Skocz do zawartości
IGNORED

Jakie kolumny do wzmacniacza ZAGRA IV Kuleszy?

tatabliźniaków

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie. Szukam nowych kolumn do wzmacniacza ZAGRA IV Kuleszy. Do tego cd Audiolab cd 8200, kable audioquesta. Słucham prawie wszystkiego. Pokój gęsto umeblowany 3,5x8. Głośniki na krótszej ścianie. Myślałem o ATC SCM 40- będzie pasowało do mojego pokoju?- ale używanych trudno kupić. Jakieś inne propozycje?

Opublikowano · Ukryte przez palton, 15 Września 2013 - trolling
Ukryte przez palton, 15 Września 2013 - trolling

Tylko dedykowane kolumny od tego producenta. Zbudowane na najnowszych modelach Peiying'a - czysta klasa high end. Już teraz można się zapisywać na 3 kwartał przyszłego roku. Odbiór w środę ...

Opublikowano · Ukryte przez palton, 15 Września 2013 - trolling
Ukryte przez palton, 15 Września 2013 - trolling

Tylko dedykowane kolumny od tego producenta. Zbudowane na najnowszych modelach Peiying'a - czysta klasa high end. Już teraz można się zapisywać na 3 kwartał przyszłego roku. Odbiór w środę ...

Zgadzam się w pełni z kolegą.........polecam model do wlasnego złożenia!!

Mistrz wykona za grosze na zacnych przetwornikach - peyjing, cos co zmiecie w pyl wszytko pozostale. Odbior w srode...

...popielcowa.

hahaha

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Gość Gość

(Konto usunięte)

Zależy jaką masz tę Zagrę.

Był u mnie kolega który ma ATC SCM 40 z ASR Emitterem 1 i jak usłyszał Zagrę z Infinity Kappa 8.2i, to stwierdził że takiego drivu, basu i przestrzeni to jeszcze nie słyszał. Ale jednocześnie wolał średnicę którą ma u siebie. Ale też miał źródło za 17tzł a ja wtedy grałem z Onkyo 7911 po cyfrze i DAC-a w Zagrze.

Gość Gość

(Konto usunięte)

Już tych kapp o których pisałem nie mam. Grały u mnie w sypialni około 35-40mkw.

Ale grały jakby na środku pomieszczenia, więc niedaleko miejsca odsłuchu. Przy Twoich wymiarach pokoju wcale bym się ich nie bał.

Drugie Infinity RSIIIB mam w pokoju 30mkw z kinem domowym i wcale nie są za duże.

Uderz do Damjana z forum. On ma ATC z Zagrą.

ATC to mi własnie Damjan poleca i lulu od którego kupiłem Zagre :-)

tylko że na razie mnie na nie nie stać i dlatego pytam się czy taniej się nie da. Szukam więc infinity zobaczymy jak to się zgra z Zagrą ..,,,;;;

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pozdrawiam.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.