Skocz do zawartości
IGNORED

Malezyjski Boeing 777 - co jest grane?

dio

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Też sobie znalazłeś medialny autorytet.

Ukryta Zawartość

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Nikt nie jest tak głupi, żeby prowadzić wojnę atomową (no może z wyjątkiem Rosjan).

(...)

Proponuję, żebyś przeczytał link http://www.spectator.co.uk/features/9181271/how-fascist-is-svoboda/, który wkleił martents w #7 w wątku "Czy globalny konflikt nuklearny jest możliwy?"

Jak widać, mądrego Rosjanina też można spotkać. Przypadek ten pokazuje, że był to zawodowiec, a nie ideowiec czy fanatyk.

"8"

Też sobie znalazłeś medialny autorytet.

A ten Ci się podoba?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Przecież cała broń nuklearna na świecie została rozbrojona, a statek matka czuwa na orbicie. Nasi kosmiczni bracia nie pozwolą aby zginął choćby jeden człowiek, nawet te trupy w TV to tylko manekiny, Arton zapewniał, że Plejadanie strzegą pokoju, a malezyjskie boeingi nie rozbijają się tylko są zabierane w lepsze miejsce by balować z Elvisem. I to nie jest jakaś tam wiara tylko wiedza!

Panowie piszemy o boeingu a nie ooowiadamy bajki o ufo i lrzybyszach z kosmosu watki na tego typu bajki sa.... starczy to tak jak ja bym oisal o kubusiu puchatku w watku o calkiem innej tematyce i jeszcze nie dla dzieci. ..

chwilowy brak działalności w audio.

ARTON55

Napisano 13.03.2014 - 12:23

Możesz także słyszałeś o samolocie, który zniknął w Malezji. Lot 370 był tuż przy wschodnim wybrzeżu na płytkiej wodzie, gdy zachwiał się w powietrzu, a następnie nagle spadł z 35.000 stóp na 0 i zniknął. W tym samym czasie, radar pokazał "samolot", który nagle przyspieszył do 4 lub 5 razy prędkości każdej innej jednostki, unosił się w jednym miejscu, a potem nagle zniknął z ekranu radaru, kilka sekund zanim samolot zniknął także.

malaysian%20airline%20%20rescue.jpg

Jestem bardzo zadowolony, by powiedzieć wam, że pasażerowie i załoga samolotu są bezpieczni i szczęśliwi w sekretnym miejscu. Było kilka statków zwykle w okolicy, i manewr został przeprowadzony bez wysiłku. Jest bardzo nieoczekiwane, że w samolocie jest duża liczba Lightworkers z wielu krajów, którzy są zachwyceni i bardzo entuzjastycznie przyjęli to co zrobiliśmy im, że oni służą jako "zakładnicy", aby przyspieszyć następujące wymagania:

Ich uwolnienie będzie uzależnione od natychmiastowego globalnego porozumienia, że wszystkie kraje teraz będące w posiadaniu jakichkolwiek broni masowego rażenia porzucają je do odparowania niezwłocznie.

Trafna uwaga, wiele "informacji" podawanych w wiadomych wątkach jest zmyślona, zaryzykowałbym nawet, że jakieś 95%. Przecież nikt trzeźwo myślący nie potraktuje poważnie czegoś takiego: "Jestem bardzo zadowolony, by powiedzieć wam, że pasażerowie i załoga samolotu są bezpieczni i szczęśliwi w sekretnym miejscu. Było kilka statków zwykle w okolicy, i manewr został przeprowadzony bez wysiłku. Jest bardzo nieoczekiwane, że w samolocie jest duża liczba Lightworkers z wielu krajów, którzy są zachwyceni i bardzo entuzjastycznie przyjęli to co zrobiliśmy im, że oni służą jako "zakładnicy", aby przyspieszyć następujące wymagania:

Ich uwolnienie będzie uzależnione od natychmiastowego globalnego porozumienia, że wszystkie kraje teraz będące w posiadaniu jakichkolwiek broni masowego rażenia porzucają je do odparowania niezwłocznie.(...)" OK wystarczy tych bajek, szkoda śmiecić.

EOT

...

Pawcio ale mnie ubiegłeś z tą "zmyśloną" wklejką ;)

No widzisz nie odróżniasz tego co ja napisałem od tekstów innych osób , które tu zamieszczam. Cytat jet wyrwany z kontekstu. Czyli dokładnie jak napisałem powyżej a na resztę jak widać nie masz nic.icon_sad.gificon_sad.gificon_sad.gif

Zwracam uwagę ciężko myślącym, że wątek nie jest o mnie.smiley-cool.gif Czy ma to napisać drukowanymi literami?

Czy ma to napisać drukowanymi literami?

Ma to sobie wydrapać na monitorze, co nie zmieni faktu, że jak ktoś wkleja bzdury to jest później z tymi bzdurami identyfikowany, pojął?

I jest odpowiedzialny za to co wkleja, pojął?

Po kiego wklejać teksty , z którymi się nie zgadzasz, indentyfikujesz?

Co chwilę wklejasz jakieś głupoty to teraz staw im czoła :D

To jest forum dyskusyjne. Ludzie wyrażają swoje opinie za pomocą tekstu pisanego. Nie wiem jak można mieć inne zdanie :D

Poprzez wklejki wyrażasz swoje opinie po to żeby zaraz się z nimi nie zgodzić?

Chyba nadajemy na różnych gęstościach albo jesteś po prostu trolem. Nie wiem.

icon_exclaim.gificon_exclaim.gificon_exclaim.gif Uwaga! Wyłącznie dla tych co potrafią zrozumieć .icon_exclaim.gificon_exclaim.gificon_exclaim.gif

Pierwszy raz ta wiadomość pojawiła się 30 lipca. Na stronie Global Research pojawił się raport niemieckiego pilota Petera Haisenko. Przeanalizował on zdjęcia szczątków malezyjskiego samolotu i dotarł do części zdjęć w HD opublikowanych bezpośrednio po katastrofie i usuniętych przez Google w dwa dni później. Po analizie stanu kokpitu, a w szczególności ocalałej jego części mieszczącej się poniżej okna pilota stwierdził, że jest on poszatkowany pociskami z ciężkiego karabinu maszynowego o szacunkowym kalibrze 30 mm.

Przeanalizował też zdjęcia innych ocalałych fragmentów kadłuba Opisał prawdopodobne skutki gwałtownej dekompresji samolotu po wielokrotnym trafieniu karabinem przystosowanym do niszczenia czołgów. Bo w taki właśnie karabin wyposażony jest SU 25 - ukraiński myśliwiec, który w niewyjaśnionych okolicznościach znajdował się obok malezyjskiego samolotu. Odnalazł świadectwa prawdopodobnego rozsadzenia tylnej części kadłuba na skutek gwałtownego wzrostu ciśnienia.

Raport jest niepokojący, ale do wczoraj był jedynym takim głosem. 31 lipca ukazał się materiał nakręcony przez CBC News - wywiad z Michaelem Bociurkiw - ukraińsko-kanadyjskim obserwatorem z ramienia OSCE (Organization for Security and Cooperation in Europe), który jako pierwszy znalazł się na miejscu katastrofy. Jego twarz jest znana tym, którzy oglądali konferencje prasowe organizowane przez OSCE w miejscu katastrofy - to właśnie Michael Bociurkiw je prowadził. Jest oficjalnym międzynarodowym ekspertem badającym przyczyny katastrofy.

Michaelem Bociurkiw potwierdził, że kokpit jest poszatkowany "jakby przez karabin maszynowy, bardzo ciężki karabin maszynowy" oraz że nie znaleziono śladów wybuchu rakiety.... Uf... No to zmienia obraz katastrofy na egzekucję wykonaną przez pilota ukraińskiego myśliwca. Pozostaje pytanie na czyje polecenie?

Na jednym z newsowych portali opublikowano obok siebie dwa zdjęcia: samolotu z czasów II Wojny Światowej oraz fragmentu kokpitu MH17 - na obydwu zdjęciach widać bardzo podobne ślady po ciężkim karabinie maszynowym. Obejrzyj, posłuchaj, poczytaj i... myśl co chcesz.

Bombowiec z II Wojny Światowej

machinegunholesWW2.jpg

Fragment kokpitu MH17

cannonholesMH17.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Proponuję abyś pod każdym swoim postem-wklejką (albo nad, jak wolisz) pisał w formie oświadczenia czy się z tym zgadzasz czy nie.

Bo niby skąd mamy wiedzieć czy tak sobie wklejasz dla sportu (jak te pierdoły o ufo) czy to Twoje zdanie ;)

Będąc zbanowanym w wątku o UFO za to, że nie uwierzyłem w zamieszczane tam brednie uznałem, iż autor nie tylko w nie wierzy, ale też broni ich z niezwykłą zaciekłością.

na obydwu zdjęciach widać bardzo podobne ślady po ciężkim karabinie maszynowym. Obejrzyj, posłuchaj, poczytaj i... myśl co chcesz.

Rakiety z zestawu BUK nie eksplodują bezpośrednio w celu lecz w jego bezpośredniej bliskości stąd ślady po odłamkach.

Poza tym nawet gdyby tak było i pocisk eksplodowałby uderzając w samolot to podczas eksplozji powstają odłamki, które trafiają w inne części samolotu.

Używanie żarówki zamiast mózgu w tej sprawie to żadna chluba.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Rakietami tymi dysponują obie strony. Jestem zdania, że nie zależnie z jakiej broni i która strona jej użyła był to zaplanowanie i nie było to wynikiem żadnego z rozkazów dowódców którejkolwiek ze stron. Na wojnie korzysta zawsze "ktoś" trzeci.

lightagendalogolarge.png

Dlaczego wszyscy tak ślepo wierzą że samolot zestrzelili rosjanie? Przecież to ukraincy najwięcej na tym zyskali,ciekawe też że tuż po katastrofie dysponowali filmem na którym było widać pojazd z którego oddano strzał.I skąd pewność że to był pojazd ruskich a nie ukraińskich przebierańców?

Na wojnie korzysta zawsze "ktoś" trzeci.

to proste - reptilianie!

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

...Używanie żarówki zamiast mózgu w tej sprawie to żadna chluba.

Chyba że to żarówka z Castoramy, co daje idealnie białe światło! ;)

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.