Skocz do zawartości
IGNORED

Ile cali do mojego pokoju?

GalaktycznyRolmops

Rekomendowane odpowiedzi

Sygnał HD - przecież to jasne. Nikt nie sugerowałby siadania półtora metra od 40-celowego telewizora wyświetlającego film DVD.

Czyżby? dobrze wiesz że sygnał HD ten z telewizji jest nierówny temu nadawanemu z blueray-a.

Tabelka nie jest profesjonalna.

Tabelka czy sygnał z TV..... tabelka podaje max. odległość by nie zatracić idealnego oddania szczegółów, prawda....czepiasz się. ;)

Ps. Tu jest szerszy komentarz do tej tabelki może coś wniesie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Kupuj największy na jaki Cię stać. Z czasem przekonasz się, że nawet 55" wcale nie jest za dużo. W każdym razie 50" minimum, kup mniejszy, a za kilka miesięcy będziesz sobie pluł w brodę.

To najlepsza rada. 55' byłby super, 50' bardzo dobrze, 46' minimum.

Pamiętaj że filmy HD są najczęściej z pasami, z 50' robi się 42' i już nie jest tak fajnie.

W przypadku pełnowymiarowych gier, filmów - 42 ujdzie, ale celowałbym mimo wszystko w większy.

To najlepsza rada. 55' byłby super, 50' bardzo dobrze, 46' minimum.

Pamiętaj że filmy HD są najczęściej z pasami, z 50' robi się 42' i już nie jest tak fajnie.

W przypadku pełnowymiarowych gier, filmów - 42 ujdzie, ale celowałbym mimo wszystko w większy.

Dokladnie najgorzej wpieniaja mnie te pasy i zeby zona sie zgodzila przy zakupiemojego tv to kupilbym 65 cali, na szczescie juz dojrzala do tej decyzji i nastepny tv bedzie wlasnie 65-70 cali...

"Przyszłość należy do tych, którzy wierzą w piękno swoich marzeń."  Eeleanor Roosvelt

ja mam >100" i z ~3,5m i jest świetnie.

porządny obraz fhd wygląda jak żyleta.

pixeli nie widać.

i powtórzę za kimś tam ... im więcej cali tym lepiej.

gdybym kupował tv (co mnie zupełnie nie kręci) to bez względu na wszystko brałbym max na jaki mnie stać.

a że g...o to tanie ostatnio jak barszcz, to poniżej 60" bym się nie rozglądał.

... żeby był jakiś porządek i sens tego wszystkiego nieznanego i tajemniczego, stworzył człowiek bogów, osadził ich w miejscach niedostępnych i ich mocom oddał swój los ...

Jakiś czas temu znalazłem taką aplikację. Myślę, że jest ona wiarygodna i sam się nią wielokrotnie posiłkowałem

Do wyboru różne rozdzielczości, proporcje ekranu. Sądzę, że pasuje do tej dyskusji.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jakiś czas temu znalazłem taką aplikację. Myślę, że jest ona wiarygodna i sam się nią wielokrotnie posiłkowałem

Do wyboru różne rozdzielczości, proporcje ekranu. Sądzę, że pasuje do tej dyskusji.

Ukryta Zawartość

Zawyża jeszcze bardziej nie podana wyżej tabelka

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.