Skocz do zawartości
IGNORED

Motörhead "Aftershock"

Gość Rob Roy

Rekomendowane odpowiedzi

Karaluchy karaluchami ale do rzeczy, może ktoś się rzeczowo wypowie na temat nowego dzieła Lemmiego i spółki, czyżby nikt nie słuchał nowego albumu, a może za mało czasu na wydanie konkretnej opinii?

W drugim wpisie masz całą płytę do posłuchania.

Mnie się podoba. Co tu więcej pisać.

Skoro wątek miał służyć odsłuchowi Aftershock a nie dyskusji na jej temat to nie mam więcej pytań. Wątek można zamknąć bo temat został wyczerpany. Pozdrawiam założyciela tematu.

Na Planete leciał niedawno świetny dokument o "Lemmy" Kilmister.Na pewno będą powtórki a dla fanów to niebywała gratka obejrzeć.Polecam.Dokument przedstawia codzienne życie Lemmego,spotkania ,koncerty,rozmowy z synem ,jego fascynacją biała bronią i czołgami :),spotkania z kumplami i fragmenty koncertów.Bardzo ciekawy był występ z Metallicą.Rzeczywiście facet z jajami nie do zajebania:kobiety,alkohol,narkotyki go nie ruszają :).

Nie obejrzałem całego dokumentu,ale reszte nagrałem na dekoder i w wolnej chwili muszę dokończyć.Podziwiam faceta,naprawdę.Kiedyś słuchałem takiej muzy i przypomniały mi się stare dobre lata i obcowanie z metalalem

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

Gość Rob Roy

(Konto usunięte)

Skoro wątek miał służyć odsłuchowi Aftershock

czyżby nikt nie słuchał nowego albumu

Sam sobie odpowiedziałeś.

może ktoś się rzeczowo wypowie na temat nowego dzieła Lemmiego i spółki

A co tu pisać? Stary, dobry, rock&roll :)

Motorhead to Motorhead i jak AC/DC czy Rolling Stones gra zawsze to samo od lat i tak ma być.

Płyta bardzo dobra i co najważniejsze kolejna świetna okładka.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Męczę nowy Motorhead od paru dni ale żadna melodia nie zostaje mi w pamięci, może powinienem odłożyć słuchanie na jakiś czas. Xniwax to przecież oczywista oczywistość że ciągle grają ten sam album, inaczej nie słuchałbym ich od kilkunastu lat, z tym że to bardzo dobra płyta muszę jeszcze poczekać. Na pewno

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) był dla mnie jedną z lepszych płyt od ładnych paru lat a czas Aftershock musi jeszcze nadejść.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • 1 miesiąc później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.