Skocz do zawartości
IGNORED

Czy przy korzystaniu z NuForce AirDac jest sens wykupic WIMP HiFi?

maaaksss777

Rekomendowane odpowiedzi

Tak akurat jestem w tmobile. Muszę zobaczyć o co chodzi z tym myboxem.

No i druga sprawa ze chciałem sterowac dotykowo z poziomu laptopa z dotykowym ekranem. Jednak aplikacja na windows store nie ma opcji hifi (co jest akurat dla mnie dużą wadą) a wimp dla windows nadaje się tylko praktycznie do tradycyjnego sterowania.

Ale wracając do kwestii jakości dźwięku może jeszcze ktoś się wypowie?

Postanowiłem swoje wątpliwości rozwiać samemu i przetestować Nuforce AIR DAC wraz z WIMP osobiście.

Jeżeli ktoś miał podobne wątpliwości do moich to mogę powiedzieć już w tym momencie, że ten zestaw spisuje się wyśmienicie.

Uważam, że jak najbardziej warto zainwestować te 20 zł miesięcznie więcej w wersję WIMP HiFi.

Jakość dźwięku jest chyba nawet lepsza niż przy słuchaniu tych samych utworów z płyty CD. Będę musiał to jeszcze dokładnie sprawdzić bo nie robiłem jeszcze bezpośrednich testów ale to tylko dlatego, że po prostu zakochałem się w możliwościach jakie daję Nuforce AIR DAC w połączeniu z WIMP HiFi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.