Skocz do zawartości
IGNORED

McGyver poszukiwany.

ibanezq

Rekomendowane odpowiedzi

Ok niech wszystko ląduje na bocznice tylko niech bocznica będzie udostępniona niezarejestrowanym :) by mogli uniknąć płaczu i zgrzytania zębów

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

Mac to rowny gosc i doswiadczony konstruktor. Pomijajac czysto subiektywne odczucia odnosnie dzwieku to bywalem wiele razy u Niego i zawsze gralo w wysokiej lidze. Wolnosc internetowa pozwala jednak na wyrazanie krzywdzacyc opinii bez znajomosci tematu czy tez samego czlowieka. Opluc jest latwo nie majac w tym nawet zadnego interesu czy doswiadczenia z dana osoba. To jest dopiero spaprana mentalnosc i niski iloraz inteligencji.

PS. Mac ma sie dobrze i obecnie przebywa na Mauritiusie z pieniedzy za tjuning.

The Protagonist DAC by McGyver, Dynaco ST35, Hifiman HE5LE:)

• 2 tygodnie później...

Ale o co chodzi? To nie wątek, żeby teraz roztrząsać czy sprzęt made by McGyver gra lepiej czy gorzej od tego w sklepie.

"Odmienny obraz każde widzi oko a każde ucho inny słyszy śpiew. A każde serce gdy wejrzysz w nie ukaże własną słabość i grzech"

Zagadka dla klientów megakonstruktorów. Czy w teście ABX da się odróżnić Mauritius od Seszeli?

A w teście ABX odróżnisz Łebę od Goa ?

Ciekawe dlaczego wbrew zdroworozsądkowej logice testy ABX nie działają ?

Bo ludzki umysł nie działa wbrew pozorom zdroworozsądkowo ...

• 4 miesiące później...
Gość zbyniu 360

(Konto usunięte)

Witam moich sympatycznych forumowiczow zwracam się do was prośbą osobistą ,czy ktoś z was może mi pomóc z kontaktem do pana adama ostatnio pisał do mnie i jak się umawialismy na lipca po odbiór sprzętu tak teraz nie odpisuje nie mam pojęcia co się dzieje... Sprzet oddany był 5 miesięcy temu a zrobiony bardzo szybko już mogłem odebrać dawno dawno no ale ta kasa teraz coś się dozbieralo a niemogę odebrać może ktoś z was mi pomoże aby pan adam mi odpisał bo na meile to chyba nie ma co liczyć

A w teście ABX odróżnisz Łebę od Goa ?

Ciekawe dlaczego wbrew zdroworozsądkowej logice testy ABX nie działają ?

Bo ludzki umysł nie działa wbrew pozorom zdroworozsądkowo ...

A co to znaczy - zdroworozsądkowo?

Jestem Europejczykiem.

• 2 tygodnie później...
Gość zbyniu 360

(Konto usunięte)

Witam moich sympatycznych forumowiczow zwracam się do was prośbą osobistą ,czy ktoś z was może mi pomóc z kontaktem do pana adama ostatnio pisał do mnie i jak się umawialismy na lipca po odbiór sprzętu tak teraz nie odpisuje nie mam pojęcia co się dzieje... Sprzet oddany był 5 miesięcy temu a zrobiony bardzo szybko już mogłem odebrać dawno dawno no ale ta kasa teraz coś się dozbieralo a niemogę odebrać może ktoś z was mi pomoże aby pan adam mi odpisał bo na meile to chyba nie ma co liczyć

Ponawiam prośbę o możliwość kontaktu z panem adamem znowu zaginął już mi pisał że Jutro wysla odtwarzacz a nagle przestal nawet odpisywać na maile wyslalem kupę z prośba co się stalo i nic! -proszę jak ktoś z was ma z nim kontakt pomóżcie błagam bo co mi teraz pozostało
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.