Skocz do zawartości
IGNORED

Zakładka stereo umarła

IGNAC

Rekomendowane odpowiedzi

Oczywiscie, ze sie mniej nie pije. Angoli czy szkubli stac na ''picie'' lepszej jakosci alkohole wiec teoretycznie czlowiek wypije wiecej. Nie wyobrazam sobie mieszkajac w PL i zarabiajac te marne 2 czy nawet 3 tys ZL i pic niemal codziennie na przyklad budweisera ze znajomymi czy absoluta/finlandie czy jakies dobre co najmniej 5 letnie czerwone wino. W UK jak sie zarabia 2 czy 3 tys funtow miesiecznie to naprawde mozna niezle zyc :P

Najpierw to trzeba lubic wino i trzeba tez lubic wóde loic codziennie. Ja akurat nie przepadam. Predzej piwo, choc Budweisser nie jest taki wspanialy. Nie jest drogi bo 2.99zl zazwyczaj w butelce.

?👈

a może sajderka , np. gruszkowego ....:)

No... taki Bulmersik z polskich jabłek... na lato jak znalazł! :)

Aż dziwne, że Polska przy takiej ilości jabłek, woli sprzedawać je do Clonmel, zamiast produkować własny jabłecznik.

Psiakość taki Koppaberg robią w Szwecji - dużo gorszy klimat - i to jest marka znana w całej Europie.

A Polacy mają bajkowej jakości surowiec niemal za darmo... wstyd!

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

<br />Najpierw to trzeba lubic wino i trzeba tez lubic wóde loic codziennie. Ja akurat nie przepadam. Predzej piwo, choc Budweisser nie jest taki wspanialy. Nie jest drogi bo 2.99zl zazwyczaj w butelce. <br />

To nie wiesz co tracisz :P Z dobrej jakosci wodki mozna zrobic przecudowne drinki. Oczywiscie nie namawiam do picia codziennie nieograniczonej liczny , ale jeden nie zaszkodzi :P

Co do piwa to u nas budweiser kosztuje okolo 2 funtow za butelke 660ml. Jesli odwiedza nas znajomy to tak trzeba liczyc ze 3 na glowe + po jednym dla kobiet :). Zalozmy ze kupujemy 10 takich piw to mozemy liczyc na jakas promocje i mamy 3 funty gratis. Powiedzmy 10 Funtow za 10 piwek. Podobnie sie klasyfikuja Heineken, Stella Artois, Sam miguel no i polskie Tyskie, Lech ale pol litrowe.

Z czerwonych win (kilkuletnich znosnych) tez mozna kupic cos czasami za pol ceny czyli za okolo 5-8 funtow za butelke. Normalnie 10 i wiecej trzeba placic.

Kurde kulinaria alkoholowe z watku sie robia :P

Psiakość taki Koppaberg robią w Szwecji - dużo gorszy klimat - i to jest marka znana w całej Europie.

A Polacy mają bajkowej jakości surowiec niemal za darmo... wstyd!

Bo w Polsce nie można.

Gorzelnie "państwowe" to jedynie spirytus/wódki produkują...

Dopiero politycy coś się zaczynają przymierzać do pozwolenia na lokalne alkohole...

U nas zawsze na coś trzeba pozwolenie mieć... ;)

Właśnie wypiłem jedną Łomżę.

Taka sobie. Lepsza od Tyskiego, Lecha, Żywca itp. wyrobów wielkich browarów ale nie taka dobra jak Żubr.

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Królestwo za piwo...może być nawet z Lidla. Czekam na dostawę już parę godzin, nawet najpodlejsze wino wytrawne jakie było w barku już osuszyłem.

Teraz mam na polu 27stopni a w salunie 26 i 79% wilgotności, parę godzin temu na polu było 39 stopni...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Druga buteleczka lepiej wchodzi! :)

Czyli jeśli bezpośrednio odnoszę się do twojego wpisu, to wyrywam z kontekstu i tworzę odstępstwa, a jeśli ty nazywasz mnie zadymiarzem i imputujesz zachowania, które nie miały miejsca, to prowadzisz dialog? Aż boję się pomyśleć, o czym myślisz, skoro widzę, o czym piszesz.

Nie mam ochoty na dialog, wyciagam tylko wnioski, w twojej ocenie mylne oczywiscie. Kiedys sam napisales o sobie, ze jestes zlosliwy, wiec kazdy dialog skonczy sie w oczywisty sposob.

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Dlatego coraz częściej łazimy po Bocznicy i piszemy bzdury, ale nie o to chyba w tym wszystkim miało chodzić.

Wiem coś o tym :) I chyba rzeczywiście częściej się widujemy tutaj, a propos Hujni czy jak jej tam, niż w zakładce stereło.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.