Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

NIe nalezy tolerowac poglądów gloryfikujących ludzi i postawy antypolskie.

ale kolega blysnal poczuciem obiektywizmu

W innym kraju ktos moglby napisac ze nienalezy tolerowac pogladow ludzi i postawy antyrosyjskie/ antyamerykanskie/ antyniemieckie itd

ale powiem ci Tommiashi śmieszną rzecz , takich jak ty sie kataloguje :)

i zaleznie od kraju, by cie skatalogowali na Syberii , w Quantamoo , czy w jakims obozie :)

Edytowane przez Adam Sikora

NIe nalezy tolerowac poglądów gloryfikujących ludzi i postawy antypolskie.

Masz na myśli całą politykę okrągłostołową i wszystkich polityków od lewa do prawa którzy zasiadali w ławach poselskich?

Bo ponoć o ludziach świadczą czyny?

Co złego zrobił Ci Putin? jaką ustawę antypolską wprowadził ? , napadł na Ciebie? , najechał ?, Wiem to pewnie dzięki Putinowi w naszym kraju zlikwidowano przemysł, pozbawiono polaków godnego dostępu do służby zdrowia ,wyemigrowało ponad 3 miliony obywateli i to pewnie dzięki Putinowi mamy największy dług publiczny etc..................

ART...Uczestniczysz w zbiorowej histerii z cyklu "pranie mózgu" ----Polecam wziąść zimny prysznic, i ogólnie zacząć się przyzwyczajać do zimnej wody...........

Szczerze aż dziw bierze że Ci Ruscy jeszcze mają tyle cierpliwości...........

ale powiem ci Tommiashi śmieszną rzecz , takich jak ty sie kataloguje :)

Bardzo dobrze czekam na przydział może być jakaś spółka gazowa lub jej matka albo córka..............

Ciebie nie trzeba katalogować , jesteś "zwyczajnie statystyczny" czyli myślisz tak jak chcą żebyś myślał................:)

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Koledzy kreujący Putina na bohatera, jakiegoś światowego Bravehearta wykazują naiwność trzylatka połączoną ze ślepotą stuletniej staruszki.

Osobiście rozumiem niechęć do współczesnego kapitalizmu, ale kompletnie nie rozumiem dlaczego wywołuje ona uwielbienie dla przebiegłego azjatyckiego satrapy gotowego skręcić kark każdemu kto stanie mu na drodze.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Osobiście rozumiem niechęć do współczesnego kapitalizmu, ale kompletnie nie rozumiem dlaczego wywołuje ona uwielbienie dla przebiegłego azjatyckiego satrapy gotowego skręcić kark każdemu kto stanie mu na drodze.

Hipokryzja Twoja i Tobie podobnych "poraża".

Napisz konkretnie co złego zrobił Tobie , twojej Rodzinie, Twoim znajomym , Twoim współpracownikom, etc Putin?

Nie krępuj się zacznij wyliczać? ...Stać Cię na to żeby sformułować przynajmniej 3 sensowne zarzuty wobec polityki Putina?

Obama da 1mld $ (dla niektorych prezent innych łapówkę) w celu umocnienia naszej obrony przed rosja i ulatownia ataku na rosje... ciężko mi się odnieść do tego czy namto wwyjdzie na dobre czy niekoniecznie. ... ale podejrzewam ze widząc ze Rosjanie nie chcą tak łatwo oddac Ukrainy hameryka pewnie nie chce stracic kolejnego państwa w razie problemów (a wiec Polski) a co za tym idzie wzmocnić Rosji. ...

Edytowane przez antymalkontent

chwilowy brak działalności w audio.

Gość partick

(Konto usunięte)

Koledzy kreujący Putina na bohatera, jakiegoś światowego Bravehearta wykazują naiwność trzylatka połączoną ze ślepotą stuletniej staruszki.

BTW Putina... chyba go bardzo lubią ;]

z16111936Q.jpg

6 czerwca 2014r

Napisz konkretnie co złego zrobił Tobie , twojej Rodzinie, Twoim znajomym , Twoim współpracownikom, etc Putin?

Nie krępuj się zacznij wyliczać? ...Stać Cię na to żeby sformułować przynajmniej 3 sensowne zarzuty wobec polityki Putina?

Czy to nie ty wklejałeś link do wywiadu z Rosjaninem który oceniał politykę Putina?

Przeczytaj go, tym razem ze zrozumieniem.

A tu coś a propos wolności w rozumieniu Putina:

"Państwowa wyszukiwarka internetowa, obowiązek przechowywania danych użytkowników wyłącznie na znajdujących się w Rosji serwerach i dzielenie internetu na poziomy. Co dalej?

- Zasuwamy na pełnej prędkości prosto do Phenianu, do Pekinu nie wpadamy nawet po drodze - stwierdził Anton Nosik, znany internetowy przedsiębiorca i bloger w studiu telewizji Dożd. Zareagował tak, gdy prowadzący zapytał go, na ile aktualne pomysły Kremla można porównać do chińskiego systemu filtrowania sieci."

wyborcza.biz/biznes/1,100896,15886121,Kreml__harce_w_sieci_sie_skonczyly.html

Jestem Europejczykiem.

Jakiego Phenianu, haha. Trochę proporcji.

W Polsce także np sieci komórkowe mają obowiązek przechowywania danych i bilingów przez kilka lat, i jakoś nikt nie mówi o Phenianie Europy.

Bez histerii, mocium panie.

Wyświetl postUżytkownik Tommiashi dnia 06.06.2014 - 10:30 napisał

wyborcza.biz/biznes/1,100896,15886121,Kreml__harce_w_sieci_sie_skonczyly.html

Odpowiesz mi na te pytania co Ci zadałem ? -czy dalej będziesz szczekał i wył z bezradności.

Edytowane przez Tommiashi

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Odpowiesz mi na te pytania co Ci zadałem ? -czy dalej będziesz szczekał i wył z bezradności.

Jaro_747 nie odpowiada. Jaro_747 cenzuruje i stygmatyzuje.

Nie lubia Putina bo zaczal robic dokladnie to samo co USA. Daleki jestem od chwalenia Putnia bo dla mnie to zlodziej i dyktator majacy na uwadze przedwszystkim wlasny i osobisty interes wlanczajac aneksje Krymu bo on patrzy na Rosje tak samo jak Iwan Grozny tyle, ze Iwan byl chyba bardziej inteligentny.

pozdrawiam,

Nie lubia Putina bo zaczal robic dokladnie to samo co USA. Daleki jestem od chwalenia Putnia bo dla mnie to zlodziej i dyktator majacy na uwadze przedwszystkim wlasny i osobisty interes wlanczajac aneksje Krymu

Tobie Putin ukradł ten Krym?

Byłeś na Krymie?

Rozmawiałeś z lokalną społecznością?

...............................................................................

Nie nie byłeś ................

Hehe, czyli jak złodziej zajumie radio sąsiadowi, to jest porządny i prawy. Pewnie jeszcze byś mu jakiegoś fajnego cedeka sprezentował, co? ;)

Moi znajomi Ukraińcy są średnio zadowoleni a Putina by... lepiej nie cytować.

Edytowane przez netboy
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Może by tak przypomnieć, ile terytorium USAmeryka zabrała Meksykowi i to stosunkowo nie tak dawno.

Edytowane przez dziadekwłodek
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Ma. USAmerykńscy politycy twierdzą, że świat (ich chyba?) nigdy nie zaakceptuje aneksji Krymu. Zabór olbrzymich obszarów Meksyku przez USAmerykę został zaakceptowany. Znaczący politycy niemieccy uważają, że zajęcie Krymu przez Rosję jest prawnie uzasadnione, bo był on przekazany bezprawnie Ukrainie. Polscy politycy uważają, że Krymu nie uda się odzyskać militarnie. Nadzieje widzą w tym, iż krymscy Tatarzy zaczną się rozmnażać niczym króliki. Galimatias. Po rozpadzie dwubiegunowego świata - prawo międzynarodowe jest interpretowne zgodnie z bieżącymi potrzebami i układem sił.

i zaleznie od kraju, by cie skatalogowali na Syberii , w Quantamoo , czy w jakims obozie :)

Syberia w moiej rodzinie przez pokolenia była obecna.

ale

skoro fanem jestes Putina i jego metod to skoro za mówienie rzeczy pronatowskich ma sie nieprzyjemności to powinienes rozumieć ,że za mówienie w Polsce rzeczy prorosyjskich tez powinno się mieć nieprzyjemności.

Zaś samo gloryfikowanie Putina w kraju demokratycznym jest równym szaleństwem jak chwalenie szariatu przez kobietę zdradzającą męża. :)

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

No to zaznaczaj, że piszesz globalnie. Bo odebrałem, to jako przytyk do mojego posta.

Nie bądź przewrażliwiony doniosłością własnych wpisów.

Już się podtarłem po tej akcji, ale dzięki za radę.

Ja z kolei mam dla Ciebie taką radę. Pisz na przyszłość do kogo się zwracasz, gdy odpowiadasz pod czyimś postem, bo w końcu przyprawisz kogoś o zawał ze szczęścia.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Daruj sobie chamskie wtręty. Mój wpis wiązał się z wpisami # 941, 942 i 943. Jeżeli uważasz, że jest to " Wpis nie na temat" lub "Podbijanie tematu" skorzystaj z czynnej jeszcze funkcji "Zgłoś".

A skąd ktokolwiek widział których wpisów dotyczył Twój wpis. Na przyszłość zaznacz to i nie będzie wątpliwości. Czy tu na forum ktokolwiek wygląda jak wróż Maciej?

A co do chamskich wtrętów, to nie bądź taki przewrażliwiony na swoim punkcie. ;)

Jakiego Phenianu, haha. Trochę proporcji.

W Polsce także np sieci komórkowe mają obowiązek przechowywania danych i bilingów przez kilka lat, i jakoś nikt nie mówi o Phenianie Europy.

Bez histerii, mocium panie.

Może byś tak zapoznał się z całością problemu?

Porównywanie przechowywania bilingów z tym, co dzieje się w Rosji już teraz a tymbardziej z tym, co jest planowane przez administrację Putina jest po prostu śmieszne.

Nie napiuszę, że głupie i naiwne bo znowu mój wielbiciel SławekR nagrodzi mnie jakimiś punktami.

Jaro_747 nie odpowiada. Jaro_747 cenzuruje i stygmatyzuje.

Tommiashi najpierw mnie podp... do moderacji a póżniej częstuje chamskimi odzywkami.

Ale najśmieszniejsze jest nie to, tylko brednie które wypisuje.

Skąd pomysł, że Putin musi coś mnie, mojej rodzinie czy znajomym, żebym miał prawo go krytykować? Przecież to kompletna niedorzeczność.

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

(...)

Tommiashi najpierw mnie podp... do moderacji a póżniej częstuje chamskimi odzywkami.

Skąd pomysł, że Putin musi coś mnie, mojej rodzinie czy znajomym, żebym miał prawo go krytykować? Przecież to kompletna niedorzeczność.

Mam na myśli całokształt twojej twórczości, a nie pojedynczy przypadek.

Chciałby Jaro żebyś zachował jakiś merytoryczny poziom w tej dyskusji !!

Przecież stać Cię na to!

Bądźmy obiektywni , sam też widzę wiele wad polityki prowadzonej na "Wschód od Bugu" ale to nie znaczy że jeśli ktoś się nie zgadza z tą polityką to musi swojego interlokutora wyszydzać i obrażać.

Proszę o odrobinę kultury !! W końcu jesteśmy Europejczykami ????

Zgadza się JARO??

Zaś samo gloryfikowanie Putina w kraju demokratycznym jest równym szaleństwem jak chwalenie szariatu przez kobietę zdradzającą męża. :)

Tylko czekam na to jak za takie rzeczy w Europie zaczną wsadzać!!!

A wtedy Rosja i Chiny będą oazą wolności..........

Tobie Putin ukradł ten Krym?

Byłeś na Krymie?

Rozmawiałeś z lokalną społecznością?

...............................................................................

Nie nie byłeś ................

Nie w tym rzecz i nie na tym polega problem Putina. Granice obecnej Ukrainy sa sztuczne i Krym tak jak i Donbas czy niektore rejony wybrzeza nigdy etnicznie ukrainskie nie byly. Krym nigdy by nie byl czescia Ukrainy gdyby nie Chruszczow. Teoretycznie nadrabia to co roztrwonil Jelcyn tyle, ze nie czyni to z niego rosyjskiego patrioty. Putin jest najwiekszym zlodziejem jakiego Rosja miala od stuleci, Rosje i Rosjan traktuje jak samodzierzawny car i dzieki takiej postawie i rzadom Rosja caly czas sie cofa. Zajecie Krymu niczego nie zmienia i on to zrobil nie tyle z milosci do Rosjan Krym zamieszkujacych tylko dlatego, ze oprocz wzgledow militarnych mial w tym osobisty interes podbudowania swej pozycji w kraju i odciagniaciu uwagi Rosjan od problemow gospodarczych i stopniowej likwidacji szczatkowych elementow demokracji.

pozdrawiam,

Putin jest najwiekszym zlodziejem jakiego Rosja miala od stuleci, Rosje i Rosjan traktuje jak samodzierzawny car i dzieki takiej postawie i rzadom Rosja caly czas sie cofa. Zajecie Krymu niczego nie zmienia i on to zrobil nie tyle z milosci do Rosjan Krym zamieszkujacych tylko dlatego, ze oprocz wzgledow militarnych mial w tym osobisty interes podbudowania swej pozycji w kraju i odciagniaciu uwagi Rosjan od problemow gospodarczych i stopniowej likwidacji szczatkowych elementow demokracji.

Dalej nazywasz Putina złodziejem ale żadnego konkretnego argumentu nie podałeś !

Piszesz że Rosja się Cofa ale na jakiej podstawie? Cofa w porównaniu do kogo? czego?

Rosja ma problemy gospodarcze ...napisz jakie?

Likwidacja szczątkowych elementów demokracji? ---------Proszę Cię Rosja to inna kultura i inny "rodzaj demokracji" zresztą sam Putin o tym mówi i się wcale z tym nie kryje.

Piszesz o osobistym interesie Putina?

Szczerze

Chciałbym mieć prezydenta który w taki sposób dba o "własny interes".

Niestety mamy klikę która dba o wszystko ale na 100% nie o interes obywateli. Chyba że o tych za Odrą i Atlantykiem.

Dalej nazywasz Putina złodziejem ale żadnego konkretnego argumentu nie podałeś !

Piszesz że Rosja się Cofa ale na jakiej podstawie? Cofa w porównaniu do kogo? czego?

Rosja ma problemy gospodarcze ...napisz jakie?

Likwidacja szczątkowych elementów demokracji? ---------Proszę Cię Rosja to inna kultura i inny "rodzaj demokracji" zresztą sam Putin o tym mówi i się wcale z tym nie kryje.

Piszesz o osobistym interesie Putina?

Szczerze

Chciałbym mieć prezydenta który w taki sposób dba o "własny interes".

Niestety mamy klikę która dba o wszystko ale na 100% nie o interes obywateli. Chyba że o tych za Odrą i Atlantykiem.

Najbogatszy czlowiek Swiata, majatek wartosci $75 mld zrobiony od momentu zostania prezydentem. Wiesz jak go zdobyl? Poczytaj.

Aby zobaczyc jak pozycja Rosji spada w swiatowej gospodarce wystarczy postudiowac statystyki. Od katastrofy ekonomicznej uratowal ja szybki rozwoj gospodarczy Chin dzieki ktoremu ceny surowcow od konca lat 1990siatych wzrosly wielokrotnie a niektorych prawie 20 razy. Bez doplywu tej kasy z ich exportu byloby tam nie wiele lepiej niz w Moldawii.

pozdrawiam,

Oficjalnie Putin zarabia grosze i ma skromny majątek. Jednakże może do woli dysponowac wszystkim co posiada Mateczka Rassija...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Najbogatszy czlowiek Swiata, majatek wartosci $75 mld zrobiony od momentu zostania prezydentem. Wiesz jak go zdobyl? Poczytaj.

Aby zobaczyc jak pozycja Rosji spada w swiatowej gospodarce wystarczy postudiowac statystyki. Od katastrofy ekonomicznej uratowal ja szybki rozwoj gospodarczy Chin dzieki ktoremu ceny surowcow od konca lat 1990siatych wzrosly wielokrotnie a niektorych prawie 20 razy. Bez doplywu tej kasy z ich exportu byloby tam nie wiele lepiej niz w Moldawii.

Znowu nie posiłkujesz się żadnymi faktami.

Napisz proszę jak zdobył majątek Putin?

Pokaż mi jego oświadczenie majątkowe!

Pokaż statystykę jak Rosja spada w światowej gospodarce? ( tylko taką zrobioną nie przez ekspertów z goldman sachs merrill lynch czy morgan stanley )........Co ups nie ma takiej????

Bajdulenia o tym że Rosja ma zapaść gospodarcza można sobie między Bajki włożyć!!!

Póki Co jakoś u nich nie wyprzedano całego majątku bankierom z ww.instytucji i dzięki temu ludzie mają pracę i nie muszą się martwić o swoją przyszłość.

Co jest u nas?????????????????.......... Biedronka Kaufland Lidl Auchan Carrefour Tesco Castorama Leroy Merlin Intermarche ..............wymieniać dalej?????????

Dodać należy że ww.podmioty są najczęściej beneficjentami pomocy ze środków Unijnych.--śmieszne no nie?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.