Skocz do zawartości
IGNORED

Stary,dobry Samsung CRT dziś padł....

zildjian

Rekomendowane odpowiedzi

czekam na odpowiedz Witka,

poza tym-ani tu w watku ani na pw,ktora to rozmowe zainicjowalem,Locco nie w najmniejszym razie nie proponowal mi sprzedazy.Kupie w Saturnie w Gdyni,gdzie mam blisko,a i przedluze gwarancje.

O właśnie jaka piękna reklama.

A wszystkie linki pochodzą z HDTV.com.pl czyli forum kikiego (locoloco)

kiki, przestań na tym forum manipulować ludźmi i wykorzystywać ich.

Nie chodzi o jakieś obrażanie tylko o moralność której tobie (pisownia zamierzona) brakuje.

poza tym-ani tu w watku ani na pw,ktora to rozmowe zainicjowalem,Locco nie w najmniejszym razie nie proponowal mi sprzedazy.Kupie w Saturnie w Gdyni,gdzie mam blisko,a i przedluze gwarancje.

ale reklame sobie robi, a jak zwrócisz się do niego o pomoc on od razu zaproponuje weryfikację jakiś dwóch modeli u Ciebie w domu.

Gość Gość

(Konto usunięte)

ale reklame sobie robi, a jak zwrócisz się do niego o pomoc on od razu zaproponuje weryfikację jakiś dwóch modeli u Ciebie w domu.

Jak wielu innych na tym forum.

A jeśli ma ochotę się pojawić u kogoś w domu i pokazać TV w akcji to tym lepiej chyba.

to co Locco robi,jak zdazylem zauwazyc,jest co najmniej godne uwagi.model,ktore zaproponowal(nie tylko),- E6E jest swietnie i dokladnie zrecenzowany(TRUSTED REVIEWS czy TECH RADAR,WHF, a ten g2i killa lat temu tak sobie zrecenzowal Meridiana G08.2,postanowilem sprawdzic,zgadzalo sie tzn nie wtopilem 12000).

Mysle dzis kupic.A co Ty Witek zaproponowalbys?

zildjian, było w tym dziale kilka tematów które słyną z braku kultury polemizujących o telewizorach.

Robisz kardynalny błąd ponieważ w kwocie 2000zł nie kupisz dobrego LCD-ka. (popyt i marketing wywindował tak wysoko ceny za coś co powinno być tańsze biorąc pod uwagę ilość elektroniki wewnątrz)

Poczytaj ten temat:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jeśli zależy Ci na jakości odtwarzanego obrazu musisz troszeczkę dołożyć i kupić Panasonika ST50 lub ST60, jeśli nie zależy Ci na jakości obrazu to kup w cenie do 2000 zł cokolwiek.

zildjian uwierz jakie jaja swego czasu były na HDTV.com.pl, co ten pan tam wyprawiał i ilu piszących obiektywnie wraz z administratorem "wysłał w kosmos".

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

to moja wlasciwie 1sza wizyta w tej zakladce,zadalem konkretne pytanie i dostalem propozycje.potwierdzilem tu i zagranica.pierwotna cena byla znacznie wyzsza(£800 w UK) a i tak zbieral swietne recenzje.a wydaje sie,ze model odpowiada moim potrzebom

Posługujemy się zawsze informacją w klasie cenowej.

Jeśli się mieszczą różne modele różnych firm - zawsze dostajesz kilka różnych ofert ( o tym się już przekonałeś)

Jeśli do podanych warunków najbliżej jest tylko jeden model to w klasie cenowej otrzymasz dokładnie jedną propozycję.

Model AS 600 powinien pojawić się już w sklepach Euro. SPrawdź w Trójmieście, powinny już być.

Test będzie jutro na stronie.

Od siebie mogę powiedzieć że jest świetny ( porównałem stawiając obok inne modele w klasie cenowej).

Zapraszam na taki pokaz.

W tej klasie cenowej nie widziałem do tej pory takiego wygaszania pikseli i takiej czerni. Naprawdę suuuuuper.

Model jest na matrycy 50Hz.

Model AS650 będzie na matrycy 100Hz.

Ale wydaje mi się że ceny będą dużo wyższe niż to co miałeś dotychczas w propozycjach.

roznica w cenie to 700zet,nie ogladam sportu,moze najpredzej czesc Mundialu,ani TopGEAR ani Formula,tak wiec chyba 50Hz to nie problem.

Jak z matryca w nowszym modelu?

roznica w cenie to 700zet,nie ogladam sportu,moze najpredzej czesc Mundialu,ani TopGEAR ani Formula,tak wiec chyba 50Hz to nie problem.

Jak z matryca w nowszym modelu?

Chłopaki, może weźcie na priv przejdźcie. Albo umówcie się na "HDTV" . Spamiarski wątek reklamowy się zrobił, dlatego przestałem zaglądać na tamto forum. Tam każdy wątek kończył się jak ten tutaj z naganiaczami na priv kiki locoloco i czarnego nindzy.

A tutaj to samo.

kiki nie bądź żyła i daj za friko jakiegoś panasa który Ci zalega na magazynie:))

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Risto,

Pierwszy zbanowalbym kogos,o ile wyczulbym,ze cokolwiek/kogokolwiek mi nagania.

Wlasciwie to jestem wdzieczny kolegom,ze wskazali rozne modele,ktore potem sprawdzilem w roznych recenzjach.

Ad rem, dosc dlugo ogladalem dzis 42e6 vs 42AS600 a takze wersje 39 obu oraz 40 Samsunga.Nie ma watpliwosci,ze wole Panasonica od koreanczyka. Koniec koncow nie znajduje uzasadnienia ,by doplacac 7 stow do 42"AS 600 i kupie 42"e6e,ktory jest do moich upodoban lepszym value for money.

Pierwszy zbanowalbym kogos,o ile wyczulbym,ze cokolwiek/kogokolwiek mi nagania.

kiki robi to zawsze, widzisz nawet nie miałeś pojęcia że tak jest.

ktory jest do moich upodoban lepszym value for money.

W plazma ST60 jak się przedstawia w powyższym?

Napisz w jakich warunkach oświetleniowych testujesz te telewizory.

Ad rem, dosc dlugo ogladalem dzis 42e6 vs 42AS600 a takze wersje 39 obu oraz 40 Samsunga.Nie ma watpliwosci,ze wole Panasonica od koreanczyka. Koniec koncow nie znajduje uzasadnienia ,by doplacac 7 stow do 42"AS 600 i kupie 42"e6e,ktory jest do moich upodoban lepszym value for money.

Do 42AS600 pewnie nie warto dopłacać jeśli patrzysz na value for money.

42ST60 gdyby kosztował nawet ponad 3 tys, a nie tyle samo co AS600 to byłby i tak bardziej opłacalny od tego E6 ;)

kiki nie bądź żyła i daj za friko jakiegoś panasa który Ci zalega na magazynie:))

E tam, darmo. Niech chociaż reklamę wykupi co by ku naszemu wspólnemu dobru nasze forum z kolan się podniosło. Obok na portalu handlowym hdtv to aż kolorowo od reklam , miło tak więc każdy płaci . A u nas co ? Na krzywy ryj?

A jakby tak każdy kto niby to w poczuciu obowiązku koledze forumowemu pomaga banerek by przy okazji wykupił to i pożytek byłby większy , może by nawet Sławek przestał pisać. Tak dużo.

AS 600 panasonic imponuje czernią, a czerń to głębia obrazu.

Im większa czerń tym większa głębia obrazu.

Panasonic w serii AS600 - bo ten sprawdziłem, w elemencie czerni zrobił ogromny skok jakościowy, naprawdę ogromny !

Ciekawe czy inne nowe modele Panasonica będą świeciły podobnie.

Temat dotyczy zakupu telewizora do 2000 zł . I można napisać, że Pioneer "tyż" jest lepszy za 10.000 zł , że Panasonic VT60 jest lepszy za 6500 zł, że Sony W829 za 3999 zł jest lepszy.

Dla założyciela wątku to zwykły spam.

Bo ma nieprzekraczalną kwotę 2000 zł.

Oczywiście można go obrażać pisząc kulturalnie.... ( dałeś dupy...)

Ale kasy ze swojego mu raczej nikt nie dołoży.

A w klasie do 2000 zł Panasonic 42E6 jest super - i tyle...

Gdyby rozmawiać merytorycznie , byłoby więcej czasu dla potrzebujących i oni wynieśli by najwięcej z tego portalu.

Oczywiście można go obrażać pisząc kulturalnie.... ( dałeś dupy...)

To że ktoś pomyślał: "mam 2000 zł i kupię sobie telewizor" , nie znaczy że tak się stanie ponieważ nie udał się prosto do sklepu z tą myślą tylko założył temat celem weryfikacji.

Różni ludzie mu doradzają raz lepiej raz gorzej ale właśnie w tym konkretnym przypadku jeden człowiek doradza gorzej ponieważ nawet nie spytał jakie warunki oświetleniowe ma założyciel tematu i czego ogólnie oczekuje.

Śledząc ten temat doszedłem do wniosku że może gdy napiszę coś ekstremalnego zildjian ruszy trochę głową i zrewiduje swoje błędne myślenie podsycane wciąż przez przedstawiciela handlu.

Gość Gość

(Konto usunięte)

witek_z

Masz oczywiście rację co do zasadności zakupu ST60. On nie ma konkurencji w swojej klasie cenowej.

Kupiłem już dwa swoich sióstr i wiem co potrafi.

Ale jednak autor tematu jako dwa pierwsze kryteria napisał dobitnie.

-cena max 2000zł,

- przekątna max. 41''

Ale jednak autor tematu jako dwa pierwsze kryteria napisał dobitnie.

-cena max 2000zł,

- przekątna max. 41''

Rozumie to doskonale tyle tylko że on przyjmując sobie takie kryteria zapędziłby się w kozi róg.

Już sama przekątna 41 cali z obudową przy odległości trzech metrów mówi mi że człowiek niezbyt dobrze jest obeznany w temacie.

Co się stanie gdy kupi jakiegoś 39 cali LCD-ka za 2000 zł? - nie będzie efektu WOW.

Porada ma być - najlepszy telewizor do podanych potrzeb i możliwości do 2000 zł

I nic więcej.

Obrażanie ludzi, wypisywanie droższych ma się ni jak do prośby pytającego.

Na innych portalach za obrażanie dawno byłyby już BANY !!!

Gość Gość

(Konto usunięte)

Rozumie to doskonale tyle tylko że on przyjmując sobie takie kryteria zapędziłby się w kozi róg.

Już sama przekątna 41 cali z obudową przy odległości trzech metrów mówi mi że człowiek niezbyt dobrze jest obeznany w temacie.

Co się stanie gdy kupi jakiegoś 39 cali LCD-ka za 2000 zł? - nie będzie efektu WOW.

Ja to rozumiem, bo siostra też mi mówiła, żebym jej znalazł jakiś TV najlepiej do 2tzł.

Powiedziałem nie. Masz kupić ST60 i koniec dyskusji.

Kupiła i teraz dziękuje za poradę. Sąsiedzi ją teraz odwiedzają i się wk....ą na jakość obrazu u siebie. Od razu druga też kupiła ten sam.

Ale przecież dla autora tematu może wielkość być nie do przeskoczenia. Brak miejsca np. na większy.

No i może nie ma zamiaru pod żadnym pozorem przekraczać tych dwóch tysięcy z sobie tylko wiadomych powodów.

Jego sprawa. To trzeba starać się mu doradzić w kryteriach jakie podał, bo ST60 i tak nie kupi.

I nic więcej.

Bzdura.

sam jestem przykładem człowieka który kupił plazmę LG jako przejściową w nadziei że szybko kupi oled-a.

po cholerę kupować jakieś odbiorniki do 2000 zł które są guzik warte.

No i może nie ma zamiaru pod żadnym pozorem przekraczać tych dwóch tysięcy z sobie tylko wiadomych powodów.

Nie wiadomo.

Człowiek rozsądny rozważy wszystkie opcje.

Za każdym razem używasz słowa bzdura ?

Ok. Panie Bzdura.

Użytkownik dokonał kilku wpisów gdzie podkreślił ze ma być do 2000 zł .

Może to nie każdy ogarnia ale są ludzie dla których 2000 zł to kupa kasy i uszanuj to Panie Bzdura.

I nic więcej.

Obrażanie ludzi, wypisywanie droższych ma się ni jak do prośby pytającego.

Na innych portalach za obrażanie dawno byłyby już BANY !!!

Darował byś sobie kolego moralizowanie.

Po pierwsze jak piszesz porada. Jak się ma porada do polecania w większości modeli i marek ze swojej dystrybucji.

To jakich porad udzielasz dajesz z naganiaczami na hdtv idealny przykład , każdy wątek kończy się stwierdzeniem naganiaczy "wal do kiki na priv da Ci dobrą cenę".

Przestań robić to samo na innym forum , plisss!!!

O banach nie wypowiadał bym się wcale, to że tam masz na to wpływ nie znaczy że tu też. Kup baner reklamowy , sytuacja zmieni się diametralnie:)

Bany powinni dostawać dystrybutorzy którzy "doradzają" a w rzeczywistości ich porady sprowadzają się do doradzenia zakupu który jest "właściwy" pod względem stanu magazynowego , marży etc...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.