Skocz do zawartości
IGNORED

Steven Wilson Koncert Zabrze 'Dom Muzyki i Tańca'

peterrich

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nie byłem ale kolega z roboty pojechał, jak wróci to podpytam. Nie spodziewam się żeby była kaszana. Pewnie dla odmiany było genialnie, jak to u Wilsona :-)

Steven na swoim profilu na fb wrzucił foty z Zabrza. Napisał mi właśnie :-))) często mi coś pisze. Ikea do mnie pisze, lidl, Metallica, Adrian Belew :-))

tutaj też foto-relacja

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Kaszana ? żartujesz :-( , genialnie było to mało powiedziane.

Dźwięk z niespodziankami, oczywiście dla tych którzy byli pierwszy raz na koncercie Stevena Wilsona.

Koncert trwał 2.5 godziny owacje na sam koniec na stojąco trwały nie przerwanie prawie przez 4 minuty :-)

Chcę znać opinie innych osób którzy również byli na tym koncercie w Zabrzu.

owacje na sam koniec na stojąco trwały nie przerwanie prawie przez 4 minuty

Zwykła kurtuazja i próba wymuszenia bisów.

Tak jest na każdym koncercie, a w dodatku polska publiczność jest niedopieszczona. :)

Zwykła kurtuazja i próba wymuszenia bisów.

Tak jest na każdym koncercie, a w dodatku polska publiczność jest niedopieszczona. :)

Trzeba było być na koncercie to nie była próba wymuszenia bisów tylko podziękowanie !!! taka różnica

Nie zgadzam się że tak jest na każdym koncercie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.