Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś już w ciągu pierwszej godziny handlu rosjanie wydali na obronę kursu 1,75 mld USD, po tym jak wczoraj i przedwczoraj wydawali po 2,5 mld USD.

Ciekawe jakie mają rezerwy tego smiecia?

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

[/quot

To żadna tajemnica.500 mld.Przy obecnej tendencji do spadku cen paliw,zapowiedzi zwiększenia wydatków wojskowych o połowę i recesji w Rosji to nie jest dużo.Będą kłopoty.

Nie wiem skąd w tobie przekonanie,że Rosja może być samowystarczalna?To bzdura!Oni wszystko muszą sprowadzać.

Ty Tomiiashi naprawdę wierzysz w te kosmiczne pierdoły które wypisujesz???

Jestem Europejczykiem.

• Redaktorzy

[/quot

To żadna tajemnica.500 mld.Przy obecnej tendencji do spadku cen paliw,zapowiedzi zwiększenia wydatków wojskowych o połowę i recesji w Rosji to nie jest dużo.Będą kłopoty.

Nie wiem skąd w tobie przekonanie,że Rosja może być samowystarczalna?To bzdura!Oni wszystko muszą sprowadzać.

Już jakiś czas temu obliczano, ze z tych 500 mld ponad 100 poszło. No a przy takim tempie wydawania jak ostatnio to akurat do końca roku się uwiną i nie będzie za co pomarańczy sprowadzić na święta niestety. Chyba ze za ruble kupi sie czołgi i te czołgi, jak za dawnych dobrych czasów, pójdą do Mozambiku na wymianę za banany. Nawiasem mówiąc pamiętam, jak Rodezja przechwyciła jeden taki transport bodaj sześciu sztuk T-55. Armia rodezyjska sie nie zmartwiła, po wykopsaniu postępowych czołgistów zrobili z tego kompanię zacofanych imperialistycznych tanków, którymi tłukli potem komunistów na Czarnym Lądzie.

Nie wiem skąd w tobie przekonanie,że Rosja może być samowystarczalna?

Ależ oczywiście, że może być. Takie wielkie kraisko? Tylko szkopuł w tym, że za cholerę nie jest. Samo nieuporządkowanie kwestii własności ziemi rolnej kosztuje ich prawdopodobnie połowę żywności, która mogłaby być wyprodukowana w innych warunkach że tak powiem społeczno-politycznych.

Edytowane przez jozwa maryn

[/quot

Po szeregu interwencji już nie mają 500mld.

"Rezerwy walutowo-kruszcowe Rosji spadły już do poziomu najniższego od 4,5 roku - według stanu z 17 października wynosiły 443,8 mld dol. Poprzednio rezerwy FR były mniejsze niż 450 mld dol. w marcu 2010 roku. Najwyższe w historii były w sierpniu 2008 roku - 596,6 mld dol."

Jestem Europejczykiem.

Po szeregu interwencji już nie mają 500mld.

"Rezerwy walutowo-kruszcowe Rosji spadły już do poziomu najniższego od 4,5 roku - według stanu z 17 października wynosiły 443,8 mld dol. Poprzednio rezerwy FR były mniejsze niż 450 mld dol. w marcu 2010 roku. Najwyższe w historii były w sierpniu 2008 roku - 596,6 mld dol."

Takie rezerwy to Putin ma w swojej prywatnej Daczy w Soczi.

Skąd u was takie przekonanie że wszelkie informacje o rezerwach walutowych Rosji są prawdziwe?

Co wyborcza to napisała czy TVN podał w Faktach?

generalnie szkoly maja podział na klasy bo te mlodsze roczniki nie radza sobie w klasach starszych z uwagi na powazniejszy materiał.Wydaje sie ze tego faceta nalezy zignorowac bo po prostu z jakis wzgledów..odstaje.Może szkola specjalna??

generalnie szkoly maja podział na klasy bo te mlodsze roczniki nie radza sobie w klasach starszych z uwagi na powazniejszy materiał.Wydaje sie ze tego faceta nalezy zignorowac bo po prostu z jakis wzgledów..odstaje.Może szkola specjalna??

Generalnie trolla powinno się ignorować. Szczególnie, kiedy jest nim 64 latek zachowujacy sie jak przygłupiasty gnojek. I to nie tylko w tym wątku.

Skąd u was takie przekonanie że wszelkie informacje o rezerwach walutowych Rosji są prawdziwe?

Co wyborcza to napisała czy TVN podał w Faktach?

Są oficjalne dane rosyjskie. Poszukaj, to znajdziesz.

P.S.

To aż tyle Putin nakradł?

Jestem Europejczykiem.

• Redaktorzy

Poinformowaniem koledze chyba nie dorównamy. Stopniem bałwochwalczego uwielbienia chyba również nie, co widać na każdym kroku. Ale proszę sie z profanami podzielić odrobiną tych bezcennych informacji, może też uwierzymy.

A co skończyłeś taką ?

Bo jak czytam te Twoje trollowate wypociny to by Pasowało.

Widzisz mam takie wewnętrzne przekonanie iż wszystkie wiadomości podawane przez "nasze" czytaj "wasze" media są przekręcone o 180"

I jak podają że Rosja ma jeszcze 500mln $ rezerw walutowych to mi się wydaje ma ich 100 razy więcej.

Jak czytam że to separatyści na 100% zestrzelili MH17 to mam nieodparte wrażenie że to na 100 % nie separatyści zestrzelili ten samolot.

Jak czytam coś na temat Rosji i Prezydenta Putina to wydaje mi się że jest zupełnie na odwrót.

Zresztą to działa nie tylko jeśli chodzi o politykę , piekielnie dobrze sprawdza się to w biznesie , jesli ktoś ci mówi Kupuj to ja sprzedaje i odwrotnie.

Wiesz co ta teoria się sprawdza , nigdy ale to nigdy nie ufałem oficjalnej propagandzie i bardzo dobrze na tym wychodzę , od zawsze..........

Poinformowaniem koledze chyba nie dorównamy. Stopniem bałwochwalczego uwielbienia chyba również nie, co widać na każdym kroku. Ale proszę sie z profanami podzielić odrobiną tych bezcennych informacji, może też uwierzymy.

Nie zrozumiałeś sarkazmu,,,,,,,,

P.S.

To aż tyle Putin nakradł?

Nie nakradł a nadrukował.

• Redaktorzy

I jak podają że Rosja ma jeszcze 500mln $ rezerw walutowych to mi się wydaje ma ich 100 razy więcej.

To ciekawy odruch. I kolega troche jednak Rosji nie docenia, bo to nie było 500 mln, i nawet nie 100 razy więcej, tylko 1000 razy więcej. 500 mld konkretnie. Obecnie owszem, już nieco mniej.

Wiadomość z waszego Onetu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jak Ameryka dba o wolność i demokrację .

Ameryka ostrzega przed uznaniem wolnych wyborów ......czyż to nie jest ironia /////////

To ciekawy odruch. I kolega troche jednak Rosji nie docenia, bo to nie było 500 mln, i nawet nie 100 razy więcej, tylko 1000 razy więcej. 500 mld konkretnie. Obecnie owszem, już nieco mniej.

Liczby to nie Clue wypowiedzi........

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Tommiashi

Tommiashi

Ostatnio dużo ci się wydaje....!To wg. ciebie Rosja ma dwa razy większe rezerwy walutowe niż Chiny?Ciekawe!

Jeśli jest tak jak mówisz to wymieniaj dolary na ruble.Zrobisz interes życia.

• Redaktorzy

Ameryka ostrzega przed uznaniem wolnych wyborów ......czyż to nie jest ironia /////////

"Sto lat szlifowania materializmu dialektycznego szepcą mu do uszka, że tylko wybory, w których zwycięża Rosją, są naprawdę wolne" Leopold Tyrmand was, drodzy panowie, dawno przewidział.

Tommiashi ma tak pokaszanione w głowie, że niewygodne informacje odrzuca nawet, jeżeli pochodzą od oficjalnych rosyjskich żródeł. Parę razy podawałem cytaty rosyjskich ministrów, szefów koncernów itp. a on, że to propaganda. Jak to mówią, "ręce i nogi się uginają" :-).

Jestem Europejczykiem.

Kałużyński mawiał-ręce i spodnie opadają.

Kałużyński twierdził również, że Tyrmand to pisarz o słabym warsztacie, do tego plagiacista i mały zakompleksiony człowieczek, który powieściowymi superbohaterami i superjabakami leczy własne kompleksy. Wg Kałuzyńskiego "Zły" był zaledwie pograniczem literatury.

Co się stało Co się stało??????

Co Brakuje porządnych "rakiet nośnych" ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Tommiashi

Co Brakuje porządnych "rakiet nośnych" ?

Ukryta Zawartość

Był to popis iteligencji technicznej USA. Wprawdzie Ruskim też czasami rakiety wybuchają, ale przecież poprawnie myslacy wiedzą, że to głąby są.

"Rosja oferuje pomoc w dostarczeniu zaopatrzenia na Międzynarodową Stację Kosmiczną, po tym gdy amerykańska rakieta uległa zniszczeniu zaraz po starcie. Aleksiej Krasnov z rosyjskiej agencji kosmicznej powiedział, że jeśli tylko pojawi się prośba ze strony Amerykanów, zostanie ona spełniona. W rozmowie z RIA Novosti dodał, że prośba taka jeszcze się nie pojawiła."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Przecież to fajerwerki ku chwale Putina urządzone przez uciśniony lud amerykański jęczący pod batem żydowskich bankierów.

Jestem Europejczykiem.

Przecież to fajerwerki ku chwale Putina urządzone przez uciśniony lud amerykański jęczący pod batem żydowskich bankierów.

Wreszcie prawda.

No To jak to jest z tą amerykańską technologią ?

Jeśli 50 lat temu lądowali na księżycu a obecnie nawet nie potrafią się oderwać od ziemi?

Hihihihih

55314622319250125163.jpeg

Edytowane przez Tommiashi

Potrafią, potrafią.

A Ruskim to rakiety nie spadają?

Chociażby w tym roku Proton-M.

Jestem Europejczykiem.

Potrafią, potrafią.

A Ruskim to rakiety nie spadają?

Chociażby w tym roku Proton-M.

Spadnie za Ruble się nie liczy .

Co innego spadanie za dolary.....:)

Widzisz jak chcesz to potrafisz coś sensownego napisać :)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.