Skocz do zawartości
IGNORED

Amare Musica serwer, transport plików PL

Szymon

Rekomendowane odpowiedzi

Super Panowie! Gratuluję projektu i mocno mu kibicuję. Róbcie swoje i nie przejmujcie się ciągłymi narzekaniami tych, co oczekują pełnej spowiedzi i zdjęć na każde ich życzenie.

Jak będzie gotowy to będzie... i ja też chętnie ustawię się w kolejkę do odsłuchu.

Powodzenia!

Ja również dołączam się do gratulacji i wstrzymuje się z decyzją zakupu strumieniowca do czasu wypuszczenia Waszego produktu na rynek

strumieniowiec, lampy i tuby

Czy jest może przewidziana opcja obudowy koloru czarnego ?

<iframe src='http://gunclub.ea.com/pl/profile/12192e93-377a-4251-95e2-3177f9f381d4/embed' height='410' width='468' scrolling='no' ></iframe>

Jeżeli to będzie anodowane w Polsce, to przemyślałbym zakup koloru czarnego. Słyszałem od bardzo wielu osób, że polskie firmy nie są w stanie tego dobrze zrobić. Jeden z naszych producentów przerobił już kilkunastu dostawców, i w efekcie anoduje za granicą.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Jeżeli to będzie anodowane w Polsce, to przemyślałbym zakup koloru czarnego. Słyszałem od bardzo wielu osób, że polskie firmy nie są w stanie tego dobrze zrobić. Jeden z naszych producentów przerobił już kilkunastu dostawców, i w efekcie anoduje za granicą.

Mam już taka obudowe od kilku lat i nic się nie dzieję, ważniejsze jest z jakiego aluminium zrobiona jest obudowa

Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka

To w takim razie pogratulować.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

jeszcze jedna propozycja ktora moze sie przydac. dobrze bylo by miec mozliwosc optycznej izolacji odtwarzacza od reszty sieci domowej. proponuje zamiast portu sieciowego zainstalowac gniazdo sfp. wtedy mozna sobie wlozyc dowolny moduł gigabitowy czy to swiatlowod czy tez zwykle utp. nikt tego niema. Koszt pewnie niewielki przy produkcji a daje duzo mozliwosci. opis standardu tu :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

wtedy gdy chcemy odizolowac odtwarzacz kupujemy modul swiatlowodowy, patchcorde optyczny i na druga strone konwerter swiatlo na utp. konwerter zasilamy analogicznie jak domowa siec ale dzieki temu iz po drodze jest swiatlowod to zaklocenia nie przechodza do odtwarzacza.

(oczywiscie mozna to zrobic dla urzadzen z normalnymi portami utp za pomoca 2 konwerterow ) lub uzyc separatora np:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

TIdal Audio Contriva Diacera SE / Denafrips Terminator+ 12th / Denafrips arce / Monobloki Purifi 1et9040ba / Denafrips Athena / Velodyne Sc1250 +  Wilson Benesh Torus

Czyli byłaby opcja czrnej obudowy,czy też nie bardzo ?

<iframe src='http://gunclub.ea.com/pl/profile/12192e93-377a-4251-95e2-3177f9f381d4/embed' height='410' width='468' scrolling='no' ></iframe>

Podobno chęć zadowolenia wszystkich, to prosta droga do porażki :)

Marcin wrzucisz jakieś foto tej płyty głównej czy mamy czekać na gotowca i oceniać tylko walory soniczne?

Macie jakieś autorskie rozwiązania, które dają przewagę nad obecnymi konstrukcjami?

Marcin wrzucisz jakieś foto tej płyty głównej czy mamy czekać na gotowca i oceniać tylko walory soniczne?

Macie jakieś autorskie rozwiązania, które dają przewagę nad obecnymi konstrukcjami?

Szymon , emocje trzeba z umiarem przekazywać :-)

Foty będą ale napewno nie wszystkiego, trzeba trochę sie chronić.

Na szybko pigułka

:-)

Zasilacze, zegary crystec, xmos, lundale, plyta główna przebudowana , SOFT.

Szymon , emocje trzeba z umiarem przekazywać :-)

Na szybko pigułka

:-)

Zasilacze, zegary crystec, xmos, lundale, plyta główna przebudowana , SOFT.

Czy te trafa Lundahl-a będą użyte w zasilaczu czy na wyjściach?

Ja ostatnio odkryłem, że w moich Loganach CLX siedzą trafa japońskiego specjalisty Tamury. Co mnie bardzo uradowało :)

Jaki jest wybór softu pod Linuxa bo pod Win to już wiem.

Z jakiego programu i nakładki korzystacie. Użytkownik będzie mógł w tym grzebać czy soft będzie wgrany na stałe?

Czy te trafa Lundahl-a będą użyte w zasilaczu czy na wyjściach?

Ja ostatnio odkryłem, że w moich Loganach CLX siedzą trafa japońskiego specjalisty Tamury. Co mnie bardzo uradowało :)

Jaki jest wybór softu pod Linuxa bo pod Win to już wiem.

Z jakiego programu i nakładki korzystacie. Użytkownik będzie mógł w tym grzebać czy soft będzie wgrany na stałe?

Serwer będzie zamkniętą platformą. Założenie serwera , ma działać jak CD. Nie trzeba być informatykiem by grac z naszego serwera. Nie masz tableta niema problemu jest poczciwy pilot :-)

Staram sie odpowiadać na bieżąco, mamy trochę pracy dlatego idzie to wszystko ociężale.

Na tym etapie rozwoju świadomości oraz rynku

warto pozycjonować produkt na jak najbardziej racjonalnych wartościach bezwzględnych

względnej możliwości sprzętu -

myślę, że na nasz polski rynek granice 5 - 10 - 15 tyś zł są rozsądne i do przyjęcia

- przy warunku, że 10 tys to już jest Bardzo Wysoka Półka - a 15 to Hi...

ponieważ wiele osób ma ochotę się przesiąść na pliki - inicjatywa bardzo potrzebna!

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

Będzie jakaś firmowa aplikacja do sterowania z tabletu,telefonu?

Atmosfera jak przy budowie nowego promu kosmicznego, albo innego rewolucyjnego rozwiązania. :)

Jeśli projekt okaże się rewelacyjny, to nieuniknione jest zagrożenie "reverse engineeringu", więc i tak

żadna tajemnica się nie uchowa ... Czego przewrotnie Wam życzę. :)

Marcin-utopia, rozwazaliscie sfp czy juz zapozno ? tak z ciekawosci pytam

TIdal Audio Contriva Diacera SE / Denafrips Terminator+ 12th / Denafrips arce / Monobloki Purifi 1et9040ba / Denafrips Athena / Velodyne Sc1250 +  Wilson Benesh Torus

Będzie jakaś firmowa aplikacja do sterowania z tabletu,telefonu?

Tak ale nie w dniu premiery :)

Marcin-utopia, rozwazaliscie sfp czy juz zapozno ? tak z ciekawosci pytam

za późno projekt skończony tak jak już pisałem czekam tylko na obudowy

Gość wieslaw119

(Konto usunięte)

Tak ale nie w dniu premiery :)

Rozważyłbym przesunięcie daty premiery.

O opakowaniu w klasie produktu nawet nie ośmielam się wspominać.

Nie rozłóżcie tego od razu na starcie.

Rozważyłbym przesunięcie daty premiery.

O opakowaniu w klasie produktu nawet nie ośmielam się wspominać.

Nie rozłóżcie tego od razu na starcie.

co masz na myśli?

Czy ktoś z Państwa miał do czynienia z tym serwerem Burmestera?

Co prawda nie tak piękny i skomplikowany jak Trinity ale może gra przyzwoicie.

Sly pasowałby Ci do systemu. Ogólnie najładniejszy serwer jaki widziałem. Niestety nie można go posłuchać w PL :(

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

post-874-0-38731900-1390079254_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Tak ale to nie jest transport a cały odtwarzacz z wbudowanym DAC i dyskami. W Niemczech jest nr 1 ale mnie interesuje tylko czysty transport.

Może jednak warto posłuchać? Nie kusi Cię żeby mieć komplet. Pewnie za transport też może robić, wyjść mu nie brakuje :)

Nie kusi mnie i tu ciebie zaskoczę.... :-) Design super, uźytkowo też ale jakoś takiej integry nie chcę skoro mam zrobione wszystko pod NAS-y. Czekam na wypasiony transport.

Nie kusi mnie i tu ciebie zaskczę.... :-) Design super, uźytkowo też ale jakoś takiej integry nie chcę skoro mam zrobione wszystko pod NAS-y. Czekam na wypasiony transport.

Pewnie kiedyś takowy wypuszczą. Na razie czekamy...

Chyba pomyliłeś z czernieniem stali fakt niektóre technologie potrafią wyglądać super-głęboka wciągająca wszystko czerń rodem z wnętrza lustrzanek.

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.