Skocz do zawartości
IGNORED

"WPROST nie do wiary"

piramidon

Rekomendowane odpowiedzi

Co z tym ma wspólnego Izrael ?

Oj wiele i zarazem tak mało.

wa co w przypadku z sojuszu militarnego z USA będziemy mieć w sensie gospodarczym tj chodzi mi o bilans zysków i strat ?.

Możesz odwrócić to pytanie - bilans w każdym wypadku może być podobny.

Więcej to zależy od nas samych niż od dywagacji komu i za co "...Loda robić..."* (za Sikorskim)

Nawiasem mówiąc Sikorski wie czyje lody są lepsze.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Możesz odwrócić to pytanie - bilans w każdym wypadku może być podobny

He he, bo i wymiany prawie nie ma !.

Oj wiele i zarazem tak mało.

Dobra gadaj o co chodzi z tym Izraelem bo jest to intrygujące.

Kurde jak czytam ten wątek,to dochodze do wniosku,że muls mógłby być doradcom premiera.Mondry jezd i nma wszystko zna odpowiedź.Guru myśli politecznej i błyskotliwość przerastająca nawet samego Niesioła.

Niesioł może torbe nosić...mulsowi.Z taśmami.

Jak tak czytam te "sensacje" wprost który publikuje PRYWATNE rozmowy dwóch ludzi,to aż boje się co będzie dalej opublikowane.Pewno wyjdzie na jaw że Vincent zamiast skorzystać z toalety odlał sie pod drzewkiem Normalnie szok! Pytanie,co tak naprawdę jest ukrywane? Wprost zawsze był szmatławcem i jak widzę schodzi coraz niżej. Roman Giertych też dobrze to okreslił.

dokladnie... ale murzynki polskie musza wiedziec jakiego ma wincenty.

Kurde jak czytam ten wątek,to dochodze do wniosku,że muls mógłby być doradcom premiera.Mondry jezd i nma wszystko zna odpowiedź.Guru myśli politecznej i błyskotliwość przerastająca nawet samego Niesioła.

Niesioł może torbe nosić...mulsowi.Z taśmami.

proponowalem ale nie skorzystał.

Kurde jak czytam ten wątek,to dochodze do wniosku,że muls mógłby być doradcom premiera.

Gdyby był - do afery by nie doszło. Ale jeszcze chyba nic straconego? Chiba, znaczy się.

Swoją drogą - Sikorski wypowiedzią o USA tylko zyskał u mnie szacunek, który i tak miał.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Dobra gadaj o co chodzi z tym Izraelem bo jest to intrygujące.

Co mam tobie historię świata opowiadać od początku?

Nawet historia ostatnich 50 lat byłaby dość długa i pouczająca.

Nie bez wpływu na to co i dziś się dzieje.

Swoją drogą - Sikorski wypowiedzią o USA tylko zyskał u mnie szacunek, który i tak miał.

Tylko to nie chodzi o naszą sympatię lub nie.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

proponowalem ale nie skorzystał.

Kurde ten premier nie wie co traci,odrzucając oferte.

No nie!Jak można szanować gadulstwo ministra i brak oceny na polityczne skutki takiego gadania.

Ten rząd to zgraja nieudaczników i paplających od rzeczy facetów(mam wątpliwość czy to faceci)

a ty bylbys helmutem z gdanska.Rownie glupim.

Ale takich blyskotliwych jak Ty by nie bylo...siedzieli by u Lukaszenki i pucowali mu toalety...

Co do Sikorskiego to przerazajace jest to ze mimo iz jego prywatny osad jest jak najbardziej sensowny to NADAL oficjalnie lize d... hameryce szkodzac PL (co sam wspomina).

Wiec swiadomie i z premedytacja dziala na szkode panstwa polskiego ktore mu placi zajebiste wynagrodzenie.

I za to ma miec szacunek?

No nie!Jak można szanować gadulstwo ministra i brak oceny na polityczne skutki takiego gadania.

Publiczną tajemnicą jest że USA od dawna co krok robi nas w trąbę i cała Europa z powodu tej naszej "murzyńskości" się z nas śmieje. Ale na dzień dzisiejszy musimy trzymać z USA sztamę z powodu NATO,to jedyny pakt mogący nam pomóc w przypadku agresji Rosji - a ta z roku na rok staje się coraz bardziej prawdopodobna. Sikorski to wie, Tusk to wie, wszyscy rozsądni o tym wiedzą. Ale głośno oczywiście mówić o tym nie przystoi. Natomiast szansa ze polityka Rosji zmieni kierunek i wysadzi ekipę Putina z siodła jest równie wielka jak mój lot na Marsa.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

nasza " murzyńskość " jest zarówno wobec usa jak i ue a zwłaszcza niemiec oraz rosji, ten rząd przed każdym obcym państwem klęka a za stołki wiele sprzedano i pewnie będzie ucieczka szczurów z tonącego statku do brukselki zwłaszcza

ja się zupełnie zgadzam.

choć z drugiej strony znacznie bardziej boję się przyszłości biorąc pod uwagę chyba jednak nieuniknione wybory i ewentualną wygraną pisu.

wówczas dopiero zacznie się dziać

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

tak a co się zacznie mówił Seremet;)

skończy się kupowanie butów za kilka baniek;P

...buty jak buty...gorzej to będzie jak nam kiedyś rubla wprowadzą.zamiary kaczyńskiego są dla polski bardzo niebezpieczne, pomijając fakt, że są zupełnie nie na rękę sojusznikom Ewentualnym

To że Sikorski realizuje uzgodnioną politykę zagraniczna rządu a prywatnie w rozmowach z kolegą z partii mówi coś co on osobiscie myśli , naprawdę jest takie dziwne?

O co w ogóle jest ta cała afera ,o to że politycy w prywatnych rozmowach z kolegami z partii mówią lużnym I niewybrednym językiem o polityce ? Coś w tym jest niezwykłego ? To jakieś wstrząsajace odkrycie że politycy z PO kombinują jakby tu pogrąźyc Kaczyńskiego ? Chyba sezon ogórkowy się juz zaczął I tyle.

Dla mnie jedyną aferą jest to, że dali się nagrać

nie ma nic bardziej niebezpiecznego niż dodrukowanie 100mld zł żeby tuskodziurę załatać

dodrukowywanie pieniędziy nie jest aż tak niebezpieczne jak wojowanie przez prezesa z sąsiadami.

pomijając fakt, że absolutnie nikt nie stanie w jego obronie.

i tego bym się najbardziej obawiał

lepsze wojowanie niż jak to określił jeden minister robienie laski:) stąd propagowanie tej tolerancji teraz a wojna hmmm jak bedzie miała być to nie ważne kto będzie, potrzebny jest rząd który nie robi laski :P

Publiczną tajemnicą jest że USA od dawna co krok robi nas w trąbę i cała Europa z powodu tej naszej "murzyńskości" się z nas śmieje. Ale na dzień dzisiejszy musimy trzymać z USA sztamę z powodu NATO,to jedyny pakt mogący nam pomóc w przypadku agresji Rosji - a ta z roku na rok staje się coraz bardziej prawdopodobna. Sikorski to wie, Tusk to wie, wszyscy rozsądni o tym wiedzą. Ale głośno oczywiście mówić o tym nie przystoi. Natomiast szansa ze polityka Rosji zmieni kierunek i wysadzi ekipę Putina z siodła jest równie wielka jak mój lot na Marsa.

No niby masz rację ale coś mi się wydaje że w tych utajnionych uzgodnieniach o pomocy militarnej USA w razie potrzeby, wyszła jakaś straszna kicha, bo inaczej Sikorski tak by się wtedy nie wypowiadał. W związku z czym z wielką siłą powróciły wszystkie wątpliwości.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.