Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

A u nas - w kwartirie gaz,

A u was?

zdaje sie ze w kwartirze kulki stalowe .Ale to jeszcze nie to co gasss dla dzieci w syrii.Mam nadzieje ze i u was bedzie gassss.

Dla dzieci.

Edytowane przez muls

Tak dla ścisłości to AK też robiło takie zamachy w czasie wojny w Berlinie i we Wrocławiu.

Gość

(Konto usunięte)

Gasss z powodu zaniku mózgu wypełnia czaszki czubków w polskich psychuszkach. Oraz u ich zaoceanicznych towarzyszy w chorobie.

Edytowane przez JuG

Gasss z powodu zaniku mózgu wypełnia czaszki czubków w polskich psychuszkach. Oraz u ich zaoceanicznych towarzyszy w chorobie.

Nie trolluj. Do dyktatora wynocha.

chwilowy brak działalności w audio.

Żaden Gassss tylko operacja pod FF przecież każdy normalny się połapie w tej gierce zachodu.

Żenująco niski poziom manipulacji informacją, w PL Wyborcza dominuje ale jak widać pejsatym to na rękę......

C8sijoGUIAAUNwq.jpg

W ONZ Lipa i cyrk :) pani Haley – przedstawia fotkę dziecka z Jemenu dziecko jest zagłodzone fotka od kilku lat jest już na sieci....jak zwykle imperium dobra nie odrobiło zadania,...ale trzeba przyznać że umie rzucać gównem........,

Tylko nie piszcie że to fotomontaż w zamian za to poszukajcie na sieci zdjęcia ludności cywilnej po amerykańskich humanitarnych nalotach .........

C8sWqS_UAAAn4B1.jpg

Jakim trzeba być niedorozwojem żeby uwierzyć w taki artykuł....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Tommiashi

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Gość

(Konto usunięte)

Jakim trzeba być niedorozwojem

Nie wymagaj od ludzi z mułem w głowie myślenia.

operacja pod FF

A to jest jedna z bezpośrednich przyczyn tej operacji. https://www.rt.com/usa/382869-un-haley-assad-syria/

Washington’s priorities in Syria have changed with the new administration, and the US will no longer focus on the removal of President Bashar Assad as a condition for ending the six-year civil war, a top official said.

"Our priority is no longer to sit there and focus on getting Assad out," Ambassador Nikki Haley told a small group of reporters on Thursday.

"Our priority is to really look at how do we get things done, who do we need to work with to really make a difference for the people in Syria."

Earlier in the day, Secretary of State Rex Tillerson said that the future of President Assad “will be decided by the Syrian people.”

PS. Dla tych, którzy uważają RT za mało koszerne - http://www.reuters.com/article/us-mideast-crisis-syria-usa-haley-idUSKBN1712QL http://www.dailymail.co.uk/wires/afp/article-4364592/Tillerson-says-Assads-long-term-status-Syrian-people.html .

Edytowane przez JuG

oni wszyscy w tej rosji zra jakies ..kwasy??

To tylko efekt twardej dyktatorskiej ręki i propagandy i prania muzgu od urodzenia. Ale chyba oni wszyscy sa temu poddawani. Z tego co wiem nirktorym udaje sie z tego wyzwolić. Naszym rosjaninom z audiostereo niestety to nie jest dane.

chwilowy brak działalności w audio.

Nie wierzę, że to efekt propagandy. No, może jeden z nich rzeczywiście jest jej ofiarą. Drugi jest płatnym agentem.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

Poziom chamstwa w tym wątku, przekroczył już wszelkie granice tolerancji. Dla uspokojenia zamykam na 10dni.

Zamknę również każdy następny w którym Wasza stała ekipa zacznie się wzajemnie opluwać!

• 2 tygodnie później...

Prezent z okazji Świąt Wielkiej Nocy :-)

Przywracam wątek w przeddzień upływu nałożonej kary.

Wesołych Świąt życzę Wszystkim bez względu na narodowość i światopogląd.

Mam inne zdanie. Forum służy swym użytkownikom jako miejsce do wypowiadania się w temacie jakiemu jest poświęcone. Bocznica to takie specjalne miejsce, gdzie stali użytkownicy mogą podyskutować na dowolne tematy.

Jeśli temperatura dyskusji staje się zbyt wysoka, a sama dyskusja przeradza się w personalne wojny, to wolę zamknąć całą taka dyskusje, niż ukarać pojedynczych użytkowników. Wychodzę z założenia że to sam temat dyskusji prowokuje takie spięcia, wiec winnych kłótni jest wielu. krzywdzącym Byłoby eliminowanie wyłącznie jednostek. Ich miejsce wszak, zaraz zajęliby pozostali.

Miłych Świąt.

W.

Ale w ten sposób można "załatwić" każdy wątek.Wystarczy,że 2-3 "dyskutantów" podgrzeje atmosferę.Mogą to zrobić nawet celowo.

Jednak, jak zapewne zauważasz drogi Wojciechu, radzimy sobie z takimi, którzy w żaden sposób nie chcieli zastosować się do upomnień moderatorskich. Ich już miedzy nami nie ma.

I zapewniam Ciebie i wszystkich "Boczniaków", że jeśli moderacja zauważy niszczenie wątków z premedytacja, lub na zlecenie, natychmiast usunie winnych.

Nie. Brak najbardziej agresywnych i chamskich osobników, wciąż roszczących sobie prawa do narzucania swego sposobu uczestnictwa w tym forum całej reszcie, to nie pustka. To wyłącznie spokój umożliwiający pisanie również tym, którzy chamstwem się brzydzą. Pisania bez obaw natychmiastowego chamskiego ataku na ich światopogląd, czy pochodzenie.

Łatwo mogłeś zaobserwować będąc tyle razy zbanowanym, że wniosek jaki prezentujesz to kłamstwo. Nie było Ciebie tyle czasu, a forum jednak nie opustoszało i nie wywiało stąd moderatorów. Więcej, to Ty wciąż tu wracasz a my na to zezwalamy, choć nigdy nie napisałeś do nas jednego słowa przepraszam.

Zatem kiedy znów wylecisz z forum za swoje chamstwa, to Ty odczujesz radość pustki, nie forum:-)

a nie przyszlo do glowy ze mnie to wisienka . Nie wracam ale wpadam i wieje nudom tak ze nawet mnie sie nie kce..Lizanie sie i mientolenie to nie moja domena.Ta tak zwana poprawnosc to moze dobre ale dla kota kurdupla.Moderatorzy zawsze sie znajda tak jak zawsze ziobro znajdzie kolegie.Tak czy siak wionie...nudom i pustkom... niezaleznie co w prasie piszom.

tak jak nigdy nie przyszlo mi do glowy dyskutowac z punktami.Mimo ze spokojnie moglbym je wydyskutowac.Znaczace ze twoj tekst tak podoba sie aloszce.Nawet rozumiem jego i ciebie.

aloszka moze niezaklócenie walic swoje kocopały co to nazywaja sie swiatopogladem a moderacja moze spac snem szczesliwego moderatora.Wlasnie w europie zastanawiaja sie jak obudzic takiego...moderatora.

Edytowane przez muls

.Wlasnie w europie zastanawiaja sie jak obudzic takiego...moderatora.

W twojej nacjonalistyczno-ksenofobicznej "europie". W tej w której ja żyje, nikomu nie przychodzi do głowy aby zakazać bronic własnych nacji i zamykać usta ludziom tylko dlatego, że są Żydami, Rosjanami, Polakami, Hindusami, Pakistańczykami, czy czarnoskórym nacjom napływowym.

Ale takiej europy jak twoja wizja na szczęście nie ma. Jest tylko w głowach takich jak twoja. Wypełnionych nienawiścią do wszystkich nie z twojej wsi.

I to koniec mojej rozmowy z tobą.

zdaje sie ze niezupelnie rozumiesz co ja pisze co , tak wiec rozumiem te twoje punktowanie mnie wypelnione miloscia do wontku. .Europa probuje zaczac walke z tym tzw putinowskim swiatopogladem objawionym przez aloszke i juz uruchamia odpowiednie mechanizmy.Nie tylko ona zreszta..Jak widac nie ma to nic wspolnego z rosjanami, zydami czarnymi , persami czy nawet małpami o czym zawsze zreszta pisalem.Nie mialem nic wspolnego z nacjonalizmami faszyzmami i innymi nami..Zrozumienie jak pisza jest darem bozym i wreszcie to zrozumialem..Tak wiec koniec rozmowy ze mna to tez w ramach tej milosci do europy??

Edytowane przez muls

Rosjanie maja takie samo prawo do akceptowania światopoglądu putinowskiego oraz jego obrony, jak Polacy do trwania w światopoglądzie PiSo-rydzyko-kaczyńskim. Równie oddalonym od realiów rzeczywistości i równie szkodliwym dla samych Polaków.

I to jest moje rozumienie prawa do swobodnej wypowiedzi w tematach światopoglądowych na naszym forum.

tak wiec rozumiem te twoje punktowanie mnie wypelnione miloscia do wontku.

Jak zwykle niczego nie rozumiesz.

rosjanie maja ale CO NAS to obchodzi.Niech sami siebie przekonuja a nie przekonuja nas.za pieniadze putina.Dziwnym trafem przekonuja caly swiat tworzac dziwna siec informacyjna.Jak widac tego problemu juz nie ogarniasz.Jakos nie MOZNA dostac sie do INNEI informacji niz putinowska.

Gdyby niemcy mieli internet to tez mogliby nas przekonywac do swych racji w 1938? a ty bys poczekał do 1939?

Edytowane przez muls

rosjanie maja ale CO NAS to obchodzi.Niech sami siebie przekonuja a nie przekonuja nas.za pieniadze putina.Jak widac tego problemu juz nie ogarniasz.

Gdyby niemcy mieli internet to tez mogliby nas przekonywac do swych racji w 1938

Przekonywali bez internetu, radio już było medium powszechnym.

Jeśli ci nie odpowiada bytność na forum users narodowości innych niż polska, to ich ignoruj i nie dyskutuj z nimi. Ja nikogo ze względu na fakt, że nie jest Polakiem i broni swych ideałów, z forum nie usunę.

I na tym rzeczywiście koniec naszej dyskusji.

Szkoda mojego czasu na ciebie.

chyba ktoś ma tu słabe pojęcie, czym jest obrona swojej narodowości czy panstwa, a czym jest bezczelna propaganda.

Przekonywali bez internetu, radio już było medium powszechnym.

Jeśli ci nie odpowiada bytność na forum users narodowości innych niż polska, to ich ignoruj i nie dyskutuj z nim

generalnie to ty NIC nie rozumiesz.Radio rosyjskie mnie nie interesuje takze samo jak ich internet .Natomiast natarczywy rosjanin w polskich mediach zaczyna mnie ciekawic.Tym bardziej im jest ich wiecej i bardziej maja mnie za durnia. Edytowane przez muls

Skoro widzicie w tym co piszą tylko putinowska propagandę, to wykazujcie ją. Dyskutujcie, udostępniajcie dowody na to, ze to wyłącznie propaganda. Przecież nigdy tego nie zabraniałem, ani ja, ani żaden z moderatorów. Ja wymagam wyłącznie zaniechania używania mowy nienawiści i zwykłych chamskich ataków personalnych. A w tym to własnie Wy kochani rodacy i gospodarze, w wątkach światopoglądowych przodujecie. Nie Rosjanie.

Ale jak widzę Wy żądacie linczu. A tego nie będzie. Dopóki koledzy Rosjanie będą pisać zgodnie z regulaminem nikt ich tutaj nie spacyfikuje za to, że ukazują nam wizje postrzegania świata poprzez własna rosyjska mentalność.

Rozmawiajcie, to zawsze prowadzi do lepszego wzajemnego poznania, a czasem zrozumienia swych racji. Tylko posługiwanie się stereotypami i zaszczepiona nienawiścią rodzi konflikty i tragedie.

jasne.. z putinem rozmawiaj poprzez dyskusje.Powiedz to ukraincom.

naprawde nie obraza twojej inteligencji rosjanin ktory pisze ze putin jest fajny i to wielki wodz ale krytykuje go opozycja nieslusznie zreszta bo to najczesciej sa baby rosyjskie mieszkajace za granica brzydkie jak noc a wiec bez srodkow do zycia, zmuszone do..itd itd.

a wiec jesli nie uzył slowa ku..wa to moze według ciebie nadal...dyskutowac na swoim poziomie?

Edytowane przez muls
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.