Skocz do zawartości
IGNORED

Kto śmiał?!

wiatrak

Rekomendowane odpowiedzi

Usunąć zdjęcie Hyun'y Kim z dziadowskiego wątku o wuju?

No kto?

I komu ono przeszkadzało?

Hyuna-Ice-Cream-hyuna-33911449-1600-900.jpg

Nie godzi się tak karczować resztki piękna wokół nas...

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

https://www.audiostereo.pl/topic/109047-kto-%C5%9Bmia%C5%82/

Grodzka twierdzi, że Hyuna to facet

Hyuna czasami występuje w spodniach, jest równie piękna oczywiście.

Dla porównania, wyczyn komunistów?

Usunąć zdjęcie Hyun'y Kim z dziadowskiego wątku o wuju?

No kto?

I komu ono przeszkadzało?

Hyuna-Ice-Cream-hyuna-33911449-1600-900.jpg

Nie godzi się tak karczować resztki piękna wokół nas...

maxresdefault.jpg

Widocznie huynowe zdjęcie było.

Kim-Hyuna-photo-session-blue-jacket-WideWallpapersHD-1080p-HD-1920x1080-wallpapers.jpg

Grodzka twierdzi, że Hyuna to facet

4minute-tops-korea-music-chart-with-whats-your-name.jpg

Hyuna z kumplami...

Hyuna czasami występuje w spodniach, jest równie piękna oczywiście.

strasznie koścista suczka i w ogóle, te dzisiejsze bunga artystki to parady szkieletów

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

747 czy nie możesz aktywnie podziwiać tej "piękności" w samotności, zamiast nas tym indoktrynować????

Możesz w ten sposób mieć dużą satysfakcję, a jeśli tak ją cenisz, to przestań jej szkodzić swoją nachalnością narażającą ja na niewybredne komentarze..... które zasługuje tylko Tobie

747 czy nie możesz aktywnie podziwiać tej "piękności" w samotności, zamiast nas tym indoktrynować????

Możesz w ten sposób mieć dużą satysfakcję, a jeśli tak ją cenisz, to przestań jej szkodzić swoją nachalnością narażającą ja na niewybredne komentarze..... które zasługuje tylko Tobie

Kolego wit-old, Kolega raczy zrozumieć sytuację, polegającą na trudności zabezpieczenia satysfakcji dla szerokiego grona odbiorców.

Tak więc uprasza się osoby nie zainteresowane obecnymi kierunkami muzycznymi, o danie przykładu tolerancji zachowań w tym względzie.

Kolego wit-old, Kolega raczy zrozumieć sytuację, polegającą na trudności zabezpieczenia satysfakcji dla szerokiego grona odbiorców.

Tak więc uprasza się osoby nie zainteresowane obecnymi kierunkami muzycznymi, o danie przykładu tolerancji zachowań w tym względzie.

To może najpierw zrób ankietę na forum, czy ludzie chca być indoktrynowani, ilu konkretnie tą Huyną. Dla ułatwienia dodam, że możesz załączyć pytanie: 'Jeśli nie chcesz być indoktrynowany Huynią - podaj przyczyny.' ;)

Kolego on ma misję. Co ja piszę - 'MISJĘ' od bytów wyższych. rozumiesz?! Coś jak KRRiTV.

A na poważnie to jest manifestacja problemów psychicznych.

Powrót po dłuższej przerwie...

To może najpierw zrób ankietę na forum, czy ludzie chca być indoktrynowani, ilu konkretnie tą Huyną. Dla ułatwienia dodam, że możesz załączyć pytanie: 'Jeśli nie chcesz być indoktrynowany Huynią - podaj przyczyny.' ;)

Kolego on ma misję. Co ja piszę - 'MISJĘ' od bytów wyższych. rozumiesz?! Coś jak KRRiTV.

A na poważnie to jest manifestacja problemów psychicznych.

Kolego, wszystko jest manifestacją, proszę się zastanowić nad pryczynowo-skutkową konfiguracją, zamiast pociskać truizmy.

Hyuna jest piękna, manifestacja publiczna tego stanu rzeczy ze strony osoby zewnętrznej wobec podmiotu jest czym?

Nadużyciem?

Kolego romekjagoda, proszę nie doszukiwać się drugiego dna, sprawa jest oczywista.

Kolega jest nieprzygotowany do dyskusji, nie dysponuje potrzebnymi odniesieniami.

W prawdzie na dwa miliardy odwiedzin tego materiału przyjdzie nam jeszcze kilka miesięcy poczekać, lecz ten czas niechybnie nadejdzie, Kolega zdaje się hołdować zasadzie, że rzeczy dzieją się bez ważnej przyczyny, otóż nie, rzeczy dziejąc się posiadają swoją przyczynę, zewnętrzną dostępną dla wszystkich i wewnętrzną, najczęściej na bardzo wielu nieuświadomionych płaszczyznach, lecz mimo to rzeczywistych i funkcjonalnych.

Proszę pisać w sensowny sposób, nie jak powyżej....

Dla Pana może być piękna, ale nie dla wszystkich musi....

A co to ma wspólnego z muzyką? Zwłaszcza dobrą? Wklejona wypocina zespołu (chyba) o poetyckiej nazwie PSY jest beznadziejną szmirą i skłania do smutnej refleksji dokąd zmierza tzw. "muzyka rozrywkowa".

Udział w czymś takim trudno ocenić pozytywnie, chyba, że liczy się "ilość odwiedzin"..

A tu generalnie im gorszy/głupszy materiał tym ilość większa....

Poza tym mam wrażenie, że Kolego w swoim "zapamiętaniu" ładne parę setek wejść ma na swoim koncie;-)

Poza tym mam wrażenie, że Kolego w swoim "zapamiętaniu" ładne parę setek wejść ma na swoim koncie;-)

Mylenie mnie z kimś innym na forum, określa zdaje się już tradycja tego miejsca.

Szanowny Kolego, jeśli pamięć mnie nie myli Kolega zajmuje się muzyką bezpośrednio, liczyłbym jeśli to prawda w takim przypadku na poziom wrażliwości różniący się od wartości powszechnych.

Proszę zwrócić uwagę, że wybory przykładowo "miss" jednak jakaś osoba wygrywa, i nie określa tego mniejszość.

Proszę to właściwie zrozumieć i przenieść na szerszy grunt.

Również większość określa warunki życia w demokracjach, bynajmniej w teorii, choć kierunków i frakcji przecież nigdzie nie brakuje.

Mnie się wydaje, że Kolega czuje się nieswojo w środowisku, któremu trend nadaje właśnie owa większość.

To rodzaj naturalnej selekcji, nikt przecież osobom o innej orientacji kierunku w muzyce nie odbiera praw do funkcjonowania w takiej czy innej niszy.

Mylenie mnie z kimś innym na forum, określa zdaje się już tradycja tego miejsca.

Trochę zbyt często musi Kolega to powtarzać....może warto się głębiej zastanowić dlaczego?

Szanowny Kolego, jeśli pamięć mnie nie myli Kolega zajmuje się muzyką bezpośrednio, liczyłbym jeśli to prawda w takim przypadku na poziom wrażliwości różniący się od wartości powszechnych.

Mnie się wydaje, że Kolega czuje się nieswojo w środowisku, któremu trend nadaje właśnie owa większość.

I tu się muszę zgodzić. Większościowy pęd "internetowych słuchaczy" z laptopów i smartfonów nie jest dla mnie wyznacznikiem jakości i szczerze powiedziawszy dla wszystkich obdarzonych "poziomem wrażliwości różniącym się od wartości powszechnych" nie powinien nim być!

Oczywiście każdy ma prawo do własnego gustu, upodobań czy fascynacji, jednak nie wiem czy powinien się z nimi zbyt nachalnie obnosić...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pozdrawiam

Tomasz

jednak nie wiem czy powinien się z nimi zbyt nachalnie obnosić.

Proszę łaskawie wskazać inną artystkę, która wypromowała nagranie pop do poziomu politycznego?

Już samo przebicie miliarda wejść Gangnam Style na YT, było warte zainteresowania przyczyn.

Pokonanie Anglosasów w ich koronnej dziedzinie, dla Kolegi nie jest wydarzeniem wartym odnotowania i upublicznienia?

To na prawdę nie jest łatwe, komu się to przedtem udało?

Kolega jest w dobrym nastroju i sobie żartuje.

Pozdrawiam Kolegę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.