Skocz do zawartości
IGNORED

Gdzie jest LUKASIQ?

zukzukzuk

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w tytule.

Mam prośbę do kolegów, znajomych itd...

Może ktoś wie lub coś słyszał?

Pozdrawiam!

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

https://www.audiostereo.pl/topic/104758-gdzie-jest-lukasiq/

Na Hawajach.

Poważnie pytam...

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Poważnie pytam...

Powaznie odpowiadam......

Prawdopodobnie jego misja sie nie spełnila-więc zniknął.

Misją było kupno zestawu za siedmiocyfrowa kwotę w pln............chyba sie nie udało na razie-pokój jego był w proszku itd,itp.

Poza tym nikt go nie znał osobiście-to jest zagadką-czyżby agent SITE SA?))

Z wątku "Rozmowy na luzie o audio":

Tragedia narodowa, Łukasz zniknął :)

Zniknął jak wielu innych mających dość czytania kupy na tym forum. Z kim trzeba to ma kontakt na pw i mail.

Pozdrawiam spiskowców :)

Misją było kupno zestawu za siedmiocyfrowa kwotę w pln............chyba sie nie udało ...

a za czyje miał kupić?... bo zukzukzuk coś nerwowy

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

zukzukzuk

No to w takim razie jasne. Ma Cię głęboko skoro nie odzywa się na priv.

Jak widzisz z kim trzeba kontakt ma.

Tzn. z kim?

a za czyje miał kupić?... bo zukzukzuk coś nerwowy

No nie, aż tyle nie "pożyczyłbym" mu! Dostał zaliczkę, która mu wystarczy tylko na "waciki".

Ostatecznie, nie pieniądze są tu tak ważne, lecz fakt, że sądzi iż ma do czynienia z chłopcami. Może się mylić...

Przegina...

Gość Gość

(Konto usunięte)

zukzukzuk

LUKASIQ w zacytowanym przez SzuB-a poście napisał o sobie:

,,Zniknął jak wielu innych mających dość czytania kupy na tym forum. Z kim trzeba to ma kontakt na pw i mail. ''

Jak widzisz utrzynuje kontakt tylko ,, z kim trzeba'' w jego opinii.

Widocznie uważa że z Tobą nie trzeba.

Powaznie odpowiadam......

Misją było kupno zestawu za siedmiocyfrowa kwotę w pln............chyba sie nie udało na razie-pokój jego był w proszku itd,itp.

Poza tym nikt go nie znał osobiście-to jest zagadką-czyżby agent SITE SA?))

Stary A. jaka misja znowu, ABW ,UOP i co jeszcze ???? . Powiem że faktycznie starość to nie radość bo gadasz jak

emeryt któremu opóżnia się renta . Hobby to nie misja , a zresztą kilka osób wie gdzie jest.

Megan,

Na swój sposób Cię lubię, ale na litość.., po co zaśmiecasz dobrze zapowiadające się spotkanie u Kujawskich, informacją, że cała PL szuka Łukasiqa.

Rok temu mnie to interesowało!

Ja Go nie szukam!

Sam napisał, ze utrzymuje kontakt z kim trza.Ze mną nie utrzymuje, ma mnie w dupie oraz innych jak się okazuje również. Czort z nim... jeśli ma takie podejście.

W końcu.., trochę z nim rozmawialiśmy, pomagaliśmy, komentowaliśmy.., skoro ma to i Nas w czterech, to mam na to wylane!

Ja Go nie szukam!

Sam napisał, ze utrzymuje kontakt z kim trza.Ze mną nie utrzymuje, ma mnie w dupie oraz innych jak się okazuje również.

I vice-wersja:)

Oczywiste, że szukam nie Jego, a owych "drobnych"...

Próbuję więc rozpytać. Jeśli wkrótce się nie znajdzie (znaczy się - "drobne"), to pewno za jakiś czas będą szukać Go inni...

Domyślam się, ze nie o stuknięcie kuflami chłodnego piwa się rozchodzi.Nie znam sprawy, więc trudno o komentarz co do drobnych.

Ja mam zwyczaj - nie pożyczaj.

Kiedyś straciłem fajnego kumpla przez takie drobne i to była dla mnie pouczająca lekcja.

Niestety.., mleko rozlane i teraz powyższe mądrości służą tylko do podtarcia tyłka.

Domyślam się, ze nie o stuknięcie kuflami chłodnego piwa się rozchodzi.Nie znam sprawy, więc trudno o komentarz co do drobnych.

Ja mam zwyczaj - nie pożyczaj.

Gość powszechnie tutaj znany i niby KTOŚ. To budziło pewne zaufanie! Tym bardziej, że ostatnio spotkałem samych porządnych. A tu masz:(

To nie była pożyczka, tylko zaliczka.

Kto wie? Być może forum pozna kolejnego "człowieka godnego zaufania"?

Poczekam jeszcze czas jakiś, ale nie spodziewam się niczego dobrego...

Gość jarek&ania

(Konto usunięte)

[/size]

Gość powszechnie tutaj znany i niby KTOŚ. To budziło pewne zaufanie! Tym bardziej, że ostatnio spotkałem samych porządnych. A tu masz:(

To nie była pożyczka, tylko zaliczka.

Kto wie? Być może forum pozna kolejnego "człowieka godnego zaufania"?

Poczekam jeszcze czas jakiś, ale nie spodziewam się niczego dobrego...

A moze wlasnie o to "zaufanie " jemu chodzilo.

Ale skoro kupuje sprzet audio za kilka milionow to moze twoja drobna zaliczka umknela gdzies w tym stosie pieniedzy?

Odezwie sie pewnie do ciebie jak sie w koncu doliczy wsrod tych milionow.A , ze duzo ich ma ( milionow) to moze to jeszcze zapewne troche potrwac.

Z drugiej strony to wykazales sie osobliwa rezolutnoscia wysylajac kase osobie , ktorej znasz tylko pseudonim w necie .

"Dobry zwyczaj nie pozyczaj , jeszcze lepszy nie oddawaj" ;)

Oby to byla tylko pomylka.

A jak nie to zawsze jestes o kolejne doswiadczenie "bogatszy".

pozdrawaim

Gość Cadam

(Konto usunięte)

Powiem że faktycznie starość to nie radość bo gadasz jak emeryt któremu opóżnia się renta .

Masz na myśli emeryta mundurowego? Bo tylko w tak zwanych służbach istnieje dualizm emerytalno rentowy.

Megan,

Na swój sposób Cię lubię, ale na litość.., po co zaśmiecasz dobrze zapowiadające się spotkanie u Kujawskich, informacją, że cała PL szuka Łukasiqa.

Rok temu mnie to interesowało!

Ja Go nie szukam!

Sam napisał, ze utrzymuje kontakt z kim trza.Ze mną nie utrzymuje, ma mnie w dupie oraz innych jak się okazuje również. Czort z nim... jeśli ma takie podejście.

W końcu.., trochę z nim rozmawialiśmy, pomagaliśmy, komentowaliśmy.., skoro ma to i Nas w czterech, to mam na to wylane!

Piano, to zapomniałeś już wspólną fotografię z Luksiqiem na Gdyńskim molo ?Ty w czapeczce marynarza siedzący

na cokole cumowym ? Myslę że ta fota trochę zobowiązuje do grzeczności wobec kolegi.

Nie pytam czy mnie lubisz czy nie a Ty ciągle wyskakujesz z uczuciami do mnie.Daj spokój,jestem hetero w 100.Też Cię lubię bo nareszcie wprowadziłeś trochę ciepełka do systemu - AR, chociaż to i tak nie to samo co Accustic Arts.

Megan,

Wychodziłeś wczoraj/przedwczoraj z domu?

Musiałem, padł rekord gorąca w naszym mieście......... 37 st.Celsjusza.Ciepło jak w Grecji gdzie w południe nie uświadczysz żywej duszy na ulicach bo jedzą, śpią i chrapią.

A moze wlasnie o to "zaufanie " jemu chodzilo.

Ale skoro kupuje sprzet audio za kilka milionow to moze twoja drobna zaliczka umknela gdzies w tym stosie pieniedzy?

Odezwie sie pewnie do ciebie jak sie w koncu doliczy wsrod tych milionow.A , ze duzo ich ma ( milionow) to moze to jeszcze zapewne troche potrwac.

Z drugiej strony to wykazales sie osobliwa rezolutnoscia wysylajac kase osobie , ktorej znasz tylko pseudonim w necie .

"Dobry zwyczaj nie pozyczaj , jeszcze lepszy nie oddawaj" ;)

Oby to byla tylko pomylka.

A jak nie to zawsze jestes o kolejne doswiadczenie "bogatszy".

pozdrawaim

Ty nie pozdrawiaj i nie wygłaszaj mądrości narodowych.

Lukasiq mógł wyjechać do ciepłych krajów,wróci i skontaktuje się z dawcą - przynajmniej powinien.

Właśnie o to mi chodziło.

Zakładaj czapeczkę na główkę.Moze być coś słomianego, byle przykryło, bo Ci się coś całkiem popier***liło!

Piano, to zapomniałeś już wspólną fotografię z Luksiqiem na Gdyńskim molo ?Ty w czapeczce marynarza siedzący

na cokole cumowym ? Myslę że ta fota trochę zobowiązuje do grzeczności wobec kolegi.

1) na zdjęciu z Molo jest kolega Darek, a nie Łukasiq

2) to Darek był w czapeczce nie ja

3) Darek siedział nie ja

Masz rację, zobowiązuje mnie do grzeczności, ale wobec Darka!

Ja pierdziulę, chciałes zabłysnąć, dyskredytując mnie i to na forum publicum, ale Ci nie wyszło!Dałeś plamę na maxa, Panie Magnepan i jeśli chcesz, abym cokolwiek do Ciebie czuł, to już pisz WIELKIE PRZEPRASZAM CIĘ PIANO!!!, bo pojechałeś bez trzymanki.

Gość Gość

(Konto usunięte)
<br />Piano, to zapomniałeś już wspólną fotografię z Luksiqiem na Gdyńskim molo ?Ty w czapeczce marynarza siedzący<br />na cokole cumowym ?<br />

Fajne szukanie haka:-)

Coś jak dziadek w wehrmachcie.

Ja pierdziulę, chciałes zabłysnąć, dyskredytując mnie i to na forum publicum, ale Ci nie wyszło!Dałeś plamę na maxa, Panie Magnepan i jeśli chcesz, abym cokolwiek do Ciebie czuł, to już pisz WIELKIE PRZEPRASZAM CIĘ PIANO!!!, bo pojechałeś bez trzymanki.

Piano, trochę sobie wszyscy żartujecie bez zahamowań i generalnie mnie to nie interesuje czy na zdjęciu jesteś Ty czy Darek. Wszystkie wpisy dotyczące tamtego okresu są dostępne na forum więc nie widzę żadnego zagrożenia w temacie.

A tak w ogóle to o co właściwie chodzi o drobną pożyczkę ? Nie raz poratowałem bliżniego w potrzebie i z wzajemnością.

Piano,wyluzuj bez przekleństw.Ja też potrafię jak każdy z nas.

PS.Wsiadam w samochód i jadę do Ciebie.Myślę że na 22 dojadę.Pogadamy.

Megan,

Taaa.., potrafisz się kuźwa mylić i to dosyć często!Umoczyłeś dupę swoim postem, a teraz udajesz dziewicę, ze "generalnie Cię to nie interesi " , ze o co chodzi itp.

Nie masz jaj, bo nawet nie umiesz przeprosić za swoją omyłkę!

wk***iłeś mnie, bo pomyłka to zwykła ludzka rzecz, ale chodzi o to, że nie umiesz przeprosić(!!!) Baba z ciebie i tyle!

Megan,

Taaa.., potrafisz się kuźwa mylić i to dosyć często!Umoczyłeś dupę swoim postem, a teraz udajesz dziewicę, ze "generalnie Cię to nie interesi " , ze o co chodzi itp.

Nie masz jaj, bo nawet nie umiesz przeprosić za swoją omyłkę!

wk***iłeś mnie, bo pomyłka to zwykła ludzka rzecz, ale chodzi o to, że nie umiesz przeprosić(!!!) Baba z ciebie i tyle!

Za co miałbym przepraszać ? Za zdjęcie które umieściłeś w necie ? Czyś Ty się z dzikiem na rozumy pozamieniał ?

Jeśli mam przepraszać to za coś co napsociłem.A gdzie Ty widzisz moją winę ?

Zawsze sądziłem że masz brodę i ten koleś na cokole to Ty.Jeśli jest na odwrót to faktycznie

możesz się denerwować , więc przepraszam że ten co miał być Tobą w rzeczywistości nim nie jest.

Za w/w! Dalej nie rozumiesz czy mam ci dołączyć ci grafikę.

Zdjęcie i to co mylnie napisałeś, to jedno, ale dwa to ,że połączyłeś mnie z Łukasiqiem, a w cieniu tego wątku, to nie jest mi to na rękę.

Czego jeszcze nie rozumiesz?!

Dawno mnie nie było ale widzę, że uprzejmości pozostały (jeszcze nie przeniosłem się do zaświatów jakby niektórzy chcieli :). Witam Szanownych. Ponoć pod moją nieobecność ktoś wałki kręcił, czy możecie napisać co nowego na forum. Jakieś super urządzenia bijące konkurencję na głowę lub inne ciekawostki?

Szymon,

Miło Cię widzieć:)), Jakby po latach..

Co się działo z Tobą, chłopie?

amelinium, to słowo klucz:)) ale niektórzy, tj, Ci ,którzy sie nim interesowali zniknęli, więc już sam nie wiem..:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.