Skocz do zawartości
IGNORED

Interkonekty zlote DacT(Dual Connect)

zildjian

Rekomendowane odpowiedzi

Purist Audio Design model Dominus i Canorus teź mają domieszki złota ale są B.drogie. Zresztą moim zdaniem to złoto nic ciekawego nie wnosi. A po co tobie złoto w kablach? Chcesz zrobić żonie naszyjnik?

• Redaktorzy

złoto znajdziesz m.in. w przewodach

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

złoto znajdziesz m.in. w przewodach Gabriel Gold

Fr@ntz, a miałeś może okazję na ich odsłuch? Warte zainteresowania Twoim zdaniem? Ja miałem PADy, ale nie przyjęły się u mnie na dłużej.

znakomita separacja i definicja poszczegolnych dzwiekow,czaaarne tlo,zrodla dzwieku wydobywajace sie z roznych plaszczyzn przestrzeni wglab,wokal,barwa.

Mam nadzieje,ze skraje pasma nie sa obciete?

Ktos zna Analysis Plus z domieszka zlota? Kosmos cenowy

• Redaktorzy

Fr@ntz, a miałeś może okazję na ich odsłuch? Warte zainteresowania Twoim zdaniem? Ja miałem PADy, ale nie przyjęły się u mnie na dłużej.

Miałem u siebie przez dłuższy czas (rok, może dłużej) Gabriel Gold Revelation mk I i bardzo je sobie chwaliłem za muzykalność i barwę. Niestety były 6 stopowe, apo zmianie ustawienia systemu okazały się za krótkie i musiały znaleźć nowy dom, czego żałuję, bo były po prostu świetne.

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Miałem u siebie przez dłuższy czas (rok, może dłużej) Gabriel Gold Revelation mk I i bardzo je sobie chwaliłem za muzykalność i barwę. Niestety były 6 stopowe, apo zmianie ustawienia systemu okazały się za krótkie i musiały znaleźć nowy dom, czego żałuję, bo były po prostu świetne.

Dzięki za opis i info. Jaki to pułap cenowy na rynku wtórnym?

Gabriel Gold poszedł z cenami w kosmos - teraz to już po parę tys $ za metrowy IC. Ale na Audiogonie pojawiają się starsze modele po kilkaset $ - to naprawdę ciekawe kable, może nie idealnie neutralne (bo raczej po cieplejszej stronie mocy), ale grają gęsto, gładko, z dużą ilością powietrza, a jednocześnie są szczegółowe i precyzyjne. Nie jest to oczywiście czyste złoto! Ciekawe, z dodatkiem złota, są też kable Francka Tchanga Liveline. Zasadniczo złoto jest ciekawym dodatkiem do kabli, ale jako główny budulec chyba jednak nie spisuje się najlepiej - za ciepło, za grubo jak piszą ci, którzy próbowali.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.