Skocz do zawartości
IGNORED

Branża na Forum Audiostereo.

fox733

Rekomendowane odpowiedzi

Moderatorzy nie są przeciwko Wam

Może od teraz nie będą, ale w przeszłości byli. Oczywiście selektywnie.

Zawsze reaguję takim odwetem,

A musisz reagować w taki sposób (odwet) ? To nakręca spiralę. Nie potrafisz np. sarkastycznie ?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

(...)

A musisz reagować w taki sposób (odwet) ? To nakręca spiralę. Nie potrafisz np. sarkastycznie ?

Oczywiście,ze muszę. Swoje pierwsze wpisy na Audiostero.pl zaczynałem "Witam!" i kończyłem "Pozdrawiam!". Mimo to atakowano mnie mnie chamsko w watkach o kolumnach Tonsilu, Rotelu, a nawet w Kinie Domowym, czy nie mówiąc już o Bocznicy.

Nie zaczynam personalnych ataków i nie nakręcam spirali nienawiści. Ma jasno sprecyzowane poglądy - tego niektórzy nie mogą znieść. Do tego na Bocznicy są najemnicy różnych opcji.

Stosowanie sarkazmu nie jest skuteczne. Szczególnie wobec moderatorów - najpierw wpisujących się w nerw dyskusji, a potem kasujących wpisy lub dodających punkty ostrzeżeń - cir.

Zobacz moje wątki autorskie. Staram się żeby ich nie rozwalano i żeby była dyskusja.

Nie zaczynam personalnych ataków i nie nakręcam spirali nienawiści.

Buahahahaha ...

wilk przebrał się skórę baranka i beczy...

Akurat Twoje wpisy to minimum kultury ...

Nie martwcie się patrioci !!!

Za 2 lata Jarosław wygra wybory i popędzi się z całej Polski i z tego forum wszystkich handlarzy.

A złodziei i oszustów z dopiskiem "Branża" się wszystkich powywiesza a ich głowy będą dyndały w specjalnie przeznaczonym na to wątku !!!

Nie będzie paskudny handlarz nic nam sprzedawał ani "Branża" nie będzie odbierała nam bezkarnie naszej krwawicy !!!

Jarosław - polakom-audiofilom błogosław ...

• 3 miesiące później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.