Skocz do zawartości
IGNORED

ONKYO TX-8050 włączanie i wyłączanie z Androida

starki

Rekomendowane odpowiedzi

Jak to jest z ONKYO TX-8050 i włączaniem oraz wyłączaniem go aplikacją na Androida. Bo już kilka razy widziałem informacje, że są z tym problemy? Może ktoś napisać jak to wygląda na najnowszym sofcie.

moja córka ogląda taki serial w którym dzieciaki mają swoja telewizję i jest tam taki dzieciak który bardzo lubi gadzety. Myśle że on może pomóc w rozwiązaniu Twojego problemu. Ja na przykład na telefony krzywo patrzę, a na fartfony w szczególnosci.

moja córka ogląda taki serial w którym dzieciaki mają swoja telewizję i jest tam taki dzieciak który bardzo lubi gadzety. Myśle że on może pomóc w rozwiązaniu Twojego problemu. Ja na przykład na telefony krzywo patrzę, a na fartfony w szczególnosci.

Chyba nie zrozumiałeś pytania. Nie pytałem o telewizyjne fascynacje Twojej córki ani Twoje upodobania dotyczące telefonów.

Chyba nie zrozumiałeś pytania. Nie pytałem o telewizyjne fascynacje Twojej córki ani Twoje upodobania dotyczące telefonów.

zrozumiałem. Ty nie rozumiesz mojej odpowiedzi.

zrozumiałem. Ty nie rozumiesz mojej odpowiedzi.

Pomogę Ci zrozumieć pytanie. Wyobraź sobie amplituner, który jest w innym pomieszczeniu niż kolumny. Wyobraź sobie również osobę, która ma ograniczenia ruchowe a też chciałaby słuchać muzyki i korzystać funkcji sieciowych takiego amplitunera. Może lepiej nie oglądać seriali telewizyjnych tylko więcej czytać i słuchać - wyrabia to wyobraźnię. Jeśli uważasz, że moje pytanie o włączanie i wyłączanie jest niewłaściwe zgłoś je do moderacji. Szkoda, że odpisałeś na tego post bo ktoś z takim samym pytaniem może pomyśleć, że znajdzie tutaj odpowiedź.

shittzu: może lepiej zajmij się czymś konstruktywnym zamiast pisać kocopoły nie wnosząc kompletnie nic do tematu?

starki: na iOS (iPhone 5) działa bez najmniejszego problemu. Niedługo powinien przyjechać Arek to odpalimy na jego szajsungu i Ci potwierdzę :)

Na Androidzie działa bez zarzutów. Nexus 4. Problem w tym, że funkcja musi być aktywna w menu sprzętu, no i taki amplituner nie wyłącza się tak naprawdę jak ma tą funkcję aktywną. Ale działa. :)

Xperia P wyłącza, jednak nie włącza urządzenia.

A czy masz włączoną funkcję LAN Stnadby w amplitunerze? Swoją drogą w instrukcji jaką ściągnąłem ze strony ONKYO nie pisze ile dokładnie prądu czerpie po włączeniu tej funkcji. Yamaha w tej materii jest bardzo precyzyjna i podaje tą informację w instrukcji - 2W.

Może macie rację. Jutro sprawdzę status tej funkcji. Póki co najbardziej mnie intryguje jak spowodować aby pilot od TXa sterował Blu Ray'em (BD-SP809)...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.