Skocz do zawartości
IGNORED

Pytanie do Historyków na Forum czy to prawda?

Tommiashi

Rekomendowane odpowiedzi

zabawne jak fachofcy zeszli juz na rozwalanie Rosji.Panowie najpierw puknijcie sie w swój łeb zdajac pytanie... kto to zrobi i POCO?.

generalnie jak zajma cała ukraine to rowniez nikt nie ruszy dupy..... i slusznie.Natomiast z cała powaga wreszcie patryjoci polscy zaczna trzesc dupa i wreszcie cós beda musieli zrobić i przestana sie zajmowac w kolko smolenskiem i wawelem i kopna maciarka w dupe jako psychopate i wreszcie beda musieli kogos wybrac..

a tak trwa bal nad bale...

Bez Geremków i Mazowieckich komuna też by się skończyła bo zdecydowała o tym sytuacja w Rosji, a nie w Polsce. Jest za to szansa, że zamiast nich byłoby mniej lizidópów zachodnich którzy dali społeczeństwo wydymać bez wazeliny.

Krym zawsze był ruski-a teraz tam jest wiekszość ruskich.

Moze marionetka w rekach Putina jaką jest Janukowycz uciekając do swych braci narodowościowych i językowych przemawiając wczoraj

pokazal prawdziwe swoje oblicze-tzn. człowieczka małego i słabego psychicznie-bo to co pierdzielił w swoim przemówieniu do tego go zobowiązuje.

Z tym konfliktem nuklearnym to bym nie przesadzał-bo na Krym rosjanie ida jak po swoje-bo juz teraz jest to administracyjnie oddzielna enklawa.

Flota czarnomorska z kryjówkami dla okretów mogących sie schowac w wykutych w skalach twierdzach..........mało kojarzycie koledzy-bo stad

wyjście na morze sródziemne i na cała Europę.

Krym juz dla mnie w tym momencie jest rosyjski-nikt tego nie zmieni,przekonacie sie sami.

Fachowce od rozpadu Rosji jako najlepszego zwiastuna dla Polski mają na uwadze pamięć tych 4tys. zamordowanych w Katyniu. W tym szczytnym i jedynie słusznym celu będą popierać ukraińskich banderowców zapominając im te marne 100tys. zamordowanych w 1943 roku na Wołyniu.

Bez Geremków i Mazowieckich komuna też by się skończyła bo zdecydowała o tym sytuacja w Rosji, a nie w Polsce

patrzecie panstwo tyle ze brak polski jakons im ten upadek przyspieszył gospodarczo.Tak wiec jest nadzieja ze teraz spokojnie czekamy na upadek rosji bo juz obecnie ich dochod rowna sie dochodowi włoch i spada.Tak wiec za troche rosjanie...upadna.

tylko nie wiemy czy...znikna.

nieeee...po prostu rozpacz.Bez geremkow komuna by sie skonczyla tak jak cesarstwo rzymskie.To jasne mistrzu a ty te dwiescie lat mialbys dluzej jak lubisz..

ja ci powiem wiecej ..dlatego nie wchodzili bo wiedzieli ze tak czy siak ..pierdolnie.Tylko ten glupi gorbaczof wyslal wojsko na swoj parlament.

Rozwalenie Rosji grozi światowym konfliktem nuklearnym.

Ależ nikt przy zdrowych zmysłach nie zamierza rozwalać Rosji !

Ale np. merykański wywiad już wiele lat temu opublikował swoje analizy w/g których Rosja sama z siebie nie będzie w stanie kontrolować całości swojego terytorium i w ciągu kilkudziesięciu lat amerykanie przepowiadają samoistny podział Rosji wywołany przez czynniki wewnętrzne (narodowościowe, ekonomiczne, polityczne itd).

pijany Gorbaczow mógł obiecywać tereny których nie kontrolował rozpadający się ZSRR ale to była by gadka szmatka której żadna z zainteresowanych stron nie mogła potraktować poważnie . Choć teoretycznie w 1989 militarnie bylibyśmy w stanie utrzymać nowy stan posiadania.

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

Przed kim?

Zrozumcie wreszcie,że teza zawarta we wstępie do wątku jest absurdalnie głupia, nielogiczna i nie warto się nią zajmować.

ale jak podparta nazwiskami.Wystarczy dodac trzy nazwiska, dwie daty i chlopcy..biegna.Czy to nie jest piekne.Czasami to mi zal ze nie jestem kaczynckim.Biegali by w kolko, dookola stolu.

a ile by sie nacytowali ,nawklejali, nakiwali glowami.

Ciekawe jaki interes miałby Gorbaczow proponując Jaruzelskiemu zwrot kawałka Litwy i Ukrainy ???

powiedziałby weźcie sobie bo nas męczą??? Albo wybaczamy i prosimy o wybaczenie???

Ciekawe co ten prawicowy móżdżek piszący takie pierdoły sobie w swoim małym łebku wykoncypował i jak sobie te koncepty uzasadniał.

Ależ to proste!Chodzi o zdezawuowanie Geremka, Michnika,Kuronia itd.

Nie liczy się logika czy prawdopodobieństwo.Ludzie i tak to kupią.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Teza ciekawa. W prawdziwość wątpię. Scenariusz prawidłowy.

Rozszedł się nieprawdopodobny smród czosnku. Jak to u braci starszych.

Przed odpowiedzią, proszę o wywietrzenie hałatów, gdzyż jestem katolickim astmatykiem.

Ależ to proste!Chodzi o zdezawuowanie Geremka, Michnika,Kuronia itd.

Nie liczy się logika czy prawdopodobieństwo.Ludzie i tak to kupią.

A co tu dezawuować? - Odpierdoloło Ci Wojciechu? Przecie to Żydzi. Kuroń nawet chciał nas zapędzić do kowchozów. No i te komunistyczne mendy. ku uciesze innych kretynów posłały go do pudła.

I tam za krótko go trzymały z innym Jewrejem - Modzelewskim. Szkoda, że ten głupi Gomółka, był tak delikatny - skazał nas na żydokomunę, która wydymała nardód, przy okrągłym stole.

Chodzi o zdezawuowanie Geremka, Michnika,Kuronia

Wojtuś Ironizujesz? Prawda?

Jeśli nie, to znajdź w swoim zdaniu 5 słów składających się na bezsens tego zdania.

.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Przed odpowiedzią, proszę o wywietrzenie hałatów, gdzyż jestem katolickim astmatykiem.

A co tu dezawuować? - Odpierdoloło Ci Wojciechu? Przecie to Żydzi. Kuroń nawet chciał nas zapędzić do kowchozów. No i te komunistyczne mendy. ku uciesze innych kretynów posłały go do pudła.

I tam za krótko go trzymały z innym Jewrejem - Modzelewskim. Szkoda, że ten głupi Gomółka, był tak delikatny - skazał nas na żydokomunę, która wydymała nardód, przy okrągłym stole.

tak wiec mamy juz dwoch ktorych mozna pogonic wokol stolu.Nawpierdalali im do glowy w kosciele i nie moga sie zatrzymac..astamtyki. katolickie.

teraz jakis inny franciszek musi ich przytulic, poglaskac po glowie i rosporku i wyjasnic ze nastapila pomyłka bo kosciol katolicki sie pomylił.To chodzilo o .,..syryjczykow.

i znowu zaczna biegac wokoł stolu.

w odwrotna strone.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Muls - ja rozumiem, że trauma, kamienica na Kazimierzu też piechotą nie chodzi.

Ale to nie 1968osmy - jesteś w końcu EUROPEJCZYKIEM niczym prof. Iwiński czy poseł Armand Rywiński czy pan Joński (Dorycki).

Nie pudlem, tylko europejczykiem - co możemy jeszcze dla Was zrobić? Zbombardować Iran?

moja kamienica nie tlumaczy TWOJEJ glupoty tak jak nie musisz sie bac ze cie zydzi wywiaza to telawiwu bo tam takich durnych nie potrzebuja.

porywaja ale potrzebnych.TY jestes nikomu niepotrzebny.

skynyrd,xniwuś

popieprzyło was?

Przeczytajcie jeszcze raz wstęp do wątku.

skynyrd

Co ty z tym czosnkiem?Czasami po urazach głowy zadarzają się zaburzenia węchowe.

Przed kim?

Zrozumcie wreszcie,że teza zawarta we wstępie do wątku jest absurdalnie głupia, nielogiczna i nie warto się nią zajmować.

Oczywiście nie zajmujcie się też "Finansami i handlem" zostawicie to nam bo my to najlepiej potrafimy.

SiedźcieCicho i konsumujcie. Jak wam zabraknie pracy to możecie przecież zawsze emigrować granice macie otwarte.

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Tommiashi - bardziej popierdolonego nicku nie mogłeś wymyśleć? Ale myślisz zdrowo i za to ci chwała.

A o czym w ogóle piszemy w tym watku, bo się zagubiłem?

:)

Muls - co z tymi kamienicami? Bo ja nic nie odzyskuję - jedną zburzyli hitlerowcy, drugą zajumali żydzi-bolszewicy, trzeciej pradziadek się niedorobił.

Ale chociaż mieszkam w przedwojennej :) z odskokiem do Toronto.

skynyrd

Wątek jak widać jest uniwersalny i czego by się nie "tknąć" widać że zmiany "okrągłostołowe" wyszły wielu na pohybel.

Oczywiście nie mówimy o tej bandzie przy korycie i innych banksterach ale o statystycznym Kowalskim.

Dostajesz kolejkę:)

Idiotyzmami nie warto się zajmować.Natomiast to co ty piszesz to insynuacja.

Co jest niby insynuacją?

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Ja napisałem tylko tyle,że ta historia z wyprawą do Moskwy tych panów i ewentualnym oddaniem kresów jest bzdurą.Natomiast ty mi insynuujesz jakobym namiawiał do nieinteresowania się sprawami państwowymi.

W tym szczytnym i jedynie słusznym celu będą popierać ukraińskich banderowców zapominając im te marne 100tys. zamordowanych w 1943 roku na Wołyniu.

Mało kto wie o tak zwanym "sarmackim Katyniu".

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.