Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki TV 42" FullHD do 1500 zl

Reaper

Rekomendowane odpowiedzi

Ok już wszystko w porządku - poszła kolejka z mojej strony

Ogólnie przyjąłem do wiadomości, że ta plazma może być jednak używalna w domowych warunkach.

Nie ma sensu już tego ciągnąć.

Przepraszam. Przypomniałem sobie pewną zasadę o niedyskutowaniu w pewnych okolicznościach.

Masz rację - niepotrzebne to wszystko było.

Pojawiając się znikąd tutaj sam włączyłeś bezczela, byłeś arogancki i obrażałeś innych, choć tak naprawdę pisałeś głupoty. A teraz chłopczyk obrażony, bo dostał klapsa?

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Nie rozumiem - co to znaczy znikąd? :) Ty tutaj mieszkasz ? Bo zabrzmiało to jakbym to PGRu zajechał i zrobił sensacje.

Wszystko chłopczyku sobie już dawno wyjaśniliśmy a ty dalej drążysz temat.

• 11 miesięcy później...

Chciałbym odświeżyć temat. Szukam telewizora LCD Full HD w cenie do 1.500 zł o przekątnej 32 - 42 cale. Mile widziane wifi (smart tv). Reszta parametrów bez znaczenia. Co z obecnej oferty jest godne uwagi?

Luxman L-507uxII+CD D-05; Sonus Faber Olympica II

Widzę, że nie bardzo koledzy kwapią się do pomocy. Mam czas do początku grudnia, trochę mogę poczekać na jakieś sugestie.

Widzę, że nie bardzo koledzy kwapią się do pomocy. Mam czas do początku grudnia, trochę mogę poczekać na jakieś sugestie.

LG na IPS w tej cenie będzie najlepszym wyborem

chwilowy brak działalności w audio.

Miałem ten sam dylemat dlatego założyłem temat. Powiem tylko tyle, że gdybym kupił LCD (LED) to żałowałbym niemiłosiernie. Dołóż trochę i kup plazmę najlepiej Panasonic. Nawet Plazma HD Ready będzie o niebo lepsza niż FullHD LCD. A koreański szmelc typu Samsung czy LG omijaj z daleka.

A gdzie i jak ma on kupić tę plazmę Panasonica?

Parodia. Jak by zadal pytanie 2 lata temu to by dostal odpowiedz plazma no bo w sumie w tej cenie będzie bezkonkurencyjna zarówno wielkosciowo jak i jakościowo ale plazmy juz odeszły moze cis samsunga czy lg taniego jeszcze mozna dostac ake tego nie polece bo nie znam a Lg na ips znam i jest dobrze w tej cenie jedynie problem z płynnością (moze przeszkadzać ake tragedii nie ma) i jakoscia czerni(mniej przeszkadza) ale ostrosc dobra kontrast orzyzwoity brak skoków jasnosci (ktore to nawet w wysokich seriach na va np samsunga sa - mnie bardziej denerwuje jak wady ips) kolory dobre katy b dobre w tek cenie i multimedialie b dobrze w tej cenie.

chwilowy brak działalności w audio.

• 1 rok później...

Plazmę Panasonica to ja już mam w salonie. Teraz bardziej chodziło mi o TV do sypialni. Wiem, że LCD to nie to co plazma. Plazmy nowe to już historia, a kupić używaną to trochę ryzyko. Telewizor do sypialni już mam. Wybór padł na SAMSUNG UE40J5100. Nie ma rewelacji ale do sypialni się nada. Dziękuję za wszelkie sugestie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.