Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

A po to, że to podobno wasz obowiązek.

To czemu sobie nie radzicie?

Być może dlatego, że przyjąłeś pozę upierdliwego trolla? :-) Pojawiającego się na forum z pobudek sado-masochistycznych, aby naubliżać wszystkim i otrzymać bana? :-)

Nie dałoby się go, nie wiem, zastrzelić albo coś?

Jeżeli z tragedii usuniesz najwyrazistszy czarny charakter, to sztukę ch.. strzeli i widzowie opuszczą przedstawienie.

To tak jak ja z Tobą. Dlaczego cie po prostu nie zbanuję? :-)

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

Być może dla tego, że przyjąłeś pozę upierdliwego trolla? :-)

Teraz rozumiem... To "zemsta", polegająca na tym, że moderatorzy, którzy są od przestrzegania regulaminu, tak jak dupa jest od siadania, pier**lą, w akcie zemsty, tenże regulamin :-) No, to teraz wszystko jasne, vlado jasno i wprost napisał kim i jaki jest.

Pojawiającego się na forum z pobudek sado-masochistycznych, aby naubliżać wszystkim i otrzymać bana? :-)

A ty teraz, w akcie "zemsty", mi tego bana odmawiasz, żeby się mojemu masochizmowi nie stało zadość, sprytne ;-)

moderatorzy, którzy są od przestrzegania regulaminu, tak jak dupa jest od siadania, pier**lą, w akcie zemsty, tenże regulamin :-)

I to Ty piszesz o przestrzeganiu regulaminu? Nie bądźże żałosny :-) Gdybym w Twoim przypadku przestrzegał regulaminu, to w pierwszym dniu Twojej wolności na forum, znów trafiłbyś w niebyt nowego bana :-)))

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

Moderator, który publicznie przyznaje, że chędoży regulamin. Czysta magia.

Poza tym, co to k..a znaczy "w twoim przypadku"? Albo przestrzegasz regulaminu i jesteś modem, abo nie, nie ważne, czy w jednym przypadku czy w stu - i wylatujesz.

Zgodnie z Twoim błyskotliwym twierdzeniem, ja jako moderator muszę przestrzegać regulaminu automatycznie i reagować natychmiast na wszelkie jego łamanie na forum, bo inaczej wylatuję. Ty jako użytkownik, możesz z premedytacja mieć w dupie regulamin forum, a kiedy ja zareaguję prawidłowo udzielając ci kary, ty oplujesz mnie na forum, napiszesz, że już pierwszego dnia cie wk***iłem, bo zareagowałem nie tak jak byś chciał, oflagujesz moim nickiem swój awatar i nabluzgasz na resztę mającą inne zdanie niż TY?

I to jest Twoja wizja sprawiedliwości na tym forum?

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

Zgodnie z Twoim błyskotliwym twierdzeniem, ja jako moderator muszę przestrzegać regulaminu automatycznie i reagować natychmiast na wszelkie jego łamanie na forum, bo inaczej wylatuję. Ty jako użytkownik, możesz z premedytacja mieć w dupie regulamin forum, a kiedy ja zareaguję prawidłowo udzielając ci kary, ty oplujesz mnie na forum, napiszesz, że już pierwszego dnia cie wk***iłem, bo zareagowałem nie tak jak byś chciał, oflagujesz moim nickiem swój awatar i nabluzgasz na resztę mającą inne zdanie niż TY?

I to jest Twoja wizja sprawiedliwości na tym forum?

Czy ty czytasz, co piszesz? Masz WŁADZĘ, jesteś MODERATOREM, czy ja muszę to tobie uświadamiać??

Ja jestem trollem, a ty moderatorem, moderator jest od usuwania trolli. Troll bluzga - trolla się banuje. Tak jest w regulaminie, czemu ja mam ci to mówić? Regulamin zawiera w sobie "wizję sprawiedliwości". Masz władzę i narzędzia, służące do szerzenia "sprawiedliwości", czyż nie?

Czy ty czytasz, co piszesz? Masz WŁADZĘ, jesteś MODERATOREM, czy ja muszę to tobie uświadamiać??

Ja jestem trollem, a ty moderatorem, moderator jest od usuwania trolli. Troll bluzga - trolla się banuje. Tak jest w regulaminie, czemu ja mam ci to mówić? Regulamin zawiera w sobie "wizję sprawiedliwości". Masz władzę i narzędzia, służące do szerzenia "sprawiedliwości", czyż nie?

Wiem o tym. Tylko ja do posiadania władzy jestem przyzwyczajony. Dzięki temu nikt ode mnie nie ucierpiał ponad to, co na mnie sam wymusił. Wizja sprawiedliwości powiadasz. Ta zależy od osobowości człowieka i jego doświadczenia. Sędzia również wydaje wyroki niezawisłe, które mogą wydawać się niesprawiedliwe dla którejś ze stron sporu.

Gość rochu

(Konto usunięte)

Nie wiem czy wy także ale ja odnoszę wrażenie, iz po wielkich zmianach personalnych sytuacja na forum powróciła do równowagi.

Jak powiadał klasyk - wiele trzeba zmienić aby wszystko pozostało po staremu.

Dzisiaj nowy dzień :-) Porzucamy wczorajszy luzik i wracamy do tematyki wątku.

Proszę o merytorykę wpisów, inne będą usuwane a trolling karany zgodnie z regulaminem.

Jeśli istnieje potrzeba rozmów podobnych do wczorajszych ( oczywiście bez używania wulgaryzmów ) zapraszamy do wątku " Rozmowy na luzie..." to odpowiednie miejsce, nawet na bardziej otwarte polemiki a nawet spory.

Co to jest za akcja z dopiskiem VIP zamiast np Branża jakiś nowy eksperyment ?

Czy to żart? A może atak hakerski?

Czy komuś się nudzi i bawi się kolorami ?

Edytowane przez paavloff

Możesz wskazać?

Zobacz na przykład tu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Moim zdaniem to nic dobrego , albo chodzi o to żeby pokazać kto tu rządzi ,albo wywołać nowe konflikty i spory zamiast zająć się rozwiązywaniem starych problemów.

Można i tak.

.....................................................(0)

Edytowane przez vlado
wpis obraźliwy.
Gość vasa

(Konto usunięte)

Moim zdaniem to nic dobrego

Ależ oczywiście że nic dobrego. Tym bardziej że Elberoth i jego aktywność budzi masę kontrowersji.

Dzisiaj nowy dzień :-)

Może jakiś funkcyjny skomentuje ten fakt.

Czy od teraz foch Elba będzie oznaczał trwałego bana?

• Moderatorzy

Palton - jak kasujesz moje posty, to kasuj te fragmenty które wedle Twego uznania naruszają regulamin, a nie całość jak leci. Odpowiedziałbyś może o co chodzi z tym VIPem i nie dziw się, że pada w pytaniu nick Elberotha, skoro na chwilę obecną do grupy VIP należy tylko ten jeden użytkownik.

Edytowane przez plastik1989

-----------------

Mam pytanie. Wszelkie wątki dotyczące i krytykujące to forum (VIPy etc.) są usuwane, z tego co widziałam bez przyczyny.

A wątek o Hujni jest cały czas.

Czy tylko mi się wydaje, że jest tu coś nie tak?

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Gość vasa

(Konto usunięte)
Mam pytanie. Wszelkie wątki dotyczące i krytykujące to forum (VIPy etc.) są usuwane, z tego co widziałam bez przyczyny.

A wątek o Hujni jest cały czas.

Czy tylko mi się wydaje, że jest tu coś nie tak?

✈️numerek się bardzo pilnuje, przestrzega regulaminu, dba żeby nie urazić szarży to podobnie jak kolega kalkulacyjny jest na prawach specjalnych.

Nie tak jak ta zgraja niezdyscyplinowanych VIP trolli

Nie tak jak ta zgraja niezdyscyplinowanych VIP trolli

Powinieneś jeszcze dołożyć dwulicowych chamów ;-)

✈️numerek się bardzo pilnuje, przestrzega regulaminu, dba żeby nie urazić szarży to podobnie jak kolega kalkulacyjny jest na prawach specjalnych.

W sumie racja, ale każdy powinien być na tych samych prawach, a nie kurna są równi i równiejsi. Moje poczucie uczciwości na takim szajsenie cierpi.

Z iPoda piszesz? Nie ma emotków :-(

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

1984 w 2015

Ale jednak ktoś tutaj zagląda ,tylko nawet "pocałujcie nas w d...ę" nie potrafi napisać odpowiedzieć odnośnie tematu VIP

Cicha cisza :)

Edytowane przez paavloff
Gość vasa

(Konto usunięte)

No,i chyba cześć kolegów VIPów nagle zapomniało hasła do forum.

No i nie ma się z czego cieszyć.

Jak znikną koledzy VIP'y to zostanie tylko hajend i łosie :(

No i klikalność oczywiście.

???

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.