Skocz do zawartości
IGNORED

Po trupach z Ukrainy.

Gość Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Kilka miliardów strat gospodarczy jedynie z bezsensownego pieprzenia i wydawania przez to pieprzenie pieniędzy na głupie pomysły w rodzaju rafinerii w Możejkach albo "dzielnej" obrony rurociągu przez Ukrainę.

a było jak miszczu....pomijajac Mozejki.Bo tam jednak tył terroryzm rosYJSKI CO NIE SPOWODOWALO TWOJEGO WPISU.A OD TEGO SIE ZACZEŁa...ukraina.

Rosjanie chcą odwetu za Krym - Duma pracuje nad dokumentem, w którym potępi "bezprawną aneksję" Niemieckiej Republiki Demokratycznej przez Federalną Republikę Niemiec w 1989 r.

A Rosjanie grożą że Gazprom może odciąć dostawy gazu dla wszystkich krajów Nato .

W złą stonę to wszysko idzie. Bo jak się nastroje po obu stronach barykady zradykalizują - to w du/pę dostanie ... jak zawsze Polska ...

pomijajac Mozejki.Bo tam jednak tył terroryzm rosYJSKI .

Za to w twoim wpisie jest głupota polska plus bełkot lemingowego propagandysty.

"Terroryzm" rosyjski był PRZED zakupem Możejek, a Litwini się do tego "terroryzmu" przyłączyli po zakupie nakładając opłaty tranzytowe za transport ropy do rafinerii. Jak się ktoś nastawia na strzał terroryście to jest zwyczajnym idiotą z kwalifikacjami na forumowego trolla od partyjnej roboty - towarzyszu omułek..

W złą stonę to wszysko idzie. Bo jak się nastroje po obu stronach barykady zradykalizują - to w du/pę dostanie ... jak zawsze Polska ...

A kogo na świecie obchodzi jakaś tam Polska, skoro nie obchodzi ona samych Polaków, jeśli wybierają do rządzenia jakichś tromtadrackich idiotów machających szabelką.

Za to w twoim wpisie jest głupota polska plus bełkot lemingowego propagandysty.

gdyby był rurociag to nie byloby problemu koleji litewskich miszcu co jest jasne dla srednio rozgarnietego.A ze terroryzm był wczesniej nmisczu??Gratuluje ze miszcz odkrywa nowe horyzonty...

jesli ktos ma noz na gardle to zwsze sie znajdzie ktos zeby na tym zarobic tym bardziej jak sie go nie lubi.

A kogo na świecie obchodzi jakaś tam Polska, skoro nie obchodzi ona samych Polaków, jeśli wybierają do rządzenia jakichś tromtadrackich idiotów machających szabelką.

Czy Ty nie jesteś czasem lewacko - platwormianym lemingiem ziejącym pogardą dla Prawdziwych Patriotów ? Bo z Twoich wpisów wyraźnie to przebija ...

gdyby był rurociag to nie byloby problemu koleji litewskich miszcu co jest jasne dla srednio rozgarnietego.

Jak widać się do nich nie zaliczasz lemingu opłacony, bo skoro nie było rurociągu to jedynie idiota stwarzałby sobie sam celowo problem z kolejami litewskimi.

Czy Ty nie jesteś czasem lewacko - platwormianym lemingiem ziejącym pogardą dla Prawdziwych Patriotów ? Bo z Twoich wpisów wyraźnie to przebija

A czy Ty nie jesteś czasem lekko poszkodowanym ? Bo z Twoich wpisów przeważnie nic nie wynika, nawet umiejętność trafienia z odpowiedzią w temat wątku.

Jak widać się do nich nie zaliczasz lemingu opłacony, bo skoro nie było rurociągu to jedynie idiota stwarzałby sobie sam celowo problem z kolejami litewskimi.

czy ty lapiesz co sie do ciebie pisze.Rurociag został wysadzony PO zakupie mojzejek.Łapiesz???PO PO PO zakupie.

i zostały tylko koleje.PO to co innego niz PRZED.

Po PO PO PO. A PIS go kupił wiedzą że będzie PO PO PO bo mu to ruskie wielokrotnie powtarzali i grozili że albo oni kupią Możejki albo zamkną dostawy ropy do rafinerii.

Więc jak zapowiadali tak zrobili.

Po czym Litwa w ramach solidaryzmu - z kim??? Nałożyła drakońskie opłaty tranzytowe za dostawy ropy pociągami do Rafinerii.

Efekt tego dealu to ponad 3 miliardy strat poniesionych przez Orlen! Ale najciekawszy jest motyw kupowania rafinerii w Państwie wielkości Mazur które ma ludności tyle co Warszawa z okolicznymi wsiami. Znacznie taniej było do nich dowozić przetworzone paliwo z Płocka, a jeszcze taniej to kupowane od ruskich z Kaliningradu.

wiem miszczu bo juz dogłembnie to wyjaśniłes w wontku twojego kolegi gaworka gdzie dokumentnie poplakales sie ze jestes otoczony idiotami i chamami i juz nie dajesz rady.Podobnie zreszta jak on.Zgadzam sie z toba w całej rozciaglosci ..miszczu.Mozesz jak on dac sobie dwa tygodnie na odpoczynek.

gdzie dokumentnie poplakales sie ze jestes otoczony idiotami i chamami

Nie dramatyzuj. Sam jeden mnie nie otoczysz.

A po co sledzisz wątek gavorka skoro cie w nim zbanował na dzień dobry??? Czyżbyś odczuwał niepowstrzymany ból d... z tego powodu?

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Jeszcze raz zaatakujesz kogoś personalnie w tak niewybredny sposób, to się pożegnamy.

Arku pamiętasz ostrzeżenie?

Trzy tygodnie temu przywoływałem Cię do porządku.

Niestety nie pomogło. Do widzenia.

muls

Ciebie też proszę o merytoryczne wpisy a nie atakowanie personalne forumowiczów.

Arku pamiętasz ostrzeżenie?

Trzy tygodnie temu przywoływałem Cię do porządku.

Niestety nie pomogło. Do widzenia.

Jak tak dalej pójdzie to gdzie ten biedny Arku będzie pisał?

W zakładce Мои воспоминания о детстве :)

"Odmienny obraz każde widzi oko a każde ucho inny słyszy śpiew. A każde serce gdy wejrzysz w nie ukaże własną słabość i grzech"

No cóż, znając życie kolejne kłamstwo putinowskiej propagandy która jest wyjątkowo "oszczędna w gospodarowaniu prawdę". Jak rozumiem Kolega dał się nabrać a nie jest kolejnym członkiem kremlowskiego chóru.

Nie po drodze mi z Putinem , z Obamą również .

Zgodnie z obietnicą podaję link :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Piotr

powaznie wskazanie rosjanom miejsca w szeregu wskazuje na bandere??a moze juz czas zeby do nich dotarło o czym nigdy nie chcieli wiedziec.

a moze wy w koncu przypomnicie sobie te wasze hasla pojawiajace sie co drugi dzien...duma narodowa,bog honor ojczyzna.

czy to tylko dla jaj czy generalnie nie macie pojecia o czym gledzicie.

nie badz bardziej banderowski od schetyny czlowieku

Czy dla Ciebie każdy Ukrainiec to banderowiec? Każdy Niemiec to hitlerowiec a każdy Rosjanin to stalinowiec? Ochłoń trochę z tej nienawiści.

"Odmienny obraz każde widzi oko a każde ucho inny słyszy śpiew. A każde serce gdy wejrzysz w nie ukaże własną słabość i grzech"

Nie po drodze mi z Putinem , z Obamą również .

Zgodnie z obietnicą podaję link :

Ukryta Zawartość

Taaa...

alexjones to rzeczywiście źródło na którym można polegać ;-).

A zwrócił Szanowny bystry Kolega na źródło, na które się powołują? Jeżeli nie, to podaję:

Ukryta Zawartość

Drugie źródło, to

Ukryta Zawartość

A co tam widzimy?

ALEX JONES INFOWARS.COM

Czyli chłopcy powołują się sami na siebie!

No i co Kolego? Trzeba czytać uważnie i myśleć.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Taaa...

alexjones to rzeczywiście źródło na którym można polegać ;-).

A zwrócił Szanowny bystry Kolega na źródło, na które się powołują? Jeżeli nie, to podaję:

Ukryta Zawartość

Drugie źródło, to

Ukryta Zawartość

A co tam widzimy?

ALEX JONES INFOWARS.COM

Czyli chłopcy powołują się sami na siebie!

No i co Kolego? Trzeba czytać uważnie i myśleć.

Nie zauważyłem , i dzięki za sprostowanie.

P.S.

Myślę Jaro , że długo już nie popiszemy (mam na myśli wszystkich forumowiczów), wojna jest nieuchronna , i oby tylko wybuchla na wiosnę , kiedy będzie cieplej za oknem , życzę Wam zdrowia i siły w te trudne dni.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Piotr

To nie sprostowanie, raczej wskazanie na coś, na co zwracam uwagę gdy czytam rozmaite "odkrycia".

Wojny na razie nie będzie, przynajmniej takiej, która miała by objąć większą część Europy czy świata.

Ale mniejszego czy większego chaosu można się spodziewać, jest raczej nieunikniony. Rzeczywiście żyjemy w ciekawych czasach.

Jestem Europejczykiem.

To nie sprostowanie, raczej wskazanie na coś, na co zwracam uwagę gdy czytam rozmaite "odkrycia".

Wojny na razie nie będzie, przynajmniej takiej, która miała by objąć większą część Europy czy świata.

Ale mniejszego czy większego chaosu można się spodziewać, jest raczej nieunikniony. Rzeczywiście żyjemy w ciekawych czasach.

Ja halpe na wsi mam czeka jak imoerium rosyjskie by chciało trochę porozpieoszac trzeba będzie się ewakuowac ziemniaki zasadzic jakies ogorki kurki swinke trochę zboża i czekać na lepsze czasy. Hahaha

chwilowy brak działalności w audio.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.