekawe czy gra bardzo podobnie do passka?

Z tego co twierdzą w artykule na tych tranzystorach gra barwowo blisko lampy 300B ale bez jej ograniczeń w dynamice.

Ale takie tranzystory jak widać były za drogie w produkcji to cwani chłopcy zrobili tańsze i żenią z powodzeniem od lat jako hiend.

Trzebaby MarkaN namówić , on w USA mógłby posłuchać ( z tego co zrozumiałem będzie można posłuchać w wybranych miejscach ).

Rozumiem ,że nie bez powodu SONY dogadało się akurat z Nelsonem Passem ,żeby zrobił taki pokazowy sprzęt.

Tyle tylko ,że to niestety łabędzi śpiew ... kasa misiu , kasa się liczy ;(

Gość jarek&ania

(Konto usunięte)

Z tego co wyczytałem to taki jednorazowy (obwoźny) produkt na uczczenie jubileuszu SONY.

Pass robi obecnie podobne urządzenia (XS) ale na nowych tranzystorach.

Konstrukcyjnie chyba zbliżone do tego jubileuszowego tzn. myślę , że Sony zleciło Pass-owi wykonanie tego jednorazowego produktu w oparciu o jego najnowszą konstrukcję.

Tak zinterpretowałem artykuły wklejone przez Józka , ale mogę się mylić.

Gość jt211

(Konto usunięte)

Z tego co wyczytałem to taki jednorazowy (obwoźny) produkt na uczczenie jubileuszu SONY.

Pass robi obecnie podobne urządzenia (XS) ale na nowych tranzystorach.

Konstrukcyjnie chyba zbliżone do tego jubileuszowego tzn. myślę , że Sony zleciło Pass-owi wykonanie tego jednorazowego produktu w oparciu o jego najnowszą konstrukcję.

Tak zinterpretowałem artykuły wklejone przez Józka , ale mogę się mylić.

Jarek inni wiedzą lepiej a bul nazywa się XS :>)

I co im zrobisz XS to Soniaki :>( czy tam odwrotnie...

Gość jarek&ania

(Konto usunięte)

Jarek inni wiedzą lepiej a bul nazywa się XS :>)

I co im zrobisz XS to Soniaki :>( czy tam odwrotnie...

No i sprawa się rypła ... kupiłem Sony w obudowie Passa , czy jakoś tak ;(

Dobrze ,że Staszek jest taki czujny jak kiedyś ORMO.

Muszę chyba zamówić kilka nalepek z napisem SONY i nalepić na sprzęt ,żeby nie wprowadzać ludzi w błąd ;)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.