Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

mam bardzo gleboko kto i za co ma wasze punkty

sadze takie sprawy swoja miara a nie tak dawno wyslaliscie mnie na urlop

tez byla mowa o klamstwach i atakach na moderacje

sorry bardzo ale nie mam za grosz szacunku do takiej moderacji co szuka pretekstu aby rozdzielac punkty za wyimaginowane "ataki" na jej szanowna nieskazitelnosc

Niech se numerek wali foty tej Hujenki, ale czy on musi zdjęciami zagracać każdy temat idiotyzmami o niej i zdjęciami w ogóle?

Mam w poważaniu, ile on ma punktów, tacy userzy nie powinni być na forach, bo wszędzie zrobią burdel.

Howgh!

Edytowane przez Keef'98

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

mam bardzo gleboko kto i za co ma wasze punkty

sadze takie sprawy swoja miara

Tak to wyraźnie widać w postawie jaką prezentujesz.

sorry bardzo ale nie mam za grosz szacunku do takiej moderacji co szuka pretekstu aby rozdzielac punkty za wyimaginowane "ataki" na jej szanowna nieskazitelnosc

Ataki nie są wyimaginowane i w przypadku udzielenia kary dokładnie przytoczone ukaranemu. Nie bredź zatem. Nie musisz mieć szacunku do moderacji, wystarczy że będziesz przestrzegał regulaminu Forum.

EOT.

Niech se numerek wali foty tej Hujenki, ale czy on musi zdjęciami zagracać każdy temat idiotyzmami o niej i zdjęciami w ogóle?

Rozsądnie było by zgłosić taki trolling na panel moderatorów, a tak to wyłącznie mogę odpowiedzieć, że widocznie uważa że musi, jednak moderacja ma przeciwne zdanie.

Oczywiście po otrzymaniu ostrzeżenia zaraz tutaj przeczytacie jaki to kawał moderatora ośmielił się ukarać szacownego. :-)

Czyli standard jak we wpisach powyżej.

Sumując cały jego bełkot na forum, a nawet w temacie o "Wspaniałej Hujence", powinien polecieć na ciemną stronę Księżyca, bo sądząc po bzdurach, jakie wypisuje, to już jest po ciemnej stronie mocy ;-)

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Moderator nie jest cenzorem dokonywanych wpisów, ani nie poddaje ocenie samych użytkowników. Reaguje na działania forumowiczów niezgodne z regulaminem forum lub obowiązującym prawem.

To dlaczego w takim razie, nie potrafi uzasadnić swoich poczynań przytoczeniem stosownego paragrafu, na uzasadnienie swojej ingerencji?

Do czego nawiązujesz? Bo to chyba nie mnie masz na myśli?

Czy ktos mógłby mnie wreszcie odblokowac w watku Polityka? Muszę jakoś sprawdzic czy nadal jestem anarchista czy może się juz stałem liberałem.

Kiedyś był tu taki - "elb" czy "melb" na niego wołali??? I on mnie tam chyba zbanował lat temu tyle że nie pamietam bom stary. Normalmnie to bym go wtedy z naganta zastrzelił rewolucyjnie - oczywiście wirtualnie. Ale kto wie, może teraz juz jestem liberałem, moze nawet popieram balcerowicza i ryszarda swetru. Jak się mam o tym przekonac nierozstrzeliwując tego elba czy melba, skoro nawet sie w wątku o polityce nie mogę normalnie pokłócić ???

Ataki nie są wyimaginowane

:-))))

nie?

a ja uwazam ze delikatnie rzecz ujmujac interpretujecie sobie wypowiedzi tak jak wam wygodnie.

Nie bredź zatem

no widzisz - taka z wami dyskusja

wczesniej napisales za klamie teraz ze bredze. odpowiedziec ci nie moge bo mnie znow wyslesz na urlop za atak. gdzie tu logika?

Moderator nie jest cenzorem dokonywanych wpisów,

nie prawda!! interpertujesz wypowiedzi tak jak co to jest na reke. o koszeniu postow nie wspomne

Taka ocena to nadmiar łaski. Powstaje pytanie czy regulamin jest zgodny z prawem. A jak nie jest to co wtedy? jaki sposób wyjasniania będzie tu odpowiednio ujmujący?

Mnie ciekawi czy taki elb, melb ... wiem - przypomniałem sobie mlb sie nazywał. W ogóle pamięta jeszcze że mnie zablokował w watku Polityka??? Bbo za co to juz na pewno nie pamieta, zreszta dawno nie moderuje i nikt go juz na tym forum od tamtego czasu nie widział.... Zaznaczam że z naganta mu w potylice nie strzeliłem, zeby była jasnosc, moze zszedł z forum metodami naturalnymi.

Warto chyba sie zastanowić nad likwidacją takiego blokowania, albo chciaż ograniczeniem czasowym.

Edytowane przez Arku

a ja uwazam ze delikatnie rzecz ujmujac interpretujecie sobie wypowiedzi tak jak wam wygodnie.

Tu piszesz prawdę, Ty uważasz i to Twój problem. Chyba nie przyświeca ci pomysł abyśmy nasze interpretacje Waszych wpisów konsultowali z Tobą i czynili jak Ty uważasz? :-) Wybierając nas moderatorami właśnie takie uprawnienia dał nam Właściciel Forum.

Zgłoś więc swoje zastrzeżenia i wystąp o uczynienie Ciebie moderatorem, zapewne będziesz pełnił te funkcje idealnie. W Twoim mniemaniu oczywiście :-)

A na razie, to Ty będziesz musiał dostosować się do wymagań administracji i moderacji forum a nie odwrotnie.

Czasy rozstawiania moderatorów po katach już minęły. Trolle już wystarczająco zaszkodziły temu Forum.

Ja sie zgłoszę. A wiele płacą za tę fuchę, bo nie wiem jak z czasem u mnie bedzie?

hahaha - temu forum to zaszkodzi odpływ czytelników. Juz sie starzy userzy wyniesli i to mimo zachet w postaci mozliwosci pobrylowania i pobanowania. Jozwa sie nawet wypiał po tylu latach. Wróc na ziemię Włodku, bo w zaraz w huston bedzie problem.

A to dziekuję. O wolontariat to do lekarzy bez granic. Może ilDottore by sie zgodził.

generalnie gdyby nie zbocznica to by tego forum dawno nie było.

Mnie to powinni ZUS zapłacic za te 11 lat pisania tutaj. Dekada pracy w trudnych warunkach, jak dla terapeuty młodziezy z pogranicza umysłowego.

Ja mam taka propozycję funkcjonalną. Żeby SITE wypłacało pensję kazdemu userowi który na forum przebywa dłużej niż 10 lat. Ze wzgledu na walne przyczynianie się do wzrostu przychodów z dzialności medialnej.

Tylko żeby nie wypłacali w papierach wartosciowych spółki.

Mateuszek, szykuj konto do wpłat. Może się zgodzą.

Za pieniądze moge ich nawet zacząć chwalić.

Tak wiem, świnia jestem. Ale chce sie poprawic i być swinia za pieniadze.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Do czego nawiązujesz? Bo to chyba nie mnie masz na myśli?

vlado

Przecież nie napisałem, że pisałem o Tobie.

Pisałem o moderacji ogólnie. Tu masz przykład ingerencji, gdzie nie potraficie uzasadnić swojego postępowania:

http://www.audiostereo.pl/wasze-typy-i-antytypy-na-inne-zrodla-informacji-o-tematyce-hdtv_113900.html/page__hl__%20o%20%20tematyce%20%20hdtv__st__180

Edytowane przez HQ150

Nie lubię postawy w której działanie jednostki podpisuje się pod odpowiedzialność zbiorową. To krzywdzące dla tych, którzy nie mieli udziału w zdarzeniu a do tego metoda ta dzieli ludzi na My i Oni.

Doskonale wiesz, że gdybym to ja zamknął ten watek, miałbyś dokładny opis dlaczego tak czynie, oraz na bank ze dwie strony sprzeczki między nami. Zapewne gdyby Twoje racje były mocniejsze od mojego stanowiska, odstąpiłbym od takiego działania.

Niestety ani ja, ani żaden moderator po za tym który zamknął ten watek, nie może udzielić Ci informacji o powodzie tego działania. Widocznie mod który ową karę nałożył nie widzi potrzeby tłumaczenia się z tego i my, reszta moderatorów, nie mamy na to wpływu. Również żaden regulamin nie nakłada na moderację obowiązku tłumaczenia się ze swych działań użytkownikom.

To że jest taki vlado, który przede wszystkim uważa się za użytkownika i dlatego Was traktuje zawsze jak kolegów z forum rozmawiając o swych działaniach, to nie jest żadna norma, a i głosów ganiących to moje postępowanie usłyszałem sporo.

W.

Juz sie starzy userzy wyniesli i to mimo zachet w postaci mozliwosci pobrylowania i pobanowania.

Trafnie to wypunktowałeś :-) zatem jest pełna świadomość celu istnienia tej patologi z którą walczyłem jako zwykły użytkownik i walczę nadal jako moderator.

Dzięki za szczerość.

W.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Rozumiem.

Ale w takim razie nie pisz ogólnie tłumacząc co i dlaczego kieruje działaniami moderacji tylko pisz do kieruje Twoimi działaniami.

Bo jak widzisz, nie zawsze to jest to samo.

Jak będziesz pisał tylko o sobie, to nie usłyszysz skierowanego do Ciebie słowa ,, Wy''.

Nie będziesz się musiał tłumaczyć za kogoś innego. A jak w swoich wypowiedziach bronisz całego grona moderacji i piszesz co Wami ogólnie kieruje, to się nie dziw, że słyszysz ogólne sformułowania, że to nieprawda.

Bo na razie wypowiadasz się za całą moderację, a jak ktoś ma jakąś uwagę i podaje Ci konkretny przykład, to umywasz ręce i piszesz a to nie wiem, bo to nie ja. Jakoś wtedy nie chcesz już udzielić wypowiedzi w imieniu całego grona moderacji.

No albo, albo.

Edytowane przez HQ150

Nie będziesz się musiał tłumaczyć za kogoś innego.

Ależ ja nie tłumaczę się za kogoś innego. Poruszasz ten problem regularnie co pewien czas. Odpowiedziałem zatem jak on wygląda z mojej strony i odpowiedź moja dotyczy wyłącznie tego zdarzenia.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Nie zgadzam się.

Poprzednio zamieszczałeś wpisy gdzie wypowiadałeś się za całą moderację i pisałeś, że ingeruje gdy dojdzie do złamania prawa lub regulaminu. I na ten Twój wpis odpowiedziałem.

I podałem Ci konkretny przykład, gdzie nie doszło ani do jednego ani do drugiego a mimo to moderacja zadziałała.

I nie chce powiedzieć kto to zrobił i dlaczego.

Owszem co jakiś czas poruszam ten temat, jak widzę wypowiedzi moderacji sprzeczne z tym co robi.

Ależ ja nie tłumaczę się za kogoś innego.

Wiem. W takim razie więc nie wypowiadaj się też za kogoś innego tylko w swoim imieniu.

Edytowane przez HQ150

Trafnie to wypunktowałeś :-) zatem jest pełna świadomość celu istnienia tej patologi z którą walczyłem jako zwykły użytkownik i walczę nadal jako moderator.

Dzięki za szczerość.

W.

Odniosłeś sie do najmniej istotnej uwagi w moim wpisie. Zauważ że zaproponowałem wypłate pesnji. To jest jakby ważniejsza zacheta od mozliwości pobanowania za friko. Na to sie juć dzisjaj nawet absolwenci nie dają nabierać.

Edytowane przez Arku

hahaha - temu forum to zaszkodzi odpływ czytelników. Juz sie starzy userzy wyniesli i to mimo zachet w postaci mozliwosci pobrylowania i pobanowania.

Starzy forumowicze odeszli tworząc m.in. własne fora. A że nowych forumowiczy im jakoś nie przybywa to siedzą na starych forach i robią sztuczne zadymy. No i też krzyczą wniebogłosy jacy to oni są biedni i szykanowani. Chyba tylko skończony kretyn dałby się na to nabrać, albo żyłby w przeświadczeniu, że on taki wielce sprytny.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Gość vasa

(Konto usunięte)
siedzą na starych forach i robią sztuczne zadymy.

Tylko że jak się chcesz czegoś dowiedzieć to jest kłopot bo wiedzy to tutaj już niewiele zostało :-/

A nawet jak jest to siedzi cicho bo ....

Wysłane powietrzem

Miałem na myśli Jozwę i jeszcze paru "staruchów" którzy jeszcze przed nim zniknęli z forum.

Jesli chodzi o wiedze techniczną to dawno tu juz nikogo nie ma. Szkoda czasu na prostowane głupot hiendowych.

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Starzy forumowicze odeszli tworząc m.in. własne fora. A że nowych forumowiczy im jakoś nie przybywa to siedzą na starych forach i robią sztuczne zadymy.

Widac to jak na dłoni :)

A czego po 11 latach na forum można jeszcze się dowiedzieć?

Kto ma co aktualnie do opchnięcia albo jaki film ostatnio widział?

Wszyscy już dawno wystrzelali się ze swojej wiedzy, a te nowo zakładane fora, to już w ogóle jakaś parodia jest.

Zakładać nowe forum po to, żeby z tymi samymi starymi capami gadać ciągle o tym samym co rok temu gdzie indziej,

to już trzeba mieć coś z bańką nie tak albo naprawdę dysponować niewyczerpanym nadmiarem wolnego czasu.

Nawet na tamtejszych bocznicach mieli się to samo co tutaj i to przez tych samych ludzi co tutaj, no jaki to sens?

Poza sztucznym utrzymywaniem przy życiu kolejnej platformy do wieszania reklam i czekaniem na szaleńca, który może to odkupi,

jaki jest powód zakładania czterech for, na których ciągle ci sami piszą w kółko to samo? Bezsens kompletny i przerost ambicji nad treścią.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Nie ma co tak generalizować. sam też tu siedzisz i klikasz, więc jest coś co ciebie tu przyciąga. Czy tylko stare capy? Chyba nie.

Są jeszcze na przykład Kluby, gdzie można naprawdę dużo ciekawych rzeczy się dowiedzieć. Są tematy związane z KD i streamingiem plików audio. Jest też parę dobrych tematów w zakładce stereo, są też inne. Jeśli ktoś chce to znajdzie.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Gość Papierwoleju

(Konto usunięte)

Opowiem wam kawał o moderatorze vlado.

Jest sobie wątek o piwie, może znacie. Napisał tam Arton55, że mu Imperator Bałtycki smakuje. Ni z gruchy ni z pietruchy władował się moderator vlado, krzycząc, że "kłamstwo!". Nie miał do napisania kompletnie nic o piwie, więc popełnił klasyczny offtopic, taki jak te, którą z taką ochotą wcześniej karał punktami (punktów sobie oczywiście nie przyznał). Potem dodał kolejny offtopic: "Mój wpis nie jest polemiką z Artonem (...)". Tak, ten wpis nie jest żadną polemiką, jest offtopicem, który powinien zostać "nagrodzony" zgodnie z regulaminem forum (oczywiście nic takiego nie miało miejsca). Wkurzyło mnie bezsensowne offtopicowanie przez moderatora vlado i postanowiłem zareagować, pisząc tak: "A co to kogo k... obchodzi? To jest wątek o piwie, wynocha.". I teraz puenta. Kto zgadnie, co zrobił moderator vlado?

Dał mi 3 punkty karne za ATAK na moderację :-) W dodatku atak PERSONALNY :D Hahahaha :D

Edytowane przez Papierwoleju
Gość Papierwoleju

(Konto usunięte)

A skąd wiesz, że chleję?

Co ma piwo wspólnego z moderatorem vlado? Wyjaśnij, proszę.

Edytowane przez Papierwoleju
Gość Gosc

(Konto usunięte)

A może dostałeś punkty za to, że propagujecie alkohol a wiadomo że mamy sierpień!

Miesiąc trzeźwości.

No to któryś z moderatorów mógł się poczuć dotknięty Waszą postawą. Atak na moderację jak nic.

A jeszcze Duda u steru to i poprawność polityczna robi swoje.

Edytowane przez HQ150
  • Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.