Skocz do zawartości
IGNORED

Co z tym pokojem AH DiY na wystawie Audio Show 2014.

jam_lasica

Rekomendowane odpowiedzi

Na bratnim forum był sobie taki wpis autorstwa niejakiego paltona:

"Temat: Pokój AH DiY na wystawie Audio Show 2014.

palton

(295/5/1807)

Inowrocław

WYŚLIJ PW 2014-06-15 / 13:07

Panowie, co sądzicie o tym pomyśle. Co roku organizuje taki pokój na innym forum. Rozmawialiśmy tutaj o tym jakieś dwa lata temu i było widać chęci, jednak nie udało się wtedy sprawy doprowadzić do końca. Myślę, że jest ku temu odpowiedni czas i miejsce. Oczywiście służę pomocą i doświadczeniem."

Czy coś już wiadomo na ten temat? Czy może pokój będzie wspólny dla obu forów?

• Użytkownicy+

A Palton ma tam w ogóle konto?

Tak, zakładałem konto równolegle do as.

Na AH proponowałem pomoc w organizacji pokoju na wystawie. Miałem zamieścić tutaj informacje, ale kolega mnie ubiegł.

Jeśli ktoś ma fajny sprzęt DiY wykonany według opracowań z AH i ma chęć go zaprezentować, to proszę o wpisanie się na listę w odpowiednim temacie na AH. Będziemy mogli porównać sprzęt i porozmawiać.

Palton trochę za bardzo grasz w kulki, mój był proroczy;-)

pre lampowe Adagio Sound, końcówka Sugden Au51 P MKII, AVI Laboratory Series, strojenie kolumn Adagio Sound - wszystko spięte kabelkami ;-)) żeby grało

Tak, zakładałem konto równolegle do as.

Na AH proponowałem pomoc w organizacji pokoju na wystawie. Miałem zamieścić tutaj informacje, ale kolega mnie ubiegł.

Rzeczywiście, trzeba dużej szybkości, by kogos ubiec po tygodniu milczenia ;-)

A dlaczego dwa wpisy zostały usunięte ?

a jak myślisz?

W związku z aktywnością moderatora AS na wyklętym do tej pory AH rozumiem, że już można przyznać sie do uczestnictwa w tamtym forum.

Jak rozumieć zapis na tamtym forum uczestnika o nicku Palton datowany: 2014-06-16 /14.21 w jednym z watków dotyczących AS:

)....Zawieszam też do czasu wystawy moderację na as. Jeśli pomysł z pokojem nie wypali, to wracam do funkcji wcześniej. Tak więc na tą chwilę, nie moderuję aktywnie na żadnym forum.)

• Użytkownicy+

Proszę chętnych do wpisywania się na listę:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ten wątek, oraz bliźniaczy założony na audiohobby, są ściśle tematyczne. Proszę o zaprzestanie offtopów. Teorie spiskowe proszę umieszczać w odpowiednim temacie na bocznicy.

Proszę osoby życzliwe o wpisy, a złośliwcom (szczególnie z branży, która ma się nijak do zakładki DiY) chcącym storpedować tą inicjatywę już dziękuję.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.