Skocz do zawartości
IGNORED

Widzę zmiany!

Ururam Tururam

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

czesc opinii bylo pisanych jeszcze przed obowiazkiem zalogowania sie... stad te roznice, bede musial przejrzec to i uzupelnic (jesli nicki sa takie same to nie bedzie problemow)

He, he, fajne. Choć ze swojej strony proponowałbym na przykład taki podział:

gutten

12 wpisy sensowne

430 wpisy bezsensowne

349 wpisy pod wpływem środków odurzającyh

83 wpisy niecenzuralne

Lukar

Nie dodaja sie wpisy - u Ciebie caly czas jest 300, u mnie 2061 pomimo postu powyżej.

Jesli sa takie same nicki to jesli sie da zrob tak, zeby liczyło dni od poczatku.

Teraz coniektorzy beda czulu respekt przed tymi z dluzszym stazem i liczba wpisow, ale jak to napisal jozwa maryn wnioski wyciagnie kazdy, ktory posiedzi dluzej :)

Ogolnie niezle to teraz wyglada :)

P.S.

Podoba mi sie pomysl guttena ;>

Pozdrawiam

Tak w ogóle zauważam pewną kompatybilność pomiędzy wyszukiwarką, a tematem niniejszego wątku. Śledząc historię wpisów widzę po prostu kto ile wpisów poczynił i kiedy, a co więcej widzę ich treść. Jednak era komputeryzacji i zaawansowanych technologii wymusza usprawnienia i uproszczenia.

Wszystko fajnie, tylko obawiam się, żeby teraz tacy jak ja,czyli zafascynowani taką tematyką, lubiący czytać te wszystkie posty ale nie mający jeszcze dużego doświadczenia w elektronice nie byli dyskryminowani przez starych wyjadaczy.A niestety takie sytuacje mają tu miejsce.Jest tu kilka niezbyt życzliwie nastawionych do ciekawych świata muzyki i sprzętu nowicjuszy.Ja jako osobnik tolerancyjnie nastawiony do ludzi i miłujący pokój parę razy zostałem bardzo skutecznie zniechęcony do zamieszczenia swojego postu w dziale DIY przez kilku niezbyt przyjaznych osobników,którzy swój sposób gnębienia i nabijania się z nowych forumowiczów doprowadzili wręcz do perfekcji.

Taak, DIY ma swój klimacik. Musisz zrozumieć frustracje niespełnionych geniuszy z zazdrością spoglądających na Kena Ishiwatę, który przecież nie dorasta im do pięt. Moja rada: olej to i rób swoje.

> Lukar

Bardzo bym prosil abys rozwazyl czy istnialaby mozliwosc umieszczenia wsrod gornych zakladek, gdzies obok "wybrane"/"stereo"/"DIY"/ dodatkowej zakladki z tematami obserowanymi przez uzytkownika.

Z pewnoscia ulatwiloby to szybki dostep do najbardziej interesujacych tematow.

Jak dla mnie to mogloby to znalezc sie w zakladce "wybrane" z ktorej i tak nie korzystam, a intuicyjnie pomyslalem sobie ze ona wlasnie do tego slucy, potem dopiero odkrylem ze "obserwowane" mozna tylko przegladac w swoim profilu.

Dzieki!

Ja się tylko zastanawiam, jaki najlepszy użytek można zrobić z mechanizmu "ufam / nie ufam innemu forumowiczowi".

Upublicznienie tych danych nie jest (chyba) dobrym pomysłem, ale może choć niech każdy ma możliwość zobaczenia,

ile osób jemu samemu ufa, a ile nie. Taka informacja może być kształcąca!

cały pomysł oceniam negatywnie.

Po co komu liczba dni, liczba postow czy liczba opini? Zeby cos oceniac? Jezeli mam juz cos oceniac to wole sie odniesc do merytorycznej zawartosci wpisów delikwenta.

Wnosze zatem pod dyskusje propozycje o zlikwidowanie wdrozonego pomysłu a takze likwidacje obowiazku logowania.

Bo w sumie co ma dać informacja ile sie jest dni, ile sie ma wpisow itp? Moze mi ktos odpowiedziec?

Logowanie jest po to zeby ktos sie podszywal pod Ciebie ( jak to drzewiej mialo miejsce z niektorymi nickami)

A to ze ktos popelnil kilka calkiem niezlych 'opinii' to bardzo przydatne ;-) Inaczej sie czyta zachwyty kogos kto pierszy raz czegos slucha a inaczej jak ktos jest osluchany.

Dla mnie zmiany Lukara sa na korzysc!!

Lukar, brawo za te zmiany!!!!!!!!!!!

ZNAKOMITE!!!

jesteś WIELKI !!!!!!!

tylko jedna prośba - dołącz wszystkie moje opinie.... bo się trochę tego napisałem przed obowiązkiem logowania

i zawsze pod takim nickiem jak widać teraz :-)

Skoro wszyscy się upominają o opinie, to ja też proszę o dołączenie do moich statystyk opinii, które napisałem jako krzysiek przez małe k :-)

We stand in the Atlantic
We become panoramic

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.