Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystko jest teraz możliwe, bo Waszyngton przypisał sobie tytuł odebrany Izraelowi: „Narodu wybranego przez Boga”.

hehe

spokojnie

dobrze byloby gdyby potencjalni przeciwnicy Rosji zawczasu zapoznali sie z rosyjska doktryna wojskowa :)

bo potem beda mowic..."nie wiedzielismy ze oni moga uderzyc" :)

Edytowane przez Adam Sikora
  • Redaktorzy

Zastanawiam się, jak można pisać tego rodzaju bezeceństwa o roli USA we współczesnym świecie, będąc obywatelem USA, w dodatku mającym znacząca rangę w polityce i publicystyce tego kraju.

Może źródło w rodzaju "Przegląd Socjalistyczny" stanowi częściowe wyjaśnienie tej tajemnicy. Trzeba ideologa-socjalisty, czyli skrajnego idioty, żeby uważać Rosję za słodki kraj sprawiedliwości społecznej, atakowany przez siły zła.

Edytowane przez jozwa maryn

Trzeba ideologa-socjalisty, czyli skrajnego idioty, żeby uważać Rosję za słodki kraj sprawiedliwości społecznej, atakowany przez siły zła.

Powiedz to ruskim,tym co głosują na tego drania.

CHIny i Rosja zaczely mniej wiecej jednakowo z tego samego ustroju i w tym samym czasie przy czym chiny z gorszej pozycji zarówno surowcowej jak i ideologicznej.Popatrzmy jak to wygląda teraz.Jak dwa zupełnie rózne swiaty a to sie bedzie poglębialo.Niech żyje putinek... ale nie za długo..Ale to co zrobił zasluguje na najwyzsze uznanie...z mojej strony.

Juz mało kto sku.syna lubi ..No oprocz dwóch kgbowców.

Edytowane przez muls

Może źródło w rodzaju "Przegląd Socjalistyczny" stanowi częściowe wyjaśnienie tej tajemnicy. Trzeba ideologa-socjalisty, czyli skrajnego idioty, żeby uważać Rosję za słodki kraj sprawiedliwości społecznej, atakowany przez siły zła.

No właśnie, żeby nie robić z siebie "skrajnego idioty" trzeba czytać ze zrozumieniem i do końca.

"Publikacja tekstu za zgodą autoraTłumaczenie: Tymoteusz Pośpiech

Tekst oryginału dostępny pod adresem:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

I ten były pracownik administracji Regana jako ideolog-socjalista. Bardzo dobre.

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

I ten były pracownik administracji Regana jako ideolog-socjalista. Bardzo dobre.

Wolter podobno nawet nawrócił się na katolicyzm, w świetle tego były reganomista mógł się nawrócić na cokolwiek.

Mysle ze mógł byc nawet komunista ale za taka pensje u Reagana...Moze byc nawet faszysta.Wladimir putinowicz ma to jednak poukładane przemyslane i nie moze by tak luzacko.

wezmy takiego kryze i kurdupla.

wezmy takiego kryze i kurdupla.

muls dobrze sypiasz?Nie kce mi sie liczyć ile razy wymieniasz te osoby,jakby obsesja jakaś czy cuś?

Obrzydliwa propaganda ocierająca się o insynuację. "Na jesieni 2011 r. Schockenhoff przyznał publicznie, że jest uzależniony od alkoholu. Przeszedł wówczas kurację odwykową."

Ukryta Zawartość

Wielu alkoholików w podobnym wieku kończy w ten sposób. Ależby zaraz wina Putina...

Czy przedstawiłeś już swoje pretensje i oskarżenia władzom niemieckim?

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

<br />Nie kce mi sie liczyć ile razy wymieniasz te osoby,jakby obsesja jakaś czy cuś? <br />
jak widac tu mozna nawet sto razy i nie dociera.

a przykladzik prosciutki, banalny.

Czy przedstawiłeś już swoje pretensje i oskarżenia władzom niemieckim?

Odnosiło się to do twoich insynuacji. Do władz niemieckich nic nie miałem w tej materii. W ogóle gratuluje refleksu, choć jak widzę, w twoim przypadku nie o refleks tu chodzi.

Odnosiło się to do twoich insynuacji. Do władz niemieckich nic nie miałem w tej materii. W ogóle gratuluje refleksu, choć jak widzę, w twoim przypadku nie o refleks tu chodzi.

Do mnie fikasz, a Niemiaszkowi nie podskoczysz ;-)?

Swoją drogą przekomiczny jesteś Włodzimierzu z tym swoim nadęciem.

Jestem Europejczykiem.

Do mnie fikasz, a Niemiaszkowi nie podskoczysz ;-)?

(...)

Wałkowałeś już ten temat przez kilka wpisów: #2983, 3001, 3003, 3005 i 3007. Teraz wracasz do tego z jakimś głupawymi komentarzami, które w dodatku nic nowego nie wnoszą.

(...)

Swoją drogą przekomiczny jesteś Włodzimierzu z tym swoim nadęciem.

Szczególnie dla tych, którzy nie podejmują rzeczowej dyskusji. Przypomnij sobie co napisałeś w przywołanych przeze mnie wpisach i zobacz jaki wygląda twoje nadęcie. Owocnej lektury.

Edytowane przez Włodzimierz

"(...)Jak podaje prokuratura w Ravensburgu polityk CDU Andreas Schockenhoff zmarł śmiercią naturalną. - Nie ma żadnych poszlak wskazujących na działania osób trzecich czy użycie przemocy - stwierdził rzecznik prokuratury po tym, jak urzędowi dostarczono wstępny wynik obdukcji.(...)

Prokuratura zarządziła obdukcję, by wykluczyć, że Andreas Schockenhoff mógł ponieść śmierć z czyjejś ręki. Nie było żadnych okoliczności, które by na to wskazywały, ale chciano zapobiec jakimkolwiek spekulacjom.

W obdukcji stwierdza się, że denat zmarł w saunie swojego domu wskutek gorąca. 57-letni polityk był w saunie w sobotę (13.12). Możliwe, że doznał nagłego zatrzymania krążenia albo zasnął.

W klubie parlamentarnym chadeków w Bundestagu, którego Schockenhoff był wiceszefem, mowa była od samego początku o zgonie naturalnym. Prokuratura poinformowała jednak, że zleciła dodatkową ekspertyzę chemiczno-toksykologiczną, której wynik nadejdzie za kilka dni.(...)

Andreas Schockenhoff studiował w Tybindze i Grenoble romanistykę, germanistykę i historię. Po stażu nauczycielskim i doktoracie pracował od roku 1985 jako nauczyciel w gimnazjum w Ravensburgu do czasu, gdy nie zaczął parać się polityką na szczeblu federalnym.(...)

Ukryta Zawartość

Warto zwrócić uwagę na ten fragment: "W klubie parlamentarnym chadeków w Bundestagu, którego Schockenhoff był wiceszefem, mowa była od samego początku o zgonie naturalnym."

Ukryta Zawartość

Wałkowałeś już ten temat przez kilka wpisów: #2983, 3001, 3003, 3005 i 3007. Teraz wracasz do tego z jakimś głupawymi komentarzami, które w dodatku nic nowego nie wnoszą.

Rzeczywiście wiele nie wnoszą, bo już od dawna widać, że bronisz Putina jak tylko możesz i wiele razy kompletnie bez sensu.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Rzeczywiście wiele nie wnoszą, bo już od dawna widać, że bronisz Putina jak tylko możesz i wiele razy kompletnie bez sensu.

Nawet jeżeli bronie to czynie to przy pomocy argumentów opartych na faktach, a nie posługuję się insynuacjami tak. W przeciwieństwie do ciebie.

Gonisz w piętkę Włodzimierzu, nie mówiąc już o odwracaniu kota ogonem.

Skoro niemiecka prokuratura zarządziła badanie ciała do dlaczego pretensje masz do mnie a nie do niemieckich władz???

Widać Putin ma opinię bezwzględnego bandyty na całym świecie i pieprzenie o moich rzekomych insynuacjach jest twoją insynuacją.

Jestem Europejczykiem.

Gonisz w piętkę Włodzimierzu, nie mówiąc już o odwracaniu kota ogonem.

Skoro niemiecka prokuratura zarządziła badanie ciała do dlaczego pretensje masz do mnie a nie do niemieckich władz???

Widać Putin ma opinię bezwzględnego bandyty na całym świecie i pieprzenie o moich rzekomych insynuacjach jest twoją insynuacją.

Chory człowiek jesteś....

nie ma sie co czarowac.Jesli przecietny obywatel od razu mysli ze cos jest na rzeczy i potwierdza to badanie prokuratury niemieckiej która chce wykluczyc to ze cos jest na rzeczy to wyraznie widac ze coś jest na rzeczy...Tyle ze nie tym razem.

Ale odium bandyty zostanie niezaleznie od dzialan agentów GRU.

Alkoholik przekręcił się w saunie własnego domu. Prokuratura wstępnie stwierdziła, że nie było śladów działania osób trzecich, ale dla ucięcia wszelkich spekulacji zleciła pełną autopsję. Partia zmarłego nie twierdzi, że został on skrycie zamordowany. Mimo to forumowi znawcy, którzy mają do powiedzenia wszystko o wszystkich we wszystkich możliwych wątkach na Bocznicy dalej seplenią niedomówienia i nieudowodnione zarzuty. A wystarczy spokojnie poczekać kilka dni na wyniki badań toksykologicznych.

<br />. A wystarczy spokojnie poczekać kilka dni na wyniki badań toksykologicznych. <br />
a czytasz umiesz?to se poczytaj na gorze.I sam czekaj kiedy putin przyzna sie do aneksji ukrainy .

Moze w 2017?A moze....

Moze nawet przyzna sie do litwinienki..Moze.Ale póki co mozesz smialo go bronic.

Alkoholik przekręcił się w saunie własnego domu

Pewnie,że naturalnie umarł. Jak we własnym domu można umrzeć nienaturalnie?

Jak sie ma mały rozumek to można i w takie bajki uwierzyć.Jak we własnym domu to musi naturalnie,argiument nie do zbicia...jest.

Putin nawet do agresji na Ukraine sie nie przyznaje.Też przecież jej nie ma.Tak jak słońca nie ma,bo któś żarówkie dużom zawiesił....wysoko.Kuśwa ile można.

Modrzew co tak wściekasz się ? Władek rozsądnie tłumaczy , trzeba zaczekać i już . Przygotuj się psychicznie na to , iż ta śmierć może okazać się niespowodowaną przez Putina , dobrze wyjdzie Ci to dla zdrowia .

Ufam niemieckiej prokuraturze iż śledztwo przeprowadzi uczciwie .

Nie chodzi o śledztwo, tylko o to, że Wlodzimierz rzuca się jak wesz na postronku na samo podejrzenie, że Putin mógłby kazać kogoś zamordować.

Po czym okazuje się, że coś jest na rzeczy, bo państwo niemieckie również ma takie podejrzenia i zupełnie się z tym nie kryje.

Myślę, że ten drobny w sumie fakt jest bardzo ważny, bo dowodzi klęski Putina w walce o umysły i sympatię Niemców, czyli o coś, na czym niezwykle mu zależało.

Jestem Europejczykiem.

Nie postrzegam Włodzimierza jako rzucającego się jak wesz w tym temacie , w ręcz przeciwnie on najwięcej prowadzi szczegółową dyskusję . Natomiast oponenci prowadzą niski poziom , jakieś prymitywne teksty obrażające i nie na temat . Przykro mi to mówić , a le Ty kolego Jaro też zaniżyłeś poziom dyskusji .

Nie chodzi o śledztwo, tylko o to, że Wlodzimierz rzuca się jak wesz na postronku na samo podejrzenie, że Putin mógłby kazać kogoś zamordować.

Po czym okazuje się, że coś jest na rzeczy, bo państwo niemieckie również ma takie podejrzenia i zupełnie się z tym nie kryje.

Coś wyolbrzymiasz , ja to rozumiem tak jak było napisane , nie stwierdzono osób trzecich , a żeby uniknąć spekulacji to niech robią i okaże się , a kto wnioskował w Niemczech z sekcją to nie ma znaczenia dla wyników ,wyniki nie będą sfałszowane .

Wcześnie poszła insynuacja , że Putin zabił , to i ja pisałem , że naczytał się Mulsa i od tego umarł .

No cóż, jak Włodzimierz zawyża poziom proputinowską propagandą to ja mogę trochę zaniżyć podając dane ekonomiczne.

O insynuacjach i nieustannych żądaniach sprostowania czegoś, czego nie powiedziałem nawet szkoda pisać, bo to już standard.

Jak ja miałem podejrzenia odnośnie śmierci Schockenhoff to były to "obrzydliwe insynuacje". Ale za chwilę okazało się, że zarządzono sekcję zwłok i co? Nasz kolega odszczekał swoje słowa?

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.