Skocz do zawartości
IGNORED

CD Player do około 400zł

ZPlayer

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!

Proszę Was o pomoc w następującej sprawie - wyborze cd playera do około 400zł(tak zwana ruchoma granica, nie musi kosztować maxa, może mniej - limit zależny od oferty). Zastanawiałem się nad kupnem na licytacji maratanza cd63se lub 67 mkII. Jednakże nie zdecydowałęm się, a teraz już nic takiego w rozsądnej cenie nie ma... Myślę, że CD Player w tym budżecie to jakiś antyk :) Soniaki ES, stare marantze itd. Proszę Was o pomoc w wyborze najlepiej konkretnej oferty (allegro, ebay itp.).

Jak chodzi o słuchaną przeze mnie muzykę, to jest to ładnie nazywany "metal symfoniczny". Należy czytać, żę latam pomiędzy muzyką klasyczną, a death metalem :)

Najlepiej, gdyby owy CD player posiadał jeszcze wyjście na słuchawki, bo słucham na zmianę na słuchawkach i kolumnach, a do zakupu wzmacniacza jeszcze dopiero się przymierzam :)

Pozdrawiam!

https://www.audiostereo.pl/topic/108417-cd-player-do-oko%C5%82o-400z%C5%82/

Dzis sie pojawil:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Moim zdaniem ciekawszy od CD-67, 63 itd i ma KSS-240A. Cena 300zl to dobra oferta. Zazwyczaj trzeba bylo placic okolo 400zl.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

?👈

mogę ci sprzedać mało używaną modyfikowaną Yamache 396 ,gra naprawdę dobrze ,mocno dynamicznie ,stan idealny gra lepiej niż te Marantze ,cena to 200zł plus koszt wysyłki

za kolejne 200zł wzmacniacz słuchawkowy od Kuleszy ,wzmacniacz ten gra jak wzmacniacze za 1000zł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.