Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki amplituner kina domowego do kolumn stereo Jamo S608?

cwibel

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

Kupiłem kolumny podłogowe stereo, Jamo S608. Jak widać nie jestem wymagającym słuchaczem:) Potrzebuję kupić koniecznie używany, jak najnowszy amplituner kina domowego do 800 złotych, ponieważ za jakiś czas zamierzam dokupić kolejne kolumny i tu zaczyna się problem.

Zdecydowałem się na firmę Denon, ale nie mam pojęcia jaki model wybrać. Mój pokój ma 19,68m2. Muzyki oczywiście będę słuchał w stereo. Bardzo proszę o pomoc w wyborze modelu amplitunera. Może nie koniecznie Denon?

Z góry dziękuję za pomoc

Pozdrawiam

A może dorzuć 200-300 zł. i pomyśl o Onkyo TX-NR525, będziesz miał nowe z gwarancją urządzenie.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

A może dorzuć 200-300 zł. i pomyśl o Onkyo TX-NR525, będziesz miał nowe z gwarancją urządzenie.

Sprawdzałem teraz na allegro. Model o którym mówisz kosztuje od 1399 zł To zdecydowanie za dużo. Jak już mówiłem maksymalnie mogę wydać 800 zł. Mógłbym prosić o podanie kilku używanych modeli Denona, Onkyo czy może innej firmy?

Witam wszystkich,

Kupiłem kolumny podłogowe stereo, Jamo S608. Jak widać nie jestem wymagającym słuchaczem:) Potrzebuję kupić koniecznie używany, jak najnowszy amplituner kina domowego do 800 złotych, ponieważ za jakiś czas zamierzam dokupić kolejne kolumny i tu zaczyna się problem.

Zdecydowałem się na firmę Denon, ale nie mam pojęcia jaki model wybrać. Mój pokój ma 19,68m2. Muzyki oczywiście będę słuchał w stereo. Bardzo proszę o pomoc w wyborze modelu amplitunera. Może nie koniecznie Denon?

Z góry dziękuję za pomoc

Pozdrawiam

Witam, posiadam aktualnie na sprzedaż ampli Denon avr 1513 . Cena do uzgodnienia. Amplituner kupiony we wrześniu tego roku. Gwarancja producenta 2 lata.

Dziękuję bardzo wszystkim za odpowiedź. Mam możliwość zakupu amplitunera Denon AVR 1311 w bardzo dobrej cenie na gwarancji. Czy będzie on się nadawał do moich kolumn i późniejszej ich rozbudowy o pozostały zestaw Jamo S608?

Nie. To bardzo słaby i niski model.

Dzięki wielkie za odpowiedź. Jak już wspomniałem nie jestem wymagającym słuchaczem. Czy to oznacza, że ten amplituner w ogóle nie będzie działał z dwoma kolumnami podłogowymi stereo Jamo s608 czy w pełnym połączeniu kino domowe 5+1?

Bardzo proszę o wyjaśnienie i dziękuję za wyrozumiałość.

Będzie działał. Tzn uruchomi się a z kolumn będzie szedł dzwiek.

Różnica jednak pomiedzy tym amplitunerem a tymi zaproponowanymi przeze mnie jest olbrzymia. Chodzi o to abyś naj wiecej ile się da wycisnał z kolumn.

Będzie działał. Tzn uruchomi się a z kolumn będzie szedł dzwiek.

Różnica jednak pomiedzy tym amplitunerem a tymi zaproponowanymi przeze mnie jest olbrzymia. Chodzi o to abyś naj wiecej ile się da wycisnał z kolumn.

Dziękuję bardzo.

Temat do zamknięcia

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.