Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

ale ty jestes nadymany jak indor,zero poczucia humoru.

Mnie twoje wysublimowane poczucie humoru zwyczajnie nie bawi.

Coś się USA sojusznicy kruszą......

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Coś się USA sojusznicy kruszą......

http://sptnkne.ws/cen5

Wreszcie znalazł się jeden odważny przywódca, który nazwał prezydenta USA po imieniu. Nawet TVN 24 nad tym rozczula się. W polskiej mainstreamowej wyobraźni takie cóś nie mieści się. Przed Amerykanami właściwa jest jedynie pozycja kolanowo-łokciowa, która ułatwia dogłębną penetrację i satysfakcję. Amerykanom.

Biorąc pod uwagę uroczystość powitalną jaką zgotowali Chińczycy Obamie, myślę że zaczyna się nowy trend.......

I tutaj smaczek...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Tommiashi

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Biorąc pod uwagę uroczystość powitalną jaką zgotowali Chińczycy Obamie, myślę że zaczyna się nowy trend.......

Też tak myślę. Trend, że tak powiem stadionowy: Jebać USA.

Może nie koniecznie "stadionowy" ani "salonowy", ale ogólnie taki nowy "zdrowy trend światowy"....:)

Ale rzeczywiście niektóre rzeczy trzeba było nazwać po imieniu......

Marzy mi się kiedyś taki Polski przywódca co by wypowiedział takie słowa pod adresem Merkel,Obamy,Hollanda czy May....

Ciekawe kiedy prezydent Filipin będzie miał wypadek.....?

Edytowane przez Tommiashi

Gość

(Konto usunięte)

Lody na Krymie "Obamka" )))

HMbsqmweQwI.jpg

Marzy mi się kiedyś taki Polski przywódca co by wypowiedział takie słowa pod adresem Merkel,Obamy,Hollanda czy May....

Na razie nawet powtórzyć jak konkretnie został Obama obrażony przez Duterte polskie media (TVN, onet, ...) maja stracha. )))

Może nie koniecznie "stadionowy" ani "salonowy", ale ogólnie taki nowy "zdrowy trend światowy"....:)

Ale rzeczywiście niektóre rzeczy trzeba było nazwać po imieniu......

Ciekawe kiedy prezydent Filipin będzie miał wypadek.....?

Albo Jego (prezydenta Filipn) szofer?

Piotr

Też tak myślę. Trend, że tak powiem stadionowy: Jebać USA.

I myslisz ze bedzie lepiej jak żółtko czy ruskie i inne patologie światowe będą rządzić. Tyle zyjesz i w bajki wierzysz. Ja mam dość syfu z Rosji i tandety z chin. Hamerykance też mają wady ale jak nie oni to kto? Jedynie Europa zachodnia się nadaje ale jest za słaba więc jak chcemy spokoju i jakiejs wzglednej normalności to na razie nie ma wyboru.

chwilowy brak działalności w audio.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

I myslisz ze bedzie lepiej jak żółtko czy ruskie i inne patologie światowe będą rządzić. Tyle zyjesz i w bajki wierzysz. Ja mam dość syfu z Rosji i tandety z chin. Hamerykance też mają wady ale jak nie oni to kto? Jedynie Europa zachodnia się nadaje ale jest za słaba więc jak chcemy spokoju i jakiejs wzglednej normalności to na razie nie ma wyboru.

Nie napisałem, że będzie lepiej lub gorzej. Napisałem tylko, że nasila się pewien trend w polityce innych krajów wobec USA. Wypowiedzi prezydenta filipin to dobrze pokazują. Kiedyś żaden przywódca nie wypowiedziałby się takimi słowami o prezydencie USA albo przywódcy innego państwa.

Najwięcej szkód całemu światu przynoszą amerykańskie patologie. M.in. chińska tandeta, na którą tu narzekasz, jest jednym z widocznych skutków owych patologii.

Edytowane przez Włodzimierz_55692

Rzeczywiście coś zaczyna się dziać.

Czyżby na gruncie walki z "reżimem Waszyngtonu" można zbudować pokój na świecie?

Ciekawy artykuł.

Ukryta Zawartość

Jak widać zakusy Chin na morzu południowochińskim nie są wymierzone przeciw sąsiadom a przeciw USA....

Ukryta Zawartość

Stertyczałe komuchy w sojuszu z narodowymi socjalistami i naiwnymi jelonkami zakochanymi w putinowskiej dyktaturze podniecają się i pocieszają jeden drugiego. Fajny klubik.

Pani Ogórek, była kandydatka SLD w wyborach prezydenckich przyjęła pracę w prawackiej gadzinówce OdRzeczy, Miller chwali Prezesa gdzie tylko może.

Tylko patrzeć, jak wybiorą się na wakacje na Krym.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

(...)

Pani Ogórek, była kandydatka SLD w wyborach prezydenckich przyjęła pracę w prawackiej gadzinówce OdRzeczy, Miller chwali Prezesa gdzie tylko może.

Tylko patrzeć, jak wybiorą się na wakacje na Krym.

Raczej dawno Millera nie słyszałeś.

Stertyczałe komuchy w sojuszu z narodowymi socjalistami i naiwnymi jelonkami zakochanymi w putinowskiej dyktaturze podniecają się i pocieszają jeden drugiego. Fajny klubik.

(...)

Na tym poziomie trwa aktualnie dyskusja w wątku "Polityka"z twoim udziałem. Całkiem dobrze sobie na tobie używają.

Starasz się tamto tu i teraz odreagować?

Gość

(Konto usunięte)

I myslisz ze bedzie lepiej jak żółtko czy ruskie i inne patologie światowe będą rządzić. Tyle zyjesz i w bajki wierzysz. Ja mam dość syfu z Rosji i tandety z chin. Hamerykance też mają wady ale jak nie oni to kto?

Mentalność niewolnika nie mogącego nawet wyobrazić życie bez pana.

W waszej krainie jest to 100x bardziej praktykowane jeśli już o niewolnikach mowa.

Mówisz o obywatelach Rosji pod butem Putina? Nie wszyscy są tacy Jurij, nie bądź dla ziomków taki surowy.

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

Mówię o obywatelach Polski całkiem spora grupa których modli się na pana krajowego chorego na miesiączkę smoleńską a zdecydowana większość których tradycyjnie robi dobrze panu zaoceanicznemu. Tylko z panią europejską ostatnio Polacy zaczynają mieć wątpliwości czy lizać nadal, ale głównym powodem tych rozterek jest nie zamiłowanie do wolności a kolejna perspektywa finansowa bez dopłat.

Już samo to, że Rosjanie mają tylko pana krajowego wskazuje na większy stopień wolności Rosjan i Rosji. Chyba że porównywać stopień wolność od rozumu - w tym Polacy ostatnio są niestety nie do pobicia.

Mówię o obywatelach Polski całkiem spora grupa których modli się na pana krajowego chorego na miesiączkę smoleńską a zdecydowana większość których tradycyjnie robi dobrze panu zaoceanicznemu. Tylko z panią europejską ostatnio Polacy zaczynają mieć wątpliwości czy lizać nadal, ale głównym powodem tych rozterek jest nie zamiłowanie do wolności a kolejna perspektywa finansowa bez dopłat.

Już samo to, że Rosjanie mają tylko pana krajowego wskazuje na większy stopień wolności Rosjan i Rosji. Chyba że porównywać stopień wolność od rozumu - w tym Polacy ostatnio są niestety nie do pobicia.

Juz samo proputinowskie podejście w Rosji wskazuje ja zależność Pan niewolnik zakorzeniona w Rosji. U nas jest to sporo mniejsze. A miesiecznice no cóż dużo u nas emerytów a emeryty zawsze ja starosc szukaja sensu Bóg daje im nadzieję ze cos wiecej jak grób ich czeka. zachód sie starzeje.

Gość

(Konto usunięte)

Juz samo proputinowskie podejście w Rosji

A z jakiego ch.ja mają być anty? Bo różnym obamam się Putin nie podoba?

wskazuje

Na fałszywe polskie stereotypy.

U nas jest to sporo mniejsze.

Tradycyjnie wroga postawa Polaków do każdej praktycznie władzy prowadzi do zaniku Polski, czego liczne przykłady dostarczają podręczniki historii.

Twoja czarno-biała/zero-jedynkowa wizja świata ze światem rzeczywistym nie wiele ma wspólnego. Istotna jest długookresowa rozwojowa równowaga a nie propagandowe skrajności.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Juz samo proputinowskie podejście w Rosji wskazuje ja zależność Pan niewolnik zakorzeniona w Rosji. U nas jest to sporo mniejsze. A miesiecznice no cóż dużo u nas emerytów a emeryty zawsze ja starosc szukaja sensu Bóg daje im nadzieję ze cos wiecej jak grób ich czeka. zachód sie starzeje.

Chory jesteś. Na Rosję i Putina.

I nie tylko...

Chory jesteś. Na Rosję i Putina.

I nie tylko...

A tam chory taka prawda rosyjski propagandzista próbuje wybielac rosje i oczerniac zachód i to tak perfidnie zmyslajac przy okazji no to troche faktów mu przytaczam.

Tu nie chodzi o to czy lubie nie lubię Rosji czy hameryki jestem neutralny w tej chwili ale o to jak jest tu i tu.

Niestety relacje juga czy tommasiego sa klamstwami to co mam im przytakiwac?

Niestety relacje juga czy tommasiego sa klamstwami to co mam im przytakiwac?

Jakimi kłamstwami ?, przytaczamy tylko "niewygodne" fakty!

O na przykład taki.....

Ukryta Zawartość

Jemy sobie nasze jabłuszka na zdrowie a w nich aż ośmiokrotnie przewyższony poziom zawartości chemikaliów...

No chyba wierzysz Szwedom.....

Jak kiedyś napisałem że aby ekologicznie jeść będziemy jeździć do Rosji to Psy na mnie wieszaliście.........

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Tommiashi

Gość

(Konto usunięte)

Jemy sobie nasze jabłuszka na zdrowie a w nich aż ośmiokrotnie przewyższony poziom zawartości chemikaliów...

antymalkontent, nie jedz tyle tych jabłek. )))

http://biznes.onet.pl/wiadomosci/zywnosc/ica-wycofuje-polskie-jablka/t04xy4

Jak podaje telewizja SVT, partię jabłek odmiany Paulared zakwestionowała szwedzka Narodowa Agencja Żywności. Po badaniu miało się okazać, że w kilogramie tych owoców było 0,08 miligrama chloropiryfosu. Dopuszczalna norma to 0,01 miligrama. (...)

Według naukowców, nadmiar chloropiryfosu może przyczynić się do uszkodzeń mózgu.

"w kilogramie tych owoców było 0,08 miligrama chloropiryfosu. Dopuszczalna norma to 0,01 miligrama.

Unia Europejska niedawno drastycznie obniżyła te normy. Wcześniej dopuszczano 0,5 miligrama na kilogram."

Ciekawe, kiedy było owo "niedawno"? Troszkę wczesniej, zawartość tego gie byłaby 6-o krotnie niższa niż zezwala norma.

I jakoś nie słychać o wstrzymaniu sprzedaży polskich jabłek, a tylko wycofaniu jednej partii.

A tekst o ekologicznej żywności z Rosji... :)

Edytowane przez wiatrak

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

"w kilogramie tych owoców było 0,08 miligrama chloropiryfosu. Dopuszczalna norma to 0,01 miligrama.

Unia Europejska niedawno drastycznie obniżyła te normy. Wcześniej dopuszczano 0,5 miligrama na kilogram."

Ciekawe, kiedy było owo "niedawno"? Troszkę wczesniej, zawartość tego gie byłaby 6-o krotnie niższa niż zezwala norma.

I jakoś nie słychać o wstrzymaniu sprzedaży polskich jabłek, a tylko wycofaniu jednej partii.

A tekst o ekologicznej żywności z Rosji... :)

Co to za argument?

Tak czy inaczej wciskają jabłka które aż 8 krotnie mają przekroczoną dawkę pestycydów.....

Jeśli by to jeszcze było w odpowiedzi na "Potop" to bym zrozumiał...., ale pewnie taka dawka w naszych sklepach to norma.,.....

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

najbardziej lubię te fragmenty gdy Włodek, Tomiaszi i troszku JuG gadają sami ze sobą.

Z kim ty gadasz? Trollu jeden.

najbardziej lubię te fragmenty gdy Włodek, Tomiaszi i troszku JuG gadają sami ze sobą.

Czytając ich człowiek zaczyna współczuć sam sobie, że musi męczyć się w biednym kraju uciśnionym przez imperialistów. Całe szczęście, że Rosja - kraina wolności mlekiem i miodem płynąca jest blisko, w razie czego można poprosić tam o azyl :-))).

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.