Skocz do zawartości
IGNORED

Incydent na woodstock, czyli atak na Miecugowa

Fantasmagoria

Rekomendowane odpowiedzi

Jak to? Przecież PiS będzie kroczył od zwycięstwa do zwycięstwa!

Jak nie wierzysz to zapytaj 747, on ci wszystko wyjaśni.

Jestem Europejczykiem.

Znajć życie pewno była to kolejna prowokacja, widać to po zachowaniu Tuska i Komorowskiego, teraz znowu mają argument jaka to ta prawica jest zła i brutalna. Znowu człowiek z znikąd bardzo gorliwy i nachalny... ciekawe w szeregach czyjej partii zobaczymy go za kilka miesięcy (znowu Palikota ?)

ahahahaaaaa skisłem. Sam Tusek się za tego kuca przebrał i osobiście prowokuje Miecugowa/reakcję antypisowską/antynarodową. Tak samo, jak na marszu niepodległości lewackie bojówki i policjanci przebierali się za kibiców i robili zadymę :DDDDD

ja jebię, co za prawaki xD

Ciekawe czy nasi już się od ruskich dostatecznie dużo nauczyli by rozprawić się z prawicą jak to było np na Białorusi. Jesienią poleje się krew, nikt już nie będzie narzekał na PiS bo go nie będzie, przyjdzie wiosna i wszyscy będą siedzieć cicho, nikt na forum nie będzie się kłócił tylko zadek spinał by do niego kundle nie wpadły bo kiedyś coś napisał.

Dużo czasu nie zostało. Zobaczymy czy masz rację, czy jesteś bajkopisarzem - w grudniu przypomnę ci ten wpis.

Poza tym obie partie idealnie koegzystują i nie mają interesu w eliminacji drugiej. A PIS to żadna prawica tylko partia socjalistyczno-narodowa.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Całego wątku nie czytałem , ale jest on w sumie bez sensu ...

Funkcjonariusz propagandowy Miecugow - odgrywający rolę dziennikarza - wcale w ryło nie dostał ...

Funkcjonariusze Tusk Network Vision - zasługują na pierdel - za całokształt ...

Kłamstwo to drugie imię Tusk Network Vision 24 .

Przemawia przez Ciebie niechęć do wszystkiego co polskie, jesteś albo koropracyjnym szczurkiem albo beneficjentem układu okrągłostołowego innego wytłumaczenia nie ma. Jeśli sobie nie zdajesz z tego sprawy to mogę Ci powiedzieć że zostałeś poddany procesowi obróbki osobowości. Wmówiono Ci ( TVN , Praca-korpo szkolenia ) że wszystko jest ok.

Słuchaj niektórzy oczekują więcej od siebie i innych zwłaszcza od rządowego establishmentu i od IV władzy. Takim jak Ty pewnie wystarczy comiesięczny przelew na konto i w nagrodę za służalczośc karnet na siłownię.

poważnie , teraz ty decydujesz kto Polakiem , kolego powiem krótko ...koledze gówniarzowi patriotyzm dziurę w łbie wypalił

.... powiedz bohaterze jak problem żydowski rozwiążesz . Nadawaj zasrańcu

Gość cycus12

(Konto usunięte)

ahahahaaaaa skisłem. Sam Tusek się za tego kuca przebrał i osobiście prowokuje Miecugowa/reakcję antypisowską/antynarodową. Tak samo, jak na marszu niepodległości lewackie bojówki i policjanci przebierali się za kibiców i robili zadymę :DDDDD

ja jebię, co za prawaki xD

mało takich akcji było w ostatnich latach ? obrona krzyża przez PO jak długo była używana ?

co prawda z listopadem już im nie wyszło bo ludzie nagrali co takiego fajnego robiła policja to w ciągu 2 dni TVN już przestał kłapać dziobem.

A PIS to żadna prawica tylko partia socjalistyczno-narodowa.

a myślałem że faszyści... chodziło mi bardziej o jakąkolwiek partie po drugiej stronie, niestety tylko oni przyszli mi do głowy.

Funkcjonariusz propagandowy Miecugow - odgrywający rolę dziennikarza - wcale w ryło nie dostał ...

ale szkło kontaktowe mu spadło.

Dużo czasu nie zostało. Zobaczymy czy masz rację, czy jesteś bajkopisarzem - w grudniu przypomnę ci ten wpis.

nie trzeba czekać do grudnia, składając dzisiaj doniesie 3/4 ludzi w tym temacie dostaje zawisy, chociażby za znieważanie. Temat jakiś czas temu przerabiany lokalnie, pewien polityk wszystkich przeciągnął po sądach.
Gość cycus12

(Konto usunięte)

Byłbym z kolesiem ostrożny ale zgadzam się z tym co mówi, dobrze że nie ograniczył się tylko do dziennikarzy tvn

Owsiaka też powinno się w końcu rozliczyć i usunąć.

i takie to właśnie są liberalne konserwy. Wolność, własność, praworządność. A potem usunąć człowieka, który całe życie pracował na to, kim jest. I otrzymywał wsparcie ogromnej części narodu (ktoś te pieniądze do puszek sypał). I teraz co - usunąć, bo się nie podoba światopogląd? Ciebie matka powinna usunąć.

Proszę nam tu usunąć tą listę ludzi, bo nam się ich światopogląd i psucie młodzieży nie podoba. Żulernia intelektualna.

i takie to właśnie są liberalne konserwy. Wolność, własność, praworządność. A potem usunąć człowieka, który całe życie pracował na to, kim jest. I otrzymywał wsparcie ogromnej części narodu (ktoś te pieniądze do puszek sypał). I teraz co - usunąć, bo się nie podoba światopogląd? (...) Żulernia intelektualna.

Zgadza się. Ale jest to świadectwo ich absolutnego braku myśli własnej i ubóstwa tej zapożyczonej. Intelektualne slumsy.

Jestem Europejczykiem.

Owsiak coś zrobił w życiu kolego NIE OGLĄDAJĄC SIĘ NA INNYCH, w przeciwieństwie do ciebie. Gdyby było inaczej, nie produkował byś się na forum rozpaczliwie forsując swoje poglądy, a właściwie to nie swoje, tylko stada, z którym się identyfikujesz.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

<br />.... powiedz bohaterze jak problem żydowski rozwiążesz . Nadawaj zasrańcu <br />

Widać koledze nerwy puszczają :) Kolega mnie nie sprowokuje. Myślę że lepiej będzie jeśli kolega skorzysta jednak ze swojego karnetu na siłownię i tam rozładuje napięcie.

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

dobre , forumowy koleś ulepiony z klocków lego patriotyzmu uczy .....zeżresz żydów czy masz inny pomysł na mędrców Syjonu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
<br />dobre , forumowy koleś ulepiony z klocków lego patriotyzmu uczy .....zeżresz żydów czy masz inny pomysł na mędrców Syjonu <br />

Coś ty się tak żydów czepił? Społeczeńswo już wie kto nami rządzi i wystawi rachunek za te złodzijeskie rządy- AHA Chcesz mnie sprowokować...............

Nie dam się :)

więc kto nami rządzi ?

cokolwiek poza wpisami durnia nie mogę wydobyć . Kolego myślisz czy tylko ogonem machasz i szczekasz . Jak ten kraj ma wyglądać ,opowiadaj co i jak naprawić . Jak na razie poza propozycją małego fiuta zamiast obrzezania nic nie zaproponowałeś . To jest program idioty z małym nic więcej a podobno wiesz wszystko więc opowiadaj co i jak ?

Całego wątku nie czytałem , ale jest on w sumie bez sensu ...

Funkcjonariusze Tusk Network Vision - zasługują na pierdel - za całokształt ...

Kłamstwo to drugie imię Tusk Network Vision 24 .

mocne słowa poprzyj dowodami nie pomówieniami. Na liście partyjnych płac znajdują się media i dziennikarze " niezależnych " . Wskaż podobny dowód lecz obawiam się braku zrozumienia , przecież prezes powiedział i wszystko jasne . Wróg wskazany tylko pytam durnia dlaczego o wolny kraj walczy z jego rodakami . Potrafi tą sprzeczność wytłumaczyć ?

Co do zachwytów na Jurkiem O . byłbym ostrożny ... Warto sobie przypomnieć jak i kiedy wypłynął ...

WOŚP do tej pory nie zrobiło zestawienia REALNYCH kosztów organizacji WOŚP .

Przecież w skali kraju ktoś musi za nadgodziny dla służb zapłacić , za prąd , media , czas antenowy ... Nie wspomne o tym ile milionów idzie z dymem w postaci "światełka do nieba" ... Nie ma darmowych obiadów ...

No i podczas WOŚP nie uświadamia się darczyńcom że za ich pieniądze dane "na dzieci" - podczas wakacji organizuje się koncerty ...

<br />cokolwiek poza wpisami durnia nie mogę wydobyć . Kolego myślisz czy tylko ogonem machasz i szczekasz . Jak ten kraj ma wyglądać ,opowiadaj co i jak naprawić . Jak na razie poza propozycją małego fiuta zamiast obrzezania nic nie zaproponowałeś . To jest program idioty z małym nic więcej a podobno wiesz wszystko więc opowiadaj co i jak ? <br />

Wyglądałby lepiej jeśliby Ciebie i Tobie podobnych ( Lemingów ) było mniej a polacy za chlebem nie musieliby się tułac po świecie. Nadchodzi czas końca psychomanipulacji i socjotechniki to juz nie przejdzie, a na kolejne obietnice nikt się nie da nabrać. Mam nadzieję że nastąpi pokojowa zmiana warty ale wszyscy Ci którzy doprowadzili ten kraj do ruiny powinni zostac surowo ukarani.

wladz - miecugow nie ma z rzetelnym dzienikarstwem nic wspólnego ... to propagandzista jak ci co w czasie PRL pracowali w Dzienniku ...

Dowody na nierozumienie na czym polega rzetelność dziennikarska funkcjonariusze Tusk Vision Network - dają codzienną orką w szkiełku ...

Polecam książkę Macieja Iłowieckiego - "Pilnując strażników" - cegła o tym czym jest dziennikarstwo i jakie standardy dziennikarzy winny obowiązywać - a jak to wygląda dzisiaj w Polsce ...

Gość cycus12

(Konto usunięte)

i takie to właśnie są liberalne konserwy. Wolność, własność, praworządność. A potem usunąć człowieka, który całe życie pracował na to, kim jest. I otrzymywał wsparcie ogromnej części narodu (ktoś te pieniądze do puszek sypał). I teraz co - usunąć, bo się nie podoba światopogląd? Ciebie matka powinna usunąć.

Po pierwsze owsiak nigdy niczego nie zrobił, miał problemy finansowe i znalazł sobie idealny sposób na życie. Nigdy go nie popierałam Pomijam kwestie finansowe to że kasa z datków idzie na głupią imprezę czy fundacja wykupiła jego własne studio filmowe. Jego hasła i i popuszczenie wszystkich zasad moralnych wyrządziło dostatecznie dużo złego.

Po za tym skaczący stary hipis po scenie z odzywkami gimnazjalisty to tak średnio jak na te czasy.

więc kto nami rządzi ?

cokolwiek poza wpisami durnia nie mogę wydobyć . Kolego myślisz czy tylko ogonem machasz i szczekasz . Jak ten kraj ma wyglądać ,opowiadaj co i jak naprawić . Jak na razie poza propozycją małego fiuta zamiast obrzezania nic nie zaproponowałeś . To jest program idioty z małym nic więcej a podobno wiesz wszystko więc opowiadaj co i jak ?

Rządzą nami durnie którzy gotowi są do każdego draństwa by utrzymać się przy władzy ...Skrót KLD z którego wywodzi się PO kiedyś rozczytywało się jako Kongres Lewych Dochodów - jeden z wierchuszki KLD zasłyną tekstem że "pierwszy milion złotych trzeba ukraść" ... Mentalność ludzi dzisiaj rządzących Polską przypomina drobnego cwaniaczka ... W dodatku ten cwaniaczek jest zwyczajnie głupi ... Zastawi i sprzeda srebra rodowe by kupić chwilę w blasku fleszy ...

Gość cycus12

(Konto usunięte)

mocne słowa poprzyj dowodami nie pomówieniami. Na liście partyjnych płac znajdują się media i dziennikarze " niezależnych " . Wskaż podobny dowód lecz obawiam się braku zrozumienia , przecież prezes powiedział i wszystko jasne . Wróg wskazany tylko pytam durnia dlaczego o wolny kraj walczy z jego rodakami . Potrafi tą sprzeczność wytłumaczyć ?

telewizora nie masz ? jakie jeszcze niby chcesz dowody ?

łoboże , więc pobożne życzenia na poziomie przecenionych towarów z Biedronki programem . Kiedy zauważysz , że sloganami a nie konkretami machasz . Małpę można nauczyć słowa powtarzać nie wspominając o papudze . jak na razie nic więcej twoje wpisy nie zawierają . Z życzeniami do złotej rybki

Gość cycus12

(Konto usunięte)

.Skrót KLD z którego wywodzi się PO kiedyś rozczytywało się jako Kongres Lewych Dochodów - jeden z wierchuszki KLD zasłyną tekstem że "pierwszy milion złotych trzeba ukraść" ..

nie był to czasem sam prezes ? napisz może jeszcze kto tak naprawdę wpadł na pomysł założenia PO i dzielnie stymulował ten proces.

łoboże , więc pobożne życzenia na poziomie przecenionych towarów z Biedronki programem . Kiedy zauważysz , że sloganami a nie konkretami machasz . Małpę można nauczyć słowa powtarzać nie wspominając o papudze . jak na razie nic więcej twoje wpisy nie zawierają . Z życzeniami do złotej rybki

strzał w 10! tylko jaki jest sens krytykować negatywnie własne wpisy ?

Temat wygląda trochę jak ta cała komisja smoleńska, wszystkim wytykają brak meteorytyki i dowodów gdzie sami potrafią tylko krytykować i oczerniać.

wladz - miecugow nie ma z rzetelnym dzienikarstwem nic wspólnego ... to propagandzista jak ci co w czasie PRL pracowali w Dzienniku ...

Dowody na nierozumienie na czym polega rzetelność dziennikarska funkcjonariusze Tusk Vision Network - dają codzienną orką w szkiełku ...

Polecam książkę Macieja Iłowieckiego - "Pilnując strażników" - cegła o tym czym jest dziennikarstwo i jakie standardy dziennikarzy winny obowiązywać - a jak to wygląda dzisiaj w Polsce ...

może przeczytaj ponownie swój pierwszy wpis , stawiasz konkretne zarzuty które w obecnym kształcie są pomówieniem świadczącym o marnych twoich kwalifikacjach do oceny innych. A może gołosłowne pomówienie jest normą dla Ciebie .

Ja wspomniałem o funkcyjnych mediach i dziennikarzach mogąc przedstawić dowody w postaci wydatków poszczególnych partii . Kto , komu i ile zapłacił. Piszesz o funkcyjnym Miecugowie pracującym w prywatnych mediach . Wytłumacz jaki cel mają prywatne media w zatrudnieniu zależnego Miecugowa ? .... no i kto w takim razie płaci ?

wladz - czas magików od "prania mózgów" się zaczyna kończyć ... W kapelutku z którego iluzjonista wyciągał króliki , gołębie i odwracał tym uwage ludożerki - widać dno ... Straszak w postaci hasła "Kaczor Samo ZUO " już nie działa na zwyczajnych ludzi ...

strzał w 10! tylko jaki jest sens krytykować negatywnie własne wpisy ?

Temat wygląda trochę jak ta cała komisja smoleńska, wszystkim wytykają brak meteorytyki i dowodów gdzie sami potrafią tylko krytykować i oczerniać.

akurat przestrzeliłem , wpis w odpowiedzi na wpis timestamp

" Wyglądałby lepiej jeśliby Ciebie i Tobie podobnych ( Lemingów ) było mniej a polacy za chlebem nie musieliby się tułac po świecie. Nadchodzi czas końca psychomanipulacji i socjotechniki to juz nie przejdzie, a na kolejne obietnice nikt się nie da nabrać. Mam nadzieję że nastąpi pokojowa zmiana warty ale wszyscy Ci którzy doprowadzili ten kraj do ruiny powinni zostac surowo ukarani."

wladz - czas magików od "prania mózgów" się zaczyna kończyć ... W kapelutku z którego iluzjonista wyciągał króliki , gołębie i odwracał tym uwage ludożerki - widać dno ... Straszak w postaci hasła "Kaczor Samo ZUO " już nie działa na zwyczajnych ludzi ...

a co mnie to obchodzi , z tym ma problem PO nie ja . Kaczyński przeraża jako człowiek nie polityk . W tej drugiej roli śmieszy natomiast przerażają podobni Tobie . Możesz ich zobaczyć w mrocznych czasach totalitaryzmu ubranych w mundury ... tak to opisuje historia w oparciu o dokumenty

więc czas magików się skończył i sprawni , zależni i przez partię wskazani nastaną..... kolego sam to danie zeżryj od mojego stołu won

<br />a co mnie to obchodzi , z tym ma problem PO nie ja . Kaczyński przeraża jako człowiek nie polityk . W tej drugiej roli śmieszy natomiast przerażają podobni Tobie . Możesz ich zobaczyć w mrocznych czasach totalitaryzmu ubranych w mundury ... tak to opisuje historia w oparciu o dokumenty<br />

Czego się boisz jeszcze się nie zdążyłeś uwłaszczyć ?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.